Cirese de Mai Iunie 2006 (36)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

FELICITARI TIMEEA!!! Intr-adevar este tare tare dulcica. Eu nu am mai apucat sa votez, dar era una din favoritele mele.

LA MULTI ANI, de SF. ION!!!

LA MULTI ANI tuturor cireselor sarbatorite zilele acestea!! Si pentu azi, LA MULTI ANI, ILINCA!!!

Noi de azi am ramas iar singurele. Intr-adevar, Diana, sotul este destul de mult timp plecat. In mare, cam 6 luni pe an este in deplasare. Restul timpului, insa e cu fetele lui alaturi. Inainte eram si eu "plimbareata" cu diverse stagii prin Europa, dar acum m-am cumintit.

Ne-a iesit si noua al doilea dintisor de Craciun, adica la 6 luni si 8 zile.
Am inceput diversificarea: la masa de ora 10, mar copt cu banana si 2 lingurite de cereala Humana cu mar, iar la cea de ora 14, piure de morcovi. Dimineata mai merge papa, dar cu pacaleala. Adica ea se joaca cu o a doua lingurita si cand deschide gurita, eu ii dau repede amestecul cu lingurita mea; sau mai bea apa din cana (impropriu spus bea, ci doar clantaneste intre dinti plasticul acela tuguiat, si asa ii curge apa in gurita) si tot asa repede cu lingurita cu papa in gurita. In schimb cu piureul de morcovi a fost esec total. Se stramba cu toata fata. Am incercat sa il amestec cu cereale, a mers mai bine. Apoi cu banana, a fost mai ok. Ultima data i-am dat cu mar copt si a papat chiar binisor. Am zis sa incerc si piure de morcovi cu mar ras.

am livada de ciresele.

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Neata!

Mai intai vreau sa-i urez si eu La Multi Ani lui Doroti!
Sa fii iubita si sa ai o familie fericita!!

Andreea, azi fac si eu tortul nemtesc. Bine, ca o feliuta inseamna jumatate din punctele mele de dieta, de azi... Il fac pentru altii, cu alte cuvinte
Cat despre tort de nuci sau krantz, alea trebuie sa mai astepte.. nuca e criminala pentru dieta pe care o tin eu. Adica daca mananc 18 bucati de 5g intr-o zi, altceva nu mai am voie...decat 200gr.fructe si 300gr. legume... si apa

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

cine imi spune si mie cum sa imi fac semnatura sa aiba link, ca io nu ma prea pricep, dar am facut-o in word si acolo era linkuita, pe urma i-am dat copy paste la profil la semnatura si vad ca aici nu mai vrea

Ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

quote:
Originally posted by ILDI25

...
Oana felicitari pentru dintzocul nr 3 al lui Paul
...

Ildi

Multumim

Acuma se vad f bine mugurii si la urmatorii doi de sus - cei din mijloc - si e destul de agitat.
Da' macar stam mai bine cu raceala - adica raceala sta prost - ca se duce -

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, 21 iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

DOROTY La multi ani ! Sa fii fericita, sanatoasa si ai viata presarata cu mult noroc !

INAIOANA La multi ani fata verde ! Iti doresc sa fii sanatoasa, fericita si sa ai mult, mult noroc !

Timi felicitari fetita frumoasa !

La multi ani de Sf. Ion pt toate Ciresele, mamicile sau taticii sarbatoriti azi !

Laura si puiuta Teodora (28.04.2006)
http://new.photos.yahoo.com/lv_panait/photo/294928804106269152/3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

[size=3]RALUCIS sa stii ca Daria mea este o rasfatata si majoritatea hainutelor le are din Irlanda si Belgia, iar pantofiorii sunt din Belgia...nu-mi spune de pantofi pentru bebei ca eu am innebunit cautand cizmulite de iarna pentru ea si singura alternativa a fost o pereche care e cu doua degete mai mare dar reusesc cat de cat sa ii bag piciorusul. Cele pe marimea ei nici nu se punea problema sa ii intre piciorul in ele, de inchis nici nu mai spun

DOROTI.....LA MULTI ANI[/size=3]

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Pupam pe Timeea invingatoarea si ne inscriem timid si noi in listutza de curtezani .. se poate??
ia uite ce domnishor... (bluzitza e de la iana... )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Buuuuna dimineata! Chiar ca-i buna! Nu-mi vine sa cred! Sincer nu ma asteptam... Erau atatea cirese haioase incat imi spuneam ca ne vom clasa si noi onorabil pe la mijlocul clasamentului! Oricum toate ciresele au fost extraordinare, regret doar ca nu s-au inscris mai multi in concurs... Poate ideea de concurs a inhibat... Dar acum fete dragi care nu ati pus nici o poza la albumul haios , hai poftiti si mai puneti sa ne delectam in continuare! Multumesc celor care au votat ptr. efortul de a alege (chiar dificila a fost)! Si multumim celor care au apreciat poza si cireasa Timeea! Va rog sa ma iertati chiar nu ma princep la discursuri de multumire... Parca sunt la Oscar... I-am spus Timeei de rezultat si tot vorbeste de atunci, nu stiu ce tot comenteaza...

Lyly, daca nu as muri de curiozitate ce premiu ai pregatit as spune sa stai linistita... Pupici pentru organizare si trimit PM mai pe seara. Mai vb noi si acolo. Puiutul tau la propiu si la figurat era dupa mine cea mai haioasa aparitie, ti-am si spus-o. Pana la urma ma gandesc ca nu ai contorizat voturile ptr el?

Lya, Steluta, Ama, Vavitzu, Gabi, Ralucis, Doroti, multumim!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by OanaRusu

Pupam pe Timeea invingatoarea si ne inscriem timid si noi in listutza de curtezani .. se poate??
ia uite ce domnishor... (bluzitza e de la iana... )

Un pupic timid inapoi de la Timi! Primim primim pe lista! Sa aibe fata de unde alege! Iana din pacate o cam sterge din Arad... Nu prea mai gasesc nimic la fabrica si la magazin au scumpit hainele excesiv de mult....

Mergi la inceput

La multi ani de sf Ion! Noi am sarbatorit aseara dupa ce am venit de la Timisoara si azi e partea a doua!

Lya, eu cerealele le fac cu lapte de-al meu.

Mihaela, brnazica doar din lapte pasterurizat o fac, n-am incercat inca UHT nu stiu daca iese...

Ralucis, si eu sunt afoana rau la schiat, n-am incercat macar pana acuma... Deci lectii, de la fiica-mea dar asa peste vreo 10 ani...

Mergi la inceput