Cirese de Mai Iunie 2006 (36)
Raspunsuri - Pagina 10
virgi spune:
Camelia si Marilena 
Asa cum v-am spus singurul simptom pe care-l avea era si este febra mare. I-am explicat lui choy tot istoricul ultimelor zile si i-a pus pe piele un aparat si pe monitor s-au vazut niste pete mici mici rosii si a diagnosticat cu usurinta. DEocamdata cu ochiul liber nu se observa nimic, Choy spune c-or sa se vada maine dupa ce scade febra, iar apoi boala va mai dura inca 2 zile ( una in care va tusi si una cu scaun moale) si apoi gata. Mi-a spus ca-i va scadea pofta de mancare, lucru care s-a si intamplat si sa insist sa-i dau apa si mancare cu forta.
A zambit cand a citit diagnosticul pus de medicii de la urgenta. ( febra datorata aparitiei dintilor). Spune el ca e posibil sa faci putina febra, dar nu depaseste 37 si asta in cazuri rare ..atunci cand ies dintii.
Mai mult de atat in cazul ei nu trebuia sa-i faca baie si nici sa-i puna gheata pentru scaderea febrei.
Acum asteptam cumintei scaderea febrei si aparitia bubitelor.
Din pacate asa cum mi-ati spus si voi este o boala contagioasa si trebuie s-o tin departe de copii.
Eu stiam ca pentru rubela si rubeola va face vaccin..si de asta eram contrariata.
ILDI25 spune:
Angelica bine-ai revenit si inca odata multa sanatate intregii familii
Steluta felicitari pentru cel de-al doilea dintzoc al Andradei
Nastad felicitari si lui Doruletz pt dintzoci
Cami m bine-ati revenit din concediu ,frumoase poze.
Virgi multa sanatate Luanei ,
de la David sa-i treca cat mai repede
Ildi
zax spune:
quote:
Originally posted by nastad
Doruletz are 2 dintzisooori!Yupiiiiii!livada
Doina,Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
Album Oana si Doru
Felicitari Doruletz!!!
Dana si
Horia Alexandru (18.06.2006)
POZE Horia Alexandru
DianaR spune:
Neata buna!
Multumim de felicitari!
Virgi, aproape 40 de la dinti? Ridicol, cum s-au putut gandi la asa ceva... Camelia ti-a spus bine, roseola infantum e o boala benigna, virala care trece de la sine in cateva zile (3 zile febra si 2-3 zile cu bubute) singurul pericol e legat de febra mare ce poate cauza convulsii febrile. Pupici dintoasei mici!
Mihaela, eu am congelat branza dulce ptr papanasi ca primisem multa si n-am putut s-o fac odata si a fost ok cand am dezghetat-o. In frigider o poti tine 3 zile. Nu stiu ce cantitati merg, iaurt cam 200 grame pe zi, asta stiu dar branza... Ma gandesc ca merge cam 50-100 grame pe zi. Branza calcica e facuta cu calciu care in cantitati mari poate fi toxic (litiaza renala). Cea mai bune e cea dupa reteta data de Inaioana.
Cami, o sa ma uit la pze cand venim de la plimbarica.
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
nastad spune:
quote:
Originally posted by ILDI25
Angelica bine-ai revenit si inca odata multa sanatate intregii familii
Steluta felicitari pentru cel de-al doilea dintzoc al Andradei
Nastad felicitari si lui Doruletz pt dintzoci
Cami m bine-ati revenit din concediu ,frumoase poze.
Virgi multa sanatate Luanei ,de la David sa-i treca cat mai repede
Ildi

Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)Album Oana si Doru
virgi spune:
DianaR, Ildy multumesc
Am facut si eu un studiu aprofundat. Sunt pregatita pentru o alta noapte alba. Febra e 38.9 acum, dar macar sunt mai linistita stiind ce are. Eu sper sa fie ultima noapte ca nu mai suport s-o vad cum se chinuie. Abia astept s-o vad iarasi zambind.
Din pacate boala a venit odata cu aparitia celor 2 dinti si cred ca durerea pe care o are nu este deloc usoara.
Va multumesc inca o data ca sunteti aici..si m-ati ascultat.
zax spune:
Virgi multa sanatate Luanei si un
de la Horia. Sper sa fie asta ultima noapte cu temperatura si sa se faca repede bine. Micuta de ea, ce chinuiala pe capul ei.
Dana si
POZE
Horia Alexandru
zax spune:
Voi dati cereale in fructe? Daca da, ma luminati si pe mine cum se prepara. Ma gandesc eu ca nu e mare filosofie, dar un sfat mi-ar prinde bine. I-am dat azi dimineata lui Horia mar copt si am pus o lingurita de cereale de la Milupa - 3 cereale(porumb, orez, tapioca). Am amestecat o lingura de cereale cu un pic de apa si apoi le-am pus in mar; dar parca nu s-u dizolvat bine. Cum ar trebui sa fac?
Dana si
POZE
Horia Alexandru
oana.iat spune:
Buna, fetelor!
Felicitari, Timeea!!!!! BRAVOOOOO Ma mandresc si eu un pic ca am votat cu Timi...pupam dulcica cu ochelari de ski 
Doroti- Sarbatori fericite tie si intregii tale familii!!
A venit randul tau acuma sa petreci...La multi ani !!!!!
LYLY, Te pup si pe tine, ca buna idee ai avut cu concursul...si vad ca mai ai idei bune, numai sa ai timp ... ca vad ca serviciul asta nu prea iti mai lasa timp.
ZAX, eu ii pun cereale Milupa 3 cereale direct in piureul de fructe, fara sa le amestec cu apa. Bag la blender fructele crude si piureul ce rezulta il amestec cu cereale si cu suc de mandarine...si mananca fii-mea de rupe.
Oana si
Alexandra (12 iunie 2006)
/