Cirese de Mai Iunie 2006 (36)
Raspunsuri - Pagina 7
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by amiss_zipquote:
Andreea, azi fac si eu tortul nemtesc. Bine, ca o feliuta inseamna jumatate din punctele mele de dieta, de azi... Il fac pentru altii, cu alte cuvinte
Cat despre tort de nuci sau krantz, alea trebuie sa mai astepte.. nuca e criminala pentru dieta pe care o tin eu. Adica daca mananc 18 bucati de 5g intr-o zi, altceva nu mai am voie...decat 200gr.fructe si 300gr. legume... si apa
Lacri si RazaciosulAlexandru 30 mai 2006
Lyly uite sa iti fac pofta!
Asa a iesit la mine:
www.flickr.com/photos/89518425@N00/349060081/" target="_blank">TORT NEMTESC CU BRANZA SI GLAZURA DE BEZEA
Azi am facut briose cu nuca/ bucati de ciocolata! mniamwww.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra
Nu-mi faci pofta
Doar ca mie mi-a iesit bezeaua cam rumenita, neavand tava cu diagonala 28 am facut intr-una mai mica, a crescut peste margine si n-am putut pune folie deasupra. Dar e bun. Si, oricum, am mancat atat cat mi-a permis punctajul dietei
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by DianaR
Buuuuna dimineata! Chiar ca-i buna! Nu-mi vine sa cred! Sincer nu ma asteptam... Erau atatea cirese haioase incat imi spuneam ca ne vom clasa si noi onorabil pe la mijlocul clasamentului! Oricum toate ciresele au fost extraordinare, regret doar ca nu s-au inscris mai multi in concurs... Poate ideea de concurs a inhibat... Dar acum fete dragi care nu ati pus nici o poza la albumul haios , hai poftiti si mai puneti sa ne delectam in continuare! Multumesc celor care au votat ptr. efortul de a alege (chiar dificila a fost)! Si multumim celor care au apreciat poza si cireasa Timeea! Va rog sa ma iertati chiar nu ma princep la discursuri de multumire... Parca sunt la Oscar...I-am spus Timeei de rezultat si tot vorbeste de atunci, nu stiu ce tot comenteaza...
Lyly, daca nu as muri de curiozitate ce premiu ai pregatit as spune sa stai linistita... Pupici pentru organizare si trimit PM mai pe seara. Mai vb noi si acolo. Puiutul tau la propiu si la figurat era dupa mine cea mai haioasa aparitie, ti-am si spus-o. Pana la urma ma gandesc ca nu ai contorizat voturile ptr el?
Lya, Steluta, Ama, Vavitzu, Gabi, Ralucis, Doroti, multumim!Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Astept PM-ul. Zici ca Timeea vorbeste in continuu, hm?
Nu am contorizat voturile pentru Alec ca n-avea sens. Daca mi s-au trimis 3 voturi ( Alec plus inca doua) le-am luat in consideratie pe celelalte doua. Alec are deja un titlu, e seful razaciosilor, tot el sa fie si cel mai haios?
Vom avea poate pretentii la urmatorul concurs... ma gandeam la Miss Cireasha si Mr. Cireasha... dar sa mai vedem, poate aveti si voi idei, ce, numai eu?
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
amiss_zip spune:
quote:
Nu-mi faci poftapentru ca am facut si eu
Doar ca mie mi-a iesit bezeaua cam rumenita, neavand tava cu diagonala 28 am facut intr-una mai mica, a crescut peste margine si n-am putut pune folie deasupra. Dar e bun. Si, oricum, am mancat atat cat mi-a permis punctajul dietei![]()
Lacri si RazaciosulAlexandru 30 mai 2006
Super! E un deliciu tortul asta si este foarte fin!
Maine vreau sa fac tort diplomat. M-au innebunit deserturile Nataliei
.
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filmewww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra
LYLY809 spune:
Eu o las mai moale cu deserturile, ca deh, sunt la dieta. Dar nici nu prea mai poftesc la dulciuri, cred ca deja mi s-a micit si stomacul. Am facut tortul din curiozitate.
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
nastad spune:
Doruletz are 2 dintzisooori!Yupiiiiii!
livada
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
Album Oana si Doru
amiss_zip spune:

Am gasit ceva super interesant pentru piciorusele copilasilor nostri! Fie ca merg de-a busilea sau incep sa se ridice in picioruse babylegs le tine cald si moale![]()

uitati AICI
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
ama_kaly spune:
amiss super tortul, o sa-l fac si eu.Am luat de mult reteta si l-am tot amanat.Am vazut in pozele tale ca ai facut si brownies..am notat si reteta aia, spune-mi cum ti s-au parut!LA MULTI ANI InaIoana!!!
Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
amiss_zip spune:
quote:
Originally posted by nastad
Doruletz are 2 dintzisooori!Yupiiiiii!livada
Doina,Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
Album Oana si Doru
super! fericita de tine
Petra nimic inca

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filmeAmiss
amiss_zip spune:
quote:
Originally posted by ama_kaly
[font=Comic Sans MS][purple]amiss super tortul, o sa-l fac si eu.Am luat de mult reteta si l-am tot amanat.Am vazut in pozele tale ca ai facut si brownies..am notat si reteta aia, spune-mi cum ti s-au parut!
ooooohhh UN DELICIU!!! Nu am mancat in viata mea asa prajitura de buna. Dar! exista un dar ...nu prea am putut manca din cauza ca inca mai alaptez si are f f multa ciocolata. Cipi a mancat doua bucatele intr-o seara si nu a mai adormit pana pe la 3 noaptea
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filmeAmiss