Bucurii de sept - oct 2006 (25)
Raspunsuri - Pagina 22
Vauva spune:
Eu cand ii pun caciulita vorbesc cu ea, ii rad sau ii cant, sa-i distrag atentia si neaparat sa aiba pe suzi in gura
!Si nu mai plange.
O sa incerc si eu sa ii dau noaptea apa
in serile cand mananca 200 ml. Aseara nu-mi venea sa cred, cand am vazut cat a mancat in 10 minute. Ii plac asa de mult fulgii de porumb
, au gust de mamaliga cu lapte![]()
Alina&Bianca(25 August 2006)
POZE
RO ANA spune:
...... si al meu plange cand ii pun caciulita.Cateodata merge faza cu cantatul sau povestitul cat de bine e afara, dar de cele mai multe ori nu merge.
Mamica de bebe Andrei
lilina spune:
singurul moment cand nu plange cand ii pun caciulita, este cand doarme...altfel..

lexi, d-aia te-am si intrebat...vroiam sa stiu daca stii sigur cat mananca
si noi am avut o perioada mai disperata...pe la 2 luni jumate, cand inca manca la 2 ore, chiar la o ora jumate
innebuneam...dar incet, incet...s-a "dat sigur pe brazda"
ai rabdare
nu uita ca fiecare copilas e unic
au spus-o mai multe mamici
uite, baiatul verisoarei mele, cu o luna si o saptamana mai mic deca al meu....zambea si apuca jucariile inainte ca Vlad al meu sa o faca
am avut tendinta sa ma oftic...dar mi-am dat seama ca nu trebuie sa-i compar
Lilina si
Vlad - Alexandru (23.09.2006)
www.totsites.com/tot/lilina
Vauva spune:
Omy fetele ziceau ceva de ceaiul de tei ca nu ar fii prea indicat la baietei nu am retinut in ce mod anume afecteaza
, ca nu m-a prea interesat fiind mamica de fetita. Poate mai repeta cineva de ce nu-i recomandat la baietei.
Tanima ceea ce descrii tu este 100% hemoroizi. Si eu am si nici cum nu-mi trec cu toate alifiile posibile.
Monique cum mai merge cu cerealele? Le-a acceptat Cosmina?
Osna tu nu mai scrii nimic pe la noi? Ce mai face bebe Matei?
POZE
lilina spune:
vauva, frumoasa craciunita
Lilina si
Vauva spune:
Aaaa, acum am citit despre fonatnela anterioara, am confundat-o cu cea posterioara. Eloise da totusi nu te ingrijora prea tare, mai ales daca nu a zis nimic doctorul.
Pai nici a mea nu-i prea avansata si are 4 luni juma. Nu vrea sa se rostogoleasca si pace.!
A avut cateva tentative la ea in patut dar din cauza ca se formase o groapa si atunci se intorcea de pe burta pe spate. Dar asta e cum zice lilina: fiecare bebelus cu ritmul lui!![]()
POZE
Vauva spune:
Multumim lilina si eu l-am admirat pe "sefu"
si mai ales poza cu Tweety m-a terminat
.Eu il sau o iubesc enorm pe Tweety si vreau si eu o jucarie ca a voastra si eu aici nu gasesc
.Spune-mi te rog de unde l-ai luat sa dau si eu comanda
!
POZE
amarantina spune:
Alina, Tweety se gaseste la Cora. Am vazut si un Tweety mare, cred ca avea peste 1m, era tare haios.
Lilina, mi-a placut faza cu luat sotzul cu fortza. Btw am si eu usa cu patratele.
Gracie si Andreea Stancescu sunteti frumoase si aveti niste fetite superbe. Cel putin poza cu freza rosie (de la Andreea) m-a dat pe spate. Dar si pozele cu Grace cu cordeluta. Foooarte frumoase.
Ralu multa sanatate.
lilina spune:
Vauva, multumim pt.laude 
activeaza-ti PM sa-ti scriu site-ul....ca altfel nu am voie sa fac reclama ilegala
Lilina si
amarantina spune:
In legatura cu ceaiul de tei scria cineva mai demult ca ar afecta potenta mai tarziu dar personal nu prea cred. Eu cand am citit m-am repezit la telefon sa-i zic soacra-mii sa nu care cumva sa-i dea lui David ceai de tei si i-am explicat si de ce, dar ea mi-a povestit ca frati-su a baut tone de ceai de tei inca de mic, si nu a avut nici un fel de probleme din astea, de altfel a fost casatorit de mai multe ori si are 3 copii. Eu tot dadeam inainte ca faptul ca are copii nu exclude problema cu potenta, dar ea mi-a zis sa stau linistita ca ar fi aflat ea daca era vreo kestie.