Bucurii de sept - oct 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

of, IGNATICA, imi pare asa de rau!! dar doctorii ce zic? de ce tot apar tot felul de infectii? si CARMEN, cred ca a dat o solutie fff buna, adik o alternativa. va pe amandoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaluca spune:

buna
eu sunt mami lui Teodora Elena
Ignatica,la ce doctor mergi ?
caut si eu un pediatru bun in Brasov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

lilina zice ca e reclama si nu imi arata site-ul!oare de ce?

Alina&Bianca(25 August 2006)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ignatica, subscriu la ce a zis Carmen, poate ar fi bine sa mergeti cu David la un homeopat, prea multe antibiotice a luat saracutul.
O prietena s-a chinuit foarte mult sa scape de Coli si a luat foarte multe antibiotice, a facut tratament homeopat si de cativa ani nu a mai avut probleme.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

]MAYA MARIA(40sapt.,ora3,50,3050g,49cm,APGAR 9,natural,dr.Bacila Mihai,Clinica Odobescu,Timisora.

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

RALU- da, ne-a tinut mult tare optimismul Si capul Alexiei penduleaza dintr-o parte in alta cand e semiadormita si o legeni?

Offff, IGNATICA- sa dea Dumnezeu sa terminati odata cu toate grijile astea!Oricum ai toata admiratia mea pt taria si curajul de care dai dovada!

Hai k sa ne destindem, ia priviti ce fata frumoasa a venit la ziua lu' fii-miu. Si aici cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gracie spune:

Alessia80, pari mai impresionata tu de frumusetea fetitei( pe care nu o contestam) decat bebe Armand! Flacaul are alte ganduri, probabil a pus el deja ochii pe alta fata, ca prea era serios!

Mami de Grace

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

oanaluca noi mergem la doctoritza Georgescu Elena de la Spitalul de copii, sectia Neonatologie. La fel de buna este si Falup Elena tot de acolo. Multa sanatate.
gripo e posibil ca bebe sa aiba o malformatie a uretrei si sa fie vorba de un reflux vezico-ureteral. O sa facem o investigatie sa aflam daca asta are de fapt.
Deocamdata nu ne-am gandit sa apelam la homeopatie, cat exista marea posibilitate ca sa existe o cauza din constitutia fizica a copilului.
O sa mai vedem

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

poze
Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

GRACIE- pai e finutza lui ARMAND de asta e asa distantOricum am un baiat seriossssss! Zici ca se pregateste pt 3-4 doctorate odata! AM o singura poza cu el zambind in4 luni

Pune si tu site-ul lui Grace la semnatura ca mi-e lene sa caut unde l-ai dat tu si vreau s-o vad, ca mi-a cazut netul atunci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Livia, stiam eu de ce te-am certat ca nu vad pozele, aveti o fata frumoasa, sa va traiasca! Si carutz mai turbat ca al vostru n-am vazut.

Eloise, vad ca te-au linistit fetele referitor la ridicatul capului, Inscrie-l pe lista de puturosi pe Valdutz. Si Ilinca e printre fruntasi la capitolul asta.

Lexi, da' macar ia in greutate Maria? Ca poate ei ii e suficient cat mananca... Citisem undeva ca un bebe tre sa pape o cantitate de lapte care sa repezinte 1/10 din greutatea corporala...

Vauva, cica ceaiul de tei nu-i recomandat la baietei ca pleosteste putzulica , dar daca e baut in cantitati industriale.
Omy, personal nu cred ca il ajuta cu ceva ceaiul de tei, daca e sa fie agitat copilul, agitat ramane, cel putin Luk asa a fost.

Ignatica, imi pare rau ca aveti iar probleme... Dar gandeste-te ca nu e un capat de tara o infectie urinara, altii au probleme mult mai mari...

Laliq, mai aveai putin si te dadeam la disparutzi. Vazut poze, frumos copil, da' nici cu mamica nu mi-e rusine.

Gata, ca m-am lungit cat o zi de post. Am vazut toate pozele anuntate, Armad e simpatic foc, parca seamana cu mami, asa-i?

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput