Cirese de Mai Iunie 2006 (36)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana.iat spune:

Fetelor, voi ce fel de ceai le dati la bebei? Si in ce cantitate?
Eu am avut o problema cu fii-mea, cu pielicica, era uscata tare si mi-a zis pediatra ca e dermatita atopica. De unde...cum am inceput sa o hidratez ca lumea nu mai are nimic... eu ii dau cam 150 ml de ceai in care pun si suc de mandarine sau portocale. Oare e suficient?
Marycalu, multumim mult de aprecieri....pupam si noi pe Robert.
Ma bucur tare mult ca Robert e bine. Noi am fost la un cardiolog si ne-a zis ca e ok, ca nu trebuie sa-i facem eco. Deocamdata nu am fost, dar cred ca o sa merg totusi si eu, ca sa fiu linistita. Cum l-a adormit pe Robert la eco?

Oana si Alexandra (12 iunie 2006)

/

Mergi la inceput

Virgi, sanatate multa Luanei! Imi pare rau ca e bolnavioara...ii dorim sa se faca bine cat mai repede.

/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrycalu spune:

oana.iat,nu la adormit pe Robert pentru ca a stat cuminte,la ceilanti copii le-a dat o solutie,iau linistit,nustiu daca toti au adormit,parca erau beti pe-acolo,multumim
Marilena si Robert(2 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

VIRGI sanatate multa Luanei...scumpa de ea, pupam bolnavioara.
Noi ne laudam cu al cincilea dintoc, incisiv lateral stanga jos, dupa o saptamana de nedormit, dar cum se vede treaba cred ca iese si in dreapta si probabil inca mai mergem cu nedormitul

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

quote:
Originally posted by gabi25

Noi ne laudam cu al cincilea dintoc, incisiv lateral stanga jos, dupa o saptamana de nedormit, dar cum se vede treaba cred ca iese si in dreapta si probabil inca mai mergem cu nedormitul

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze

Bravos la dintzoc!!!
Hai sa facem club cu nedormiti din motiv de dinti... Paul azi noapte la 3 se juca de numa'... pana la 5.... si roade orice cu disperare... se vad bine mugurii la dintzii no. 4 si 5 insa cred ca mai e putin pana ies...

Virgi, sanatate... tare greu cu bebe bolnav - am vazut pe pielea noastra si noi...

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, 21 iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

quote:
Originally posted by gabi25

Poze

Felicitari si la cat mai putine nopti nedormite!!!

Dana si Horia Alexandru (18.06.2006)

POZE
Horia Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

quote:
Originally posted by oana.iat

Eu am avut o problema cu fii-mea, cu pielicica, era uscata tare si mi-a zis pediatra ca e dermatita atopica. De unde...cum am inceput sa o hidratez ca lumea nu mai are nimic... eu ii dau cam 150 ml de ceai in care pun si suc de mandarine sau portocale. Oare e suficient?
Ma bucur tare mult ca Robert e bine. Noi am fost la un cardiolog si ne-a zis ca e ok, ca nu trebuie sa-i facem eco. Deocamdata nu am fost, dar cred ca o sa merg totusi si eu, ca sa fiu linistita. Cum l-a adormit pe Robert la eco?

/

Oana - eu ii dau lui Horia ceai de la Hipp de fenicul; max 100 ml pe zi; in principiu bea cam 50-60ml; ii mai dau si apa; dar asta nu stiu cat pentru ca n-am masurat-o niciodata

Multumesc pentru raspunsul cu cerealele. Cam cat ii pui in piureul de fructe?

Dana si Horia Alexandru (18.06.2006)

POZE
Horia Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

quote:
Trimise - 08/01/2007 : 15:52:43
--------------------------------------------------------------------------------

Eu ii dau lui David ceai de la Humana din amestec de fructe ,dar voi lua si altveca ca sa nu se sature de acelasi gust .Cam bea in jur de 100ml /zi si mai bea si apa dar putina Ma intereseaza si pe mine cantitatea ,chiar vroiam sa pun si eu acesta intrebare .Poate ne mai raspund si alte mamici ,care e cantitatea de lichid ce trebuie consumata intr-o zi sau nu este o regula.

Ildi

Mergi la inceput

ZAX, ii pun in piure cam 3 lingurite de cereale. Dar ma mai orientez si din ochi, fac piureul mai moale, ca daca e prea gros nu il inghite.

/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

quote:
Trimise - 08/01/2007 : 17:04:08
--------------------------------------------------------------------------------

Evolutie Daria
Poze

FELICITARI pt dintzoc,se pare ca nu sunt singura care are la activ cateva nopti nedormite ,datorate dintzilor.

Mergi la inceput