Cirese de Mai Iunie 2006 (36)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Felicitari Timeea. Super tarte poza am vazut-o si eu. Poate imi explica si mie cineva ce si cum cu acest concurs ciresele la brad?? Exista si asa ceva trebuie sa votam sau cum??/

LYLY fata mea papa un iaurt Danonnino intreg de dimineata cu vanilie, apoi la pranz cam jumate (si mai mult) de mancarica la borcanel sau ii fac eu, iar seara ii dau cereale sau pe la 4-5 papa iar jum de borcanel de fructe. Nu i-am dat decat curcan si pui.
E alergica la rosie, asa ca o perioada nu-i mai dau.

In afara de iaurt Dannonino imi zicetzi si mie care e bun??? Sau poate ce-i dau eu nu e bun:??? Hmmm dar ei ii place tare mult

Va pup si o duminica placuta.

A vazut-o cineva si pe Nicole la bradutz??

Apropo eu am vazut toate pozele sunt foarte dragalasi totzi la bradut iti vine sa-i papi

Diana de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

diana, io am vazut-o si mi-a placut! mi-e ciuda ca eu nu am pus o poza acolo, dar voi incerca mai tarziu. la albumul cu braduti nu se voteaza.

Ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

La multi ani, livada draga!

Inaintez si eu umile scuze pt disparitia, aparent, nefondata! Accept reprosurile si acuzele, imi pare rau pt supararile (Virgi, Luana) generate de “tacerea” mea, si va aduc si eu un snop de urari de bine, sanatate si spor in toate!!!

La multi ani! Ioanelor, Ionilor, cireselor si mamicilor aniversare, taticului de cireasa care ne-a urat si colindata atat de frumos de sarbatori! (Si un LMA special pt Doroti! – prietenii stiu de ce!!!)

Felicitarile mele pt ciresica castigatoare Timeea, si aplauzele mele pt cireselele expuse in albume, filmulete si montaje care m-au dat pe spate si m-au facut sa regret si mai mult ca intregul meu arsenal infantil bolanzeste de aproape 1 luna, fiind in imposibilitatea de a fi imortalizat in ipostaze optimiste.

Iata scuza mea: cate una sau doua bucati copii bolnavi pe saptamana, de la inceputul lunii decembrie, cateva zile sanatoase, timp in care era fie un adult (eu sau tati) fie partea nealterata a “fructelor familiei” suferinda, culminate cu stari de rau (dar ce rau!!!) ale mamei eroine (adica io), si, “cireasa de pe tort”: 5 bucati glintzoshi (adica familionul meu) intrate in carantina si sechestrate la domiciliu!

Faptul ca baietii au fost acasa, bolanvi si cu necesitati multiple de asistenta medicala, ca au trebuit sa-si omoare timpul cu calculatorul, m-a impiedicat sa-mi utilizez ustensila de acasa in scopuri de navigare pe net. La job, nici n-are sens sa-mi amintesc ce nebunie, forfota si criza de timp trebuie sa indur!!!

In speranta ca ma veti intelege, imi veti accepta scuzele pt urarile intarziate si imi veti motiva absentele, va urez un an nou fericit, plin de impliniri, sanatate si bucurii!!!

Va imbratisez, cu drag, virtual si necontagios!!!

P.S. Multumesc de urari Doroti, Ildi si Amiss!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi: Ioan, Ioana!!!

La multi ani Ilinca! Sa te faci mare si sanatoasa!!!

Dana si Horia Alexandru (18.06.2006)

POZE
Horia Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

Felicitari Timeea si mamica Diana!!!

Dana si Horia Alexandru (18.06.2006)

POZE
Horia Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

quote:
Originally posted by Lya

Andreea cum stati cu diversificarea?In afara de gogoasaSi eu am robot Philips,in afara de faptul ca e mare sunt multumita de el,sa vedem la legume cum e !!!Pt casa e ffff bun,nu pot sa-mi imaginez cum m-as descura fara el.Eu verdeata o spal si o las sa se scurga bine si a taiat-o f bine.

Au inceput si pt noi problemele,ce bine era pana-i dadeam doar tzitzi........,marutul e cah,cerealele(gerber)si mai cah,suculetul de mere mai merge,dar numai cateva lingurite.Ma gandesc sa-i iau Milupa cu mar si morcov poate am mai mult succes.Sau sa-i mai dau gerber?Oare o sa se obisnuiasca cu gustul?Incercand sa-i dau cereale i-am dat sa frunzaie o punga cu pufuleti,am desfacut-o apoi si i-am dat unul in mana cu gandul sa-l pacalesc cand o vrea sa-l bage in gura ,si e innebunit dupa ei,dupa ce-a mancat unul se uita la mine si-mi cerea sa-i mai dau,se agita.....Fetele cu experienta ce ma sfatuiti sa fac?

Fetele care alaptati,cu ce lapte le preparati cerealele si ce fel de cereale le dati?

mami de www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank">Ruty&Erikutz

La inceput a fost foarte greu pentru ca refuza in mod constant noul stil de papa. Eu ii dau Petrei Milupa mar si morcov amestecat cu pireul de legume la 12, seara ii dau milupa cu banane (fara gluten ambele) si dimineata mar cu banana (e innebunita dupa gustul de banana. Pana sa ii pun banana manca abia 5o g de mar).

DAR CURAJ! La inceput e mai greu, refuza sistematic dar dupa aceea le accepta bine si iti spune ce ii place si ce nu. Acum Petra papa si 150g de mar cu banana si legumele cu carnitza le ia f. bine daca le fac dulci (cartof dulce, morcov dulce, pastarnac dulce, o lingura de cereale mar cu morcov). Pireul nu il fac foarte moale.

La Petra a durat o luna pana sa accepte sa pape mai bine.

Eu i le dau in borcanelele de la HIPP pentru ca asa stiu exact cat mananca (sunt de 120g) si nu poate sa bage mana sa arunce pe pereti .
Acum am trecut la borcanele mai mari de 220g. I-am dat si din continutul lor cand le-am cumparat dar se pare ca ii place mai mult cum i le fac eu.

bafta!!

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by LYLY809

[b][teal]Nu mai am nici un vot primit in ultimele doua ceasuri, am verificat si pe PM si pe e-mail asa ca, o sa va spun care-i cea mai haioasa cireasa din albumul actual

Castigatoarea concursului "Cea mai haioasa cireasa" este... BEBELUSA CARE SE PREGATESTE SA MEARGA LA SCHI!

Yuhuuu!!!! felicitarii!!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

quote:

Andreea, azi fac si eu tortul nemtesc. Bine, ca o feliuta inseamna jumatate din punctele mele de dieta, de azi... Il fac pentru altii, cu alte cuvinte
Cat despre tort de nuci sau krantz, alea trebuie sa mai astepte.. nuca e criminala pentru dieta pe care o tin eu. Adica daca mananc 18 bucati de 5g intr-o zi, altceva nu mai am voie...decat 200gr.fructe si 300gr. legume... si apa[/teal]

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Lyly uite sa iti fac pofta!
Asa a iesit la mine:

www.flickr.com/photos/89518425@N00/349060081/" target="_blank">TORT NEMTESC CU BRANZA SI GLAZURA DE BEZEA

Azi am facut briose cu nuca/ bucati de ciocolata! mniam

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra [/b]

Mergi la inceput

La multi ani Ioane si Ioni!
La multi ani IONAIOANA !

Cat despre blender...poate mai bine imi iau unul vertical vad ce face si apoi daca ma hotarasc il vand pe cel mare .
Dar mi-ati dat idei cu cele verticale ! hmmmm luat in vacanta... nu m-am gandit la asta.
Totusi in vacanta nu dati borcanele la bebei ? Petra nu le accepta cu nici un chip .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

quote:
Originally posted by amiss_zip

www.flickr.com/photos/89518425@N00/349060081/" target="_blank">TORT NEMTESC CU BRANZA SI GLAZURA DE BEZEA

Azi am facut briose cu nuca/ bucati de ciocolata! mniam

Andreea,mersi mult de raspuns!!!Maine ne postam la Cora sa-i iau si io bebelinului Milupa.Azi i-am facut piure de morcov si parca s-a strambat mai putin decat la altele.I-am facut la blender o cantitate destul de mica si am fost multumita de cum l-a scos........iar de spalat,l-am limpezit imediat si nici n-a trebuit spalat.
Hmmmm,pare delicios tortul,te rog cand ai timp sa-mi scrii si mie reteta.Sunt mareeeeee amatoare de dulcuri.

Angelica,bine ai revenit!Multa sanatate familiei tale!

Ioana,La multi ani!Nu ti-ai bagat calculatorul in priza?

mami de www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank">Ruty&Erikutz

Mergi la inceput