Cirese de Mai Iunie 2006 (36)
Raspunsuri - Pagina 9
ralucis spune:
Slava Domnului virgi ca nu e infectie urinara! Wow, 4 dinti deodata! Felicitari!
Ce mare sunt
adib spune:
virgi
fetita unei colege a facut temperatura 37.5 - 38.5 de joi. poate o intilnesc azi sa vad daca i-au iesit dintisori. alte motive nu avea sa faca febra.
Timeea
FELICITARI!!! 
de la Raluca.
LA MULTI ANI!!! Ioanelor si Ionilor.
Lili
putem pastra albumul de poze haioase? mie, cel putin imi ajuta in zilele "grele". propun sa-l pastram si sa-l dezvoltam. si daca am putea pasta undeva si filme gem "masina buclucasa", "serenada", ... asta bineinteles cu acceptul proprietarilor.
virgi spune:
Cami - multumesc ca ne-ai pus fotografii din concediul vostru. Le-am vizionat cu multa placere. Sunt foarte frumose. Cate locuri minuntate sunt pe pamantul asta. Dar iti dau dreptate America e diferita.
Stiu ca astazi este 8 ian. si ca printesa vostra Sofia implineste 8 lunite. La Multi Ani!!! sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii, sa aveti cat mai multe vacante frumoase impreuna.
Ralucis - doar 2 acum, 2 ii avea de la 4 respectiv 5 luni.
Adib - multumesc. Luana e tot in acelasi stadiu, nu vrea deloc febra sa cedeze, acum 15 min..avea 38,4..i-am mai dat o doza de nurofen si acum doarme. Mai am de asteptat 2 ore pana ajung la Choy. De 3 zile are febra incontinuu peste 38....
adib spune:
virgi
am vorbit cu colega. fica-sa are doi dintisori. vineri unul, simbata al doilea (jos) si e inflamata si gingia de sus. ce chin pe saracuta fetita.
asta poate fi cauza si la Luana, dar e bine sa o vada dr.
sa fiti sanatoase.
virgi spune:
Intorsi de la Choy. Luana are Roseola. Nu pot sa scriu mai multe intrucat plange si o tin in brate..dar am o intrebare..ce boala este asta in romaneste??? Choy mi-a explicat cam tot ce trebuie sa stiu despre ea..dar nu stiu cum se traduce in romaneste.
marrycalu spune:
CamiM,foarte frumoase fotografiile,superbe
Virgi,si Robert a facut temperatura si diaree la primul dintisor,si singurul deocamdata,asa dintr-o data,peste noapte,
Luanai si sa nu mai faca febra,sigur e de la dinti,mai ales ca ia iesit 2 dintr-o data.
Marilena si Robert(2 mai 2006)
marrycalu spune:
Virgi,este si Rubeola si Rujeola.Rubeola a facut si Robert la 4 luni,tot cu febra si avea niste bubite f. mici,adica parca era batut cu urzica,era foarte mofturos,la Rujeola cam tot asa se manifesta dar bubitele stiu ca sunt altfel.
Saracuta Luana,multa sanatate
Marilena si Robert(2 mai 2006)
camelia.t spune:
quote:
Originally posted by virgi
Intorsi de la Choy. Luana are Roseola. Nu pot sa scriu mai multe intrucat plange si o tin in brate..dar am o intrebare..ce boala este asta in romaneste??? Choy mi-a explicat cam tot ce trebuie sa stiu despre ea..dar nu stiu cum se traduce in romaneste.
Am gasit un articol pe net despre asta, mai cauta si tu, precis gasesti mai multe informatii :
Roseola infantum
Roseola infantum este o infectie virala, numita si eritem subit sau cea de-a sasea boala eruptiva. Nu este periculoasa, dar este foarte contagioasa. Afectiunea este mai des intalnita la copiii cu varste sub 3 ani, primavara si toamna. Boala debuteaza brusc, iar primele simptome sunt de obicei febra mare, 39°C, care necesita atentie, caci poate genera convulsii, ce dureaza 3-5 zile. Dupa ce febra ajunge la valori normale, apare o eruptie pe piele (care seamana cu cea din rujeola), localizata in special pe ceafa, gat si urechi. Eruptia persista de obicei trei zile si este putin vizibila, de aceea boala trece adeseori neobservata. Nu exista tratament specific pentru aceasta boala. Se administreaza un sirop antitermic daca este cazul (Nurofen, Panadol). Copilul trebuie sa se odihneasca si sa bea multe lichide. Atentie! Daca face febra mare, trebuie s dus la medic deoarece este posibil sa fie prezenta concomitent si o infectie bacteriana, care va necesita tratament cu antibiotic.
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO
ILDI25 spune:
Buna ziua livada
A inceput o noua saptamana ,care sa speram ca ne va aduce mai putine cirese bolnavioare ,mofturoase la papat si nu in ultimul rand mai putine nopti nedormite .Cand spun de nopti nedormite ma refer la mine ,caci in saptamana ce a trecut noptile au fost mai mult zile ,caci lui David i-au iesit 2 dintisori odata si saracutul a avut ce indura (la fel si mamica lui).Asa ca la ora actuala avem deja 6 dintisori ,4 sus si 2 jos .
Felicitari TIMI pentru castigarea concursului
LA multi ani cireselor care zilele astea au implinit un anumit numar de luni :ANDREI si ILINCA
LA MULTI ANI si cireselor care astazi implinesc 8 luni;INGRID,SOFIA,ALEXANDRU
De asemenea LA MULTI ANI celor ce poarta numele de Ion si Ioana
LA MULTI ANI Inaioana
Si nu in ultimul rand CRACIUN FERICIT si tie DOROTI
Revin dar mai am de citit din urma....
Ildi