Cirese de Mai Iunie 2006 (36)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

ZAX, OANA multumim....ar fi bine daca dintoasa mea ar avea chef de joaca noptea cand nu doarme...dar nu ea tipa.

A mea, dupa cum vad, bea mai mult ceai, cam 200-250 ml. pe zi+noapte plus cam 400-500 (sau mai mult cand nu prea are chef de altceva) ml lapte. Tot HIPP ii dau si eu.

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

quote:
Originally posted by gabi25

ZAX, OANA multumim....ar fi bine daca dintoasa mea ar avea chef de joaca noptea cand nu doarme...dar nu ea tipa.

A mea, dupa cum vad, bea mai mult ceai, cam 200-250 ml. pe zi+noapte plus cam 400-500 (sau mai mult cand nu prea are chef de altceva) ml lapte. Tot HIPP ii dau si eu.

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze

Uff.... lichidele astea...
Nu pot sa-l lamuresc pe Paul sa bea altceva decat lapte din biberon... uneori a mai baut si ceai - da' e asa de ocazional de ma dispera... si nu consuma precis suficiente lichide pt ca nu face destul PP...
Cand vad ca bebeii vostri beau cate 150-200 ml de ceai imi vine... ...

Eh, asta e, cu rabdare si cu linguritza sper sa crestem si noi cantitatea. Acuma, cu viroza, a fost tare nashpa ca nu bea lichide, m-am chinuit de numa' cu el.

Da' ma inarmez cu rabdare...

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, 21 iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Referitor la lichide, iata ce stiu eu - sa ma corecteze, plz, cine crede ca gresesc
pana la 10 kg (pruncu'): 4ml/kg corp/ora
adica pt un prunc de 8.800: 4*8.8*24=844.8ml
In calcul intra toate lichidele: lapte, supe, apa pusa peste cereale etc.
Paul nu reusea mai nou sa ajunga la 850....
Poate azi sa fi ajuns - ca acuma, pe seara, a revenit la portia obisnuita - cam 160ml lapte.
Inainte de raceala, era ok, sper sa isi revina.

Lacri, sa nu vorbesc intr-un ceas rau, teoretic intru si eu la dieta - dieta mea e blanda si fff personala, am descoperit-o acum 3 ani si am pierdut cam 6-7 kg in 4 luni.
Asa ca ma var si eu in gasca de "dietetice"

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, 21 iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

OanaRusu, sa ai spor cu dieta
Sa stii ca chiar ma tin serios de WW!Sunt foarte exigenta cu mine insami.
Oana.iat, asa este, nu mai am timp din cauza serviciului. Programul meu este infernal
Adib, sigur ca putem pastra albumul, vor mai fi si altele, iti garantez. Cum arata la tine o zi "neagra"? Descrie-o... poate descoperim ca e,de fapt, doar... gri!
DianaR, ti-am trimis PM. Pupici Dulcineei

Si va doresc o noapte buna,salut fetele de le est(Virgi) si de la vest (Mihaela,Diana), precum si mamicile din imediata apropiere, pup ciresicile lor, sunt pe aici, chiar daca nu mai postez cat e ziulica de lunga!

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

Lya, Virgi, Ildi:

Felicitari noilor dintzoshi: Doruletz, Luana ...

Virgi,
of! of! micutza printesa! Prin ce trebuie sa mai treaca si ea... Cam asta simt si eu de vreo luna: De-abia astept sa o mai vad si eu zambind pe Sara! Poate chiar cu vreun progres ceva, ca nu mai are chef de nimic...

Aaaa! se noteaza ca progres ca sufla singura nasul?! Ca la capitolul acesta a perseverat in mod expres!

Cami, bine v-ati intors! Frumos pe meleagurile calatorite!

Lacri, reusesti sa ma impresionezi cu fiecare zi! Timp de prajituri, timp de concursuri, timp de postat, de stat cu Alec, de angajat bone,de mers la job, DE CITIT LEGISLATIE, ..., poate imi vinzi si mie pontul... Sotul tau participa la vreuna din aceste sarcini?!

Eu sunt in continuare "varza"! Baietii sunt spre bine... Oare cat are de gand sa ma mai chinuie viroza asta, pe mine si pe micuta ciresica?!

Am si eu o intrebare: exista vreo cireasa care nu s-a imbolnavit?! As fi curioasa pe ce criteriu...

Va las... Nu am locsor in capsor si pe corpsor care sa nu ma doara...

Va urez sanatate si numai bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriella spune:

La multi ani Doroti!!!
Felicitari Timeea pt castigarea concursului!!!chiar il meritai
Luana insanatosire grabnica si un de la noi
Off am inceput si eu azi serviciul iar pe Radu a trebuit din nou sa-l duc la bona lui. N-a mancat nimic pana la ora 6 doar 100 ml de ceai .Femeia zicea ca "el n-a vrut doar urla si nici macar n-a vrut sa doarma ca poate de la dinti e asa". L-am imbracat repede si l-am adus acasa plangea saracutul atat de sfasietor de mi se rupea sufletul. Am ajuns acasa si i-am facut un castronel de cereale 5 cupe cu lapte si culmea a mancat ca un LUP mai si maraia ca nu-i dadeam sufucient de repede. Dupa ce a terminat de mancata mai baut si o sticla de 180ml de lapte dupa care a adormit bustean. Cum a putut sa-l tina nemancat o zi intreaga? Chiar din prima zi a reusit sa-l dea peste cap cu totul dupa ce abia am reusit in astea doua saptamani de vacanta sa-i fac un program de somn si tocmai ii gasisem gusturile. off ca-mi vine s-o schimb
Maine cred c-o iau la

Adriella si Octavian Radu (25.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

DianaR multimesc pt. raspuns si sorry ca am scris cu litera mica numele tau mai devreme. Oboseala asta.... Si acum mai am si febra si rau la stomac. Asta imi suna mie cam a gripa. Sper sa nu i-o dau si lui Marc.Am chiulit azi si de la scoala , ca nu eram in stare sa ajung.
Cred ca o sa cumpar. Am mai multa incredere in prepararea comerciala a branzei decat in ce fac eu in bucatarie. Ma refer din punct de vedere igienic.Si am impresia ca ajung si mai ieftin
Virgi sanatate la printesa!!! Ce bine ca ai avut la cine sa te duci a doua oara. Si ca este dotat cabinetul...
Aici serviciile medicale sunt gratuite dar lasa mult de dorit. Nu ca in Romania dar nici nu se compara cu SUa de ex.

Camisuperbe pozele....

zax Eu fac invers. In cereale pun cam o lingura plin de piure de fructe. Le iau simple si adaug eu ce vreau. Asa sunt mai putine componente( chimicale).
Mihaela

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com
Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Cam slaba activitatea pe aici... Se vede ca inca nu ne-am revenit dupa sarbatori...

Lyly, pai tu esti mama eroina, si copil si servici si concursuri, ce mai...

Mihaela, dar ma crezi ca nici nu am observat cu ce litera mi-ai scris nick-ul, oricum nu fac eu caz de asta, si eu gresec la scris. Tot asa rau doarme Mark? Dar macar mananca...

Se intreba de lichide. Timi nu bea ceai, nici nu i-am dat vreodata, eu nu sunt fan ceai. Bea ceva apa, nu multa dar oricum e un progres. Vreau sa-i dau suc, poate maine o sa-i fac mar si morcov sa vedem daca primeste.
Am descoperit in sfarsit ceva borcanel pe care-l accepta cu fructe, orez piersica si banana de la Nestle. Papa cam 2/3 dintr-un borcan de 190 grame pe zi. Nu-i mult dar e mai bine decat nimic. In schimb nu prea mai papa legume cu carne, maxim jumatate de borcanel de 130 grame...
Care zicea ca a incercat milupa cu banane (si lapte inclus)? Cum a primit copilul ca ma tenteaza si pe mine... Vreau sa-i treaca odata mucii sa pot incerca oul, sper ca pe maine o sa reusesc sa-i dau.

Ok. Cred ca e cazul sa ma retrag in pat... Pupici!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Am uitat... Pupici multi si multumim pentru felicitari! La toata lumea!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

hello hello
io's intr-o permanenta criza de timp de cand am intrat in 2007.....oare ce s-a intamplat cu timpul meu??seara cand ma bag in pat realizez ca n-am faut mai nimic.....si asta ca n-am avut timp, pur si simplu nu stiu ce-i cu mine....

vrea sa o felicit pe timeea cea mai haioasa cireasa

cred ca nu am apucat sa-l felicit ce praslea cireselor cu ocazia implinirii celor 6 lunite erik la multi ani!!, sa cresti mare si sa o faci pe mami cea mai fericita impreuna cu surioara ta

angelica eu cred ca e un adevarat progres ca sara isi sufla mucisorii singura, draga de ea, sunt copilasi de 2 ani care nu stiu inca sa faca treaba asta...va urez familiei intregi sanatate multa....

adriella naspa rau prin ce a trecut piticul tau azi...eu cred ca o luam la pe bona aia...cum sa nu-i ea de mancare, sau sa-l culce?!??

am tot vazut la poze si toate sunt care mai de care la toata lumea

vreau sa va zic ca alex azi a experimentat statul singur in picioare in echilibru....va dati seama ce m-am speriat ca o sa cada dar shmecherul radea de mama focului si poc isi dadea drumul in fundulet. are un curaj fantastic....il vad ca ii e un pic frica dar isi da drumul sa stea sinfurel.....si pe mine ma cam inspaimanta cand ma gandesc ce repede trece timpul...si poate si de aia simt ca ma depaseste timpul in ultima vreme....apropo....si la baita nu mai vrea pe spate sau in fund ci in picioare se spijina de marginea cazii si face dus
dinti inca nu are dar doarme f rau noapte si se tot trezeste plangand si isi roade plapumioara. noroc ca a scapat de 3 zile de muci si de tuse.maine mergem la doc sa-l vada daca e in regula.

luana intrebai de pardoseala dura de lemn...deci, eu am parchet si pe hol/baie/buc gresie.....initial am luat niste puzzeluri din ceva spuma sa ii tina caldut si sa atenueze caderea.....dar el prefera orice urma de parchet gol si evident gresia asa ca grija mea a fost degeaba. la inceput avea ceva vanatai si pe cap si genunchi dar acum vad ca daca se rastoarna isi tine capul sa nu se lovesca.

si legat de igiena parului, io am parerea mea si motivele mele ca sa ma spal zilnic. eu consider ca fac mai mult rau pt pielea capului si pt par toti factorii toxici din aer(praf, poluare, etc) decat spalatul pe cap. am experimentat chesti asta cand eram in clasa 9-a. am fost 2 sapt la munte(cabana fara curent, apa curenta, deci nu tu urma de poluare) si m-am spalat pe cap in prima sapt de 2 ori si in a doua sapt doar cand am ajuns acasa. nu pt ca nu aveam apa ci pt ca parul meu nu s-a imbacsit deloc.dar fiecare om e diferit si la mine probabil ca dauneaza mediul mai mult

apropo de mediu...nu vi se pare ciudata vremea asta??parca pe an ce trece tot mai tare se simte efectul de sera....eu imi aduc aminte de iernile din copilarie...si de faptul ca erau 4 anotimpuri....acum sincer nu stiu care cand sunt

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput