Bucurii de sept - oct 2006 (25)
Raspunsuri - Pagina 23
pufymic spune:
Lilina ce tare-i place lui Vlad in baita!E un scump!
Andreea_stancescu si eu am vazut pozele voastre, si alea cu peruca rosie sunt dementiale!![]()
Amarantina eu va ziceam de faza cu ceaiul de tei si potenta, ca am citit pe nu mai stiu unde....![]()
Pupici!
Ioana
de
Alesio Andrei(08.10.2004)&
Nicolas Mihai(17.09.2006)
lilina spune:
amarantina, usa cu patratele este de la arcade, cumva ?
Lilina si
Vlad - Alexandru (23.09.2006)
www.totsites.com/tot/lilina
Ignatica spune:
Buna fetelor,
Eu nu am mai apucat sa va scriu nimic zilele astea, sunt suparata, David a facut a 3-a oara infectie urinara: E-coli de data asta, dupa Klebsiela si Proteus. Ce e foarte ciudat e ca nu am intrerupt deloc tratamentul cu antibiotic dupa cea de-a doua infectie, deci o face si sub tratament. Maine refacem analize, deci hopa iar la spital.
D-zeu sa ne ajute, numai parinte sa nu fii, nici eu nici sotul nu am putut manca azi.
Va pup si pe voi si pe gargaritze.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
poze
Nasterea sufletelului nostru David
lilina spune:
amarantina, ti-am raspuns la pm
ignatica, aveti grija de voi
multa sanatate
Lilina si
Vlad - Alexandru (23.09.2006)
www.totsites.com/tot/lilina
mephala30 spune:
Ignatica, imi pare tare rau pentru David!
si multa putere!
Ca o sugestie....poate ar fi bine sa consultati si un medic homeopat.
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru
Vauva spune:
Simona, Tweety de 1 metru
? nu pot sa cred!? Vreau si eu!!!
O sa-l trimit pe cumnatelul meu cand vine la Bucuresti cu afaceri sa mi-l cumpere pe Tweety. Si zici ca-i de la Cora? Mai, la primavara cand o sa vin acasa o sa vin si eu la Bucuresti sa fac cumparaturi
. Ma credeti ca eu n-am fost decat de vreo 4-5 ori la Bucale si mi s-a parut ingrozitor de aglomerat si pe deasupra o data ne-am ratacit si un taximetrist ne-a jegmanit de bani sa ne descurce si nici nu ne-a descurcat
ne-a dus pana intr-un punct si de-acolo a trebuit sa ne descurcam singuri
Eu nu stiu daca m-as putea acomoda sa locuiesc in Bucuresti mai ales acum dupa ce am locuit atata timp in Finlanda. Helsinki e mic copil pe langa Bucuresti, este asa o capitala linistita![]()
lilina eu am PM-ul activat.
Alina&Bianca(25 August 2006)
POZE
laliq spune:
Salutam si noi bucuriile si mamicile lor si le dorim ca 2007 sa fie un an bun, cu sanatate, multa dragoste si noroc in toate.
Noi intram mai rar pe forum din lipsa de timp (mami e cam depasita de evenimente de cand cu bebe mic) dar ne gandim adesea la voi si din cand in cand citim si vedem poze cu copilashi scumpi-foc.
Ne regasim si noi in majoritatea descrierilor voastre. Matei creste frumos, papa bine de la san dar ne mai luptam cu regurgitarile. Programul e tot haotic, in special noaptea - se trezeste fie la 3 ore, fie la 2 ore, rareori avem si cate un somn de 4 ore - motiv pt care mami nu prea doarme adunat mai mult de 5 - 6 ore din 24 si e cam varza de oboseala.
Nici el nu suporta caciulita, de altfel se scandalizeaza de fiecare data cand il imbrac; avem tot soiul de strategii ca sa-l linistim. In general incercam sa-i distragem atentia cu jucarele si zgomote, dar nu il pacalim mereu.
Cand il punem pe burtica nu mai vrea sa intoarca dintr-o parte in alta capul (facea treaba asta in prima luna), in schimb il tine ridicat destul de mult. Oricum nu-i place sa stea pe burta.
De ceva vreme a descoperit ca e mai usor sa bage in gura degetul mare decat pumnul, si-l indeasa tot, de ma mir ca nu vomita. Cand il culc trebuie sa stau paznic langa patut ca daca scapa suzeta se trezeste
, asa ca acum tare as vrea sa-l dezvat de suzeta, dar daca baga mana in gura n-am facut nimic...
Desi nu mai am deloc timp pentru mine, eu sunt tare fericita cu puiul meu si oricat de obosita as fi realizez ca momentele acestea trebuie savurate din plin pentru ca timpul trece tare repede.
Avem aici cateva poze din perioada sarbatorilor, pentru cine vrea sa ne vada. BTW, cred ca salopeta cu ren a fost piesa de rezistenta Craciunul asta pt ca am vazut-o in mai multe poze cu bebelusi.
Pufymic - sa stapaniti sanatosi noua casuta!
Larisa si micul Matei (26 septembrie 2006)
sa-l ajutam pe Andrei
gracie spune:
Ignatica, tinem pumnii sa se face bebe bine!
Lilina, Andreea_S, Pufymic, Amarantina, multumim frumos pentru aprecieri!
Bebe Grace a facut vaccinul de 4 luni ieri si a fost foarte indignata ca a indraznit cineva s-o intepe. Am totusi de dat o bila neagra pt dr. camal, care nu s-a spalat pe maini inainte sa treaca la treaba!
Drept urmare, pe copilul meu nu va mai pune mana in veci! Bleah
Mami de Grace
Vauva spune:
Ignatica imi pare asa de rau pentru micutul David
Doamne Ajuta sa se termine o data cosmarul asta cu antibioticele!
Carmen cum te mai simti, te mai doare burta? Imi mai zici te rog ce tratament homeopat ati facut pt dermatita la Iustin si daca a dat rezultate ca si eu sunt interesata.Cum nu mai dau cu hidrocortizon cum apar din nou petele. Am descoperit ceva hidrocortizon natural gen crema din ceva planta si am rugat-o pe soacra sa imi trimita din Italia ca aici nu este. O sa cau site-ul sa-l pun poate intereseaza si pe alte fete.
Alina&Bianca(25 August 2006)
POZE