Cirese de Mai Iunie 2006 (36)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zax spune:

quote:
Originally posted by amiss_zip

lyly am votat si eu.

Am si eu o intrebare pentru voi.
Mi-am luat un robot de bucatarie Philips care stoarce si fructe. Are tot ce poti vrea de la un robot de bucatarie: blender, mixer, storcatori si enspe'mii de cutite, site, etc.
Totusi imi este greu sa il folosesc ca e prea mare. Si speli ditamai hardughia pentru a face ceva.
Ma gandeam sa il vand si sa imi iau din banii respectivi un blender vertical si separat un aparat de stors fructe.
Cine are pasator vertical? Sunteti multumit de el? Paseaza si cantitati mici? Puteti toca cu el zarzavat sau nu?
Fac o prostie daca il vand?
Multumim!

vavitzu no problem daca e stricata tastatura . Stiu ce inseamna. Si a mea a fost la un mom dat stricata si nu ieseau cateva litere .

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

amiss - eu am un mixer vertical de la Brown si sunt foarte multumita de el; il folosesc pentru piureurile de legume cu carne si e super de rapid, si nici nu spal toata magaoaia de robot; robotul il folosesc doar la sucul de fructe; cu mixerul n-am tocat legume crude dar cred ca merge; daca vrei incerc cand m-oi baga la o ciorbita (saptamana viitoare, ca azi mi-a adus mama )
asa ca nu stiu ce sa te sfatuiesc: sunt bune amandoua si cu utilitati diferite...

Dana si Horia Alexandru (18.06.2006)

POZE
Horia Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Hai mai Lyly,nu ne mai tine pe jar.Dupa ora 24 poti sa ne dezvalui castigatorul.
Spor la slabit,io as vrea sa ma ingras putin,am cam slabit in ultimele 2 luni,am doar 1 kg in plus dar ma cam supara burta care nu se retrage,ca si tine pt prima data in viata am burta(io care eram plata)....daca stie cineva cum sa mutgrasimea de pe burtaprin alte zone i-as fi recunoscatoare.

mami de www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank">Ruty&Erikutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by Lya

Hai mai Lyly,nu ne mai tine pe jar.Dupa ora 24 poti sa ne dezvalui castigatorul.
Spor la slabit,io as vrea sa ma ingras putin,am cam slabit in ultimele 2 luni,am doar 1 kg in plus dar ma cam supara burta care nu se retrage,ca si tine pt prima data in viata am burta(io care eram plata)....daca stie cineva cum sa mutgrasimea de pe burtaprin alte zone i-as fi recunoscatoare.

abdomene, masaj cu cream re-firming... si mai am o sugestie, daca faci nitica miscare, alergat usor, pedalat, aerobic, pune folie de plastic in zona burtii, infasoara burtica, pe sub pantaloni, eu asa faceam pe vremuri cu coapsele, ca acolo aveam, acum am peste tot, nu stiu de unde sa incep...
Si acum sa ma laud...am slabit un kil in trei zile, dar sunt foarte exigenta in privinta dietei. Mananc cantitatea de fructe, de legume cerute de dieta ( eu, care ajunsesem sa mananc total aiurea), ma straduiesc sa beau 2 litri de apa pe zi, pedalez ( acum a fost a treia seara de pedalat si abdomene), ma simt mult mai bine si am mai putina nevoie de somn... curios de tot!
Ce e interesant la dieta asta... trebuie sa mananci in fiecare zi fructe, legume, lactate, seminte etc. tinand cont de punctaj. In mod normal eu nu tineam cont de regulile astea de alimentatie, adica sa-mi asigur necesarul de vitamine, calciu, proteine...
Oki, anunt castigatorul la miezul noptii, dar sa stiti, toate cireshele participante sunt, cel putin pentru mine, castigatoare.

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Nu mai am nici un vot primit in ultimele doua ceasuri, am verificat si pe PM si pe e-mail asa ca, o sa va spun care-i cea mai haioasa cireasa din albumul actual

Castigatoarea concursului "Cea mai haioasa cireasa" este... BEBELUSA CARE SE PREGATESTE SA MEARGA LA SCHI!

Dulcineea a primit 11 voturi din 56, restul fiind distribuite, relativ uniform, celorlalte ciresici. Gusturile in materie de haios sunt, oricum, destul de diferite.

Toti participantii la concurs primesc cate un pupic dulce de la duetul Lacri-Alec

iar Timeea va primi un cadou de la Alec, prin posta caci altminteri nu prea se poate; noi am fi vrut sa fie personal inmanat
O rugam pe mama pruncului castigator sa ne trimita adresa pe PM, inclusiv cu codul postal, daca este posibil.
Va dorim noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Salutare mamici si tatic.
DOROTI LA MULTI ANI ...si daca nu ma insel trebuie sa-ti uram UN CRACIUN FERICIT!!!!!!

LYA apropo de pufuleti, Daria a prins punga de pufuleti a lui Rares si a mancat jumatate din ea pana am gasit-o noi....acuma cand vede punga de pufuleti pleoscaie din gurita si tipa :)

Daria mananca dimineata la 10 un mar golden, ras cu jumatate de banana si 5-6 biscuiti, la amiaz cam ce papam si noi (am incercat in ultimul timp sa fac mancarea cat mai sanatoasa si fara prajeli) si e terminata dupa ciorbica acrisoara cu bors facut de bunica.....in general nu ii mai pasez nimic, in afara de fructele rase, ea prefera mancarea bucatele. Carnita de vitel sau de pui o tai bucatele mici si e bine, daca i-as da exact aceeasi mancare pasata o scuipa - experiment facut de mine. Iar seara mai papam fructe, sau gris cu lapte, sau papanasi fierti, sau doar biberonul cu lapte si cereale. Noaptea bea mult ceiut.

Am vreo cateva nopti nedormite iar pe motiv de dinti si ziua treaba doar cu ea in brate....si Rares cere si el atentia....asa ca sunt varza....basca nu vorbesc cu sotul de doua zile....macar el sa nu ma mai enerveze

Pup ciresica castigatoare TIMEEA -FELICITARI!!!!!!!!!!!

Mai pun si eu pozici, dar sunt prea obosita sa bag cu URL:
-un bunic si doi copii:
http://i16.photobucket.com/albums/b36/cameliac/HPIM2484.jpg
-semn de buf:
http://i16.photobucket.com/albums/b36/cameliac/DSC03171.jpg
-somn inainte de revelion:
http://i16.photobucket.com/albums/b36/cameliac/DSC03186.jpg
-pot sa beau si eu cafeaua aia:
http://i16.photobucket.com/albums/b36/cameliac/DSC03192.jpg
-am plecat:
http://i16.photobucket.com/albums/b36/cameliac/DSC03201.jpg

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

quote:
Originally posted by LYLY809

Nu mai am nici un vot primit in ultimele doua ceasuri, am verificat si pe PM si pe e-mail asa ca, o sa va spun care-i cea mai haioasa cireasa din albumul actual

Castigatoarea concursului "Cea mai haioasa cireasa" este... BEBELUSA CARE SE PREGATESTE SA MEARGA LA SCHI!

Dulcineea a primit 11 voturi din 56, restul fiind distribuite, relativ uniform, celorlalte ciresici. Gusturile in materie de haios sunt, oricum, destul de diferite.

Toti participantii la concurs primesc cate un pupic dulce de la duetul Lacri-Alec

iar Timeea va primi un cadou de la Alec, prin posta caci altminteri nu prea se poate; noi am fi vrut sa fie personal inmanat
O rugam pe mama pruncului castigator sa ne trimita adresa pe PM, inclusiv cu codul postal, daca este posibil.
Va dorim noapte buna

Felicitari Diana pt Timeea Dulcineea!!!!!chiar ca e dulcica...si haioasa rau cu ochelarii aia.
No,acuma pot sa merg la culcare linistita ca stiu castigatoarea.Pe sotul l-a amuzat cel mai tare Hora.Io nu m-am putut hotara si pana la urma n-am votat .
Lyly,noapte buna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vavitzu spune:

[quote]Originally posted by LYLY809

Va dorim noapte buna

[/quote

FELICITARI micutei castigatoare dar si mamicii...va pupam dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

FELICITARI Timi,cireasa noastra dulce si haioasa!!!
Diana, cuscra si ginerele sunt foarte mandri de voi!!! Bravo!! Si noi v-am votat si chiar ma asteptam sa castigati!
Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Neata! Timeea, felicitari! Sa ne inveti si pe noi sa schiem, da? ca suntem cam afoni la capitolul asta... ( cand mi-am pus pt prima data schiurile in picioare si am luat o tranta zdravana mi s-a zis ca m-au pacalit aia de la inchirieri, ca mi le-au data pe alea fara frana)

amiss, eu am un roboty cu blender, storcator de fructe, de citrice, nspe cutite cum zici tu de la Philips, da' eu is foarte multumita de el. Pe langa faptul ca inainte de bb faceam tot felul de minunatii la el, aacum blenderul mi se pare ca imi paseaza atat de fin, incat orice as face la el, chiar si carne am bagat, trece cu multa usurinta prin tetina pt lichide groase de la nuk. intr-adevar, pt voiaj cred ca o sa ne luam si noi un mixer/blender din acela cu recipient, e mai usor de transportat cand pleci.
virgi, ai grija sa nu patesti cum am patit eu, Doamne fereste, ca si ilinca a facut mai multe zile consecutiv febra de la 38,5 la 40, ii trecea cui antitermice pe moment, dar pe urma la spital i-a depistat o infectie urinara. nici ea nu avea altceva, nici muci, nici tuse, nici apatie. aveti grija! si daca persista mergi cu ea la dr!
doroti, Craciu fericit in familie, alaturi de natalita ta cea scumpa!
gabi, stiu ca de la vatra dornei la bucuresti e o cale atat de luuuuuuuunga, da' zi-mi si mie, te rog, de unde i-ai luat dariei pantofiorii papucei roz cu care apare in pozele astea noi? ca eu i-am cautat ilincai ceva similar si nu am gasit aici, nu avea nr asa de mic.
vivi, si nu ne spui ce ti-ai luat de la reduceri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

La multi ani tuturor Ionilor si Ioanelor de azi! Sa fiti sanatosi!

Ce mare sunt

Mergi la inceput