Cirese de Mai Iunie 2006 (36)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Andreea,ce mi-ai facut!!!!!!Am intrat si io la deserturile Balbinei(sa caut reteta de tort nemtesc ca tare poft ami-ai facut cu el) si am salivat o gramada,am pus ochii pe cateva retete,maine cred ca incerc si eu tortul nemtesc(pare f usor de facut)si am mai ochit cateva aperitive aspectoase.Si iaca,stau pe net la bucatarie in loc sa dorm.
Fetelor,care sunteti la cura de slabire sa nu cumva sa intrati acolo,mai bine

Nastad,felicitari!!

mami de www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank">Ruty&Erikutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

super! fericita de tine
Petra nimic inca

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss
quote:

Multzumesc!
Oana a avut primul dintzisor la 8 luni si are o dantura foarte sanatoasa.Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by Lya
Nastad,felicitari!!

mami de www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank">Ruty&Erikutz

Multzumesc!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Nastad felicitari ptr dintisori!

Amis, arata bestial prajitura ta!

La multi ani Inaioana!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

quote:
Originally posted by mikiion

Eu incerc sa mai intru, dar de luni voi incepe scoala si va fi mai greu.

am o intrebare : cam cat iaurt dat pe zi la copii. Maximum vorbesc. Si cam cata branzica.

Si a doua. Branza de casa iese si din lapte pasteurizat? Ca aici e interzisa vanzarea laptelui pasteurizat.
Si branza de vaca poate fi congelata? Si decongelata....

Ca am primit OK de la pediatru sa introduc branza si iaurt.

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com
Virsta Marc

Hai ca am ajuns sa ma citez pe mine. Am avut o perioada proasta, am ajuns sa ma enervez serios din cauza unor fosti prieteni( adica suficient sa nu dorm vreo 3 nopti bine) plus un copil care are in continuare gaze si crampre toata noaptea si se trezeste si maraie din ora in ora....
Consecinta vizibila, un mesaj ca cel de sus , pe care cred ca eram beata de oboseala cand l-am scris.

Deci intrebarea era. Daca iese din lapte pasteurizat branza de casa, ca aici nu se vinde decat lapte pasteurizat. Merci DianaR pt. raspuns , cred ca ai inteles ce am vrut sa intreb.
Si felicitari pt. Timeea.
Si repet si intrebarea 2: cam cat sa-i dau ?. Maximum adica. Ca daca ma iau dupa Marc ii dau 1 kg..... Mancaul lui mama.....
La fel pt. iaurt.Si pt. iaurt il dati la temperatura camerei? Ca doar nu se poate incalzi.Am gasit iaurt biologic, si o sa incep maine sa il dau.

Si am inteles mai demult ca branza cu calciu lactic nu ar fi buna?
Ca ma gandeam sa fac asa la inceput. Mici cantitati.
intrebarea 3:Si branza de vaci se poate congela? Ca am posibilitatea sa cumpar pachete de 500 grame , si nu stiu cat poate sa manance el .Si as arunca prea mult. Si un lucru e cert aici. Produsele lactate sunt f. f. scumpe... Ca statul garanteaza pretul minim la lapte si iese in final totul f. scump.

La Multi ani!!De Sf. Ion. Avem vreun bebe Ioana sau Ion?

Mihaela

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

quote:
Originally posted by amiss_zip

Un articol foarte interesant despre scaunele de masina!

10 scaune de masina au picat testul de accident de masina!

Take care!

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Interesant articolul. Sa stii ca modelul de la graco e cel care vine cu Travel Sysetm. Asa se cheama scaunul de masina indiferent de numele sistemului. Parca dianar avea . Ca am remarcat ca avea acelasi carucior.
Ma linisteste ca am avut un scaun bun. Dar uriasul meu a depasi cele 9 kg permise si a trebui sa-i iau unul clasic cu 3 pozitii . Si e groaznic de greu acum. Pune copilul in scaun, strange centurile, scoate copilul, intra in magazin , iar il pun cand ies...iar il scot ca am intrat in alt magazin..... Oribil. Plus ca scaunul nou mi se pare ca e prea drept chiar cand e inclinat in pozitia maxima....Marc adoarme in el oricum, dar mi se pare incomod.

Am inceput sa regret timpurile cand era pitic si il plimbam in scoica . Si ce simplu era cand il alaptam exclusiv...Acum realizez cand trebuie sa am grija mereu sa am ce sa-i dau de mancare...

Mihaela

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salutare ciresele!!
ne-am intors si noi din plimbari si tare obositi mai suntem dar a fost fain fain de tot!! M-as odihni putin si as lua-o iar la pas daca ar fi posibil.A fost super si am prins vreme destul de buna (a plouat numai putin asa pe ici pe colo) Sofia a fost cumintica( bine cu exceptia unuia dintre zboruri care a durat cam 3 ore cand s-a plictist la un moment dat si cred ca suferea de atata spatiu inchis dar am trecut cu bine de asta). la inceput m-am necajit ca nu am prins bilete cu zbor direct dar pana la urma a fost mai bine asa altfel cred ca innebuneam atatea ore in avion cu ea fara pauza.
New Orleans-ul ne-a placut .. e foarte interesant, mancarea super si bauturile..yumii, in fine ar mai fi fost de vazut dar poate mai mergem si alta data.

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

recunosc ca am citit asa mai pe sarite din urma ca mi-e un soomn!!

DianaR felicitari Timeei pentru castigarea concursului ! Merita..!! toate pozele aveau ceva dragut dar asta era intr-adevar o poza deosebita.. si mai ales haioasa asa cum cerea concursul!!!

Doroti cu intarziere: La Multi Ani fericiti!! Sper ca ai petrecut frumos alaturi de cei dragi( fara socrosenii..)si ca Natalita ti-a dat un dulce - dulce de tot!

La multi ani ,de asemenea,(si din pacate tot cu intarziere)celor care poarta numele Sf. Ion!! Sa ne traiti!!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Am pus niste poze din plimbare: poze New Orleans
pentru cine are chef si rabdare sa le vada.

livada!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Salutare livada!!!

In primul rand vreau sa felicit si eu cireasa castigatoare. Felicitari Timeea, iti doresc sa ai parte toata viata de surpize placute.

Angelica - multa sanatate familiei tale

Si noi am avut parte de un weekend cu probleme. Sambata noaptea am ajuns la urgenta cu Luana - febra 39,8 fara sa aibe vreun simptom de gripa ( tuse sau sa-i curga nasul)..au bagat-o urgent in cada cu apa calduta, care dupa 10 min de stat in ea..s-a facut rece cum e apa de vara. Apoi i-au pus geata..si am asteptat pana febra a scazut la 36.7 ( asta cam intr-o ora ). Am ramas peste noapte acolo pentru supraveghere si investigatii. Rezultatul febra din pricina dintilor care s-au si ivit pana dimineata. Acum avem 4 dinti...dar febra continua sa se mentina intre 37,7 si 38,1.
Il astept pe sot sa vina de la job si ne ducem si la Choy..sa-si dea si el o parere. A mai patit cineva asa ceva de la dinti?

Mergi la inceput