Cirese de Mai Iunie 2006 (36)
Raspunsuri - Pagina 13
vavitzu spune:
quote:
Originally posted by virgi
Camelia si Marilena
Asa cum v-am spus singurul simptom pe care-l avea era si este febra mare. I-am explicat lui choy tot istoricul ultimelor zile si i-a pus pe piele un aparat si pe monitor s-au vazut niste pete mici mici rosii si a diagnosticat cu usurinta. DEocamdata cu ochiul liber nu se observa nimic, Choy spune c-or sa se vada maine dupa ce scade febra, iar apoi boala va mai dura inca 2 zile ( una in care va tusi si una cu scaun moale) si apoi gata. Mi-a spus ca-i va scadea pofta de mancare, lucru care s-a si intamplat si sa insist sa-i dau apa si mancare cu forta.
A zambit cand a citit diagnosticul pus de medicii de la urgenta. ( febra datorata aparitiei dintilor). Spune el ca e posibil sa faci putina febra, dar nu depaseste 37 si asta in cazuri rare ..atunci cand ies dintii.
Mai mult de atat in cazul ei nu trebuia sa-i faca baie si nici sa-i puna gheata pentru scaderea febrei.
Acum asteptam cumintei scaderea febrei si aparitia bubitelor.
Din pacate asa cum mi-ati spus si voi este o boala contagioasa si trebuie s-o tin departe de copii.
Eu stiam ca pentru rubela si rubeola va face vaccin..si de asta eram contrariata.
Virgi tu ai fost de sarbatori la Galati? aici a fost ravagii..au fost fff multe cazuri de rubeola. Si baiatul meu a fost diagnosticat de dr de fam. cu rubeola...bineinteles dupa ce ajunsesem cu el la urgentze si ii facuse aia cortizon si glucoza in vena pe motiv ca are baiatul urticarie si el avea febra de numa, numa...asa ca nu esti singura patitza...au patit-o altii mai rau
...la mine din cauza cortizonului i-a prelungit evolutia bolii...acum a trecut dar am ramas cu un gust amar ca a trebuit sa merg pe la trei medici pana sa ii puna diagnosticul bine....doi medici urgentisti au dat gres...si cand am mers luni(era intr-o luni..un wekend m-am chinuit pe la urgenta...cu medici si cortizon in vena..off mai, mai_)doctoritza de familie i-a dat de capat,noroc ca avem un medic bun de fam.
arleena spune:
am gatat de spalat vasele si intins hainele
....dar intre timp am dat de ceva frumos
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=1&folder=2006+in+imagini
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
mikiion spune:
quote:
Originally posted by angelica_g
[...
Am si eu o intrebare: exista vreo cireasa care nu s-a imbolnavit?! As fi curioasa pe ce criteriu...Irina, cu
Robert-Andrei (apr '97),
Razvan-Stelian (oct '03)si
Sara-Maria 9 mai 2006
Marc nu s-a imbolnavit niciodata de la 3 sapt( pana atunci a avut icter o forma grava). Poate ca-l alaptez? Ca eu am avut vreo 3 raceli pana cum si el nu a reactionat. Dar mai e timp, si oricum asta nu l-a facut mai linisit.
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Marc
mikiion spune:
Arlena aici au fost sambata 16 grade plus!!!! Si media normala era -10. Iti dai seama ca e ciudata rau vremea. Si ei isi pun problema. In mod normal era plin de patinoare. Fiecare cartier are 3-4 . Acum nu e nici unul si se laudau ca se juca golf la Toronto!!!! Si cica era tara hockeiu-lui.
Vedeti www.dropshots.com/day.php?userid=183308&cdate=20061231&cimg=0" target="_blank">aici sanuis imagini de la singura iesire la zapada.
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
Virsta Marc
CamiM spune:
'Neata ciresici!!
Multumim frumos de aprecieri pentru poznele
noastre din plimbare.
Azi incercam sa ne intram in normal si nu vreaaaaau! 
Mai vreau la plimbare!!Ehh asta e..ne consolam cu o inghetata si ma gandesc serios sa incep si eu o dieta ca nu se mai poate.. sunt maaare mare de tot. 

Cami &
Sofia
poze Sofia
CamiM spune:
Virgi imi pare tare rau ca Luana mica( da pupa papushicii bolnavioare de la noi) are febrita si rojeola.. speram sa treaca repede repede.Partea buna daca a facut acum este ca o sa capete imunitate desi era de preferat sa nu treceti prin asta..
Sofia a avut febra chiar inainte sa pelcam la NO asa vreo doua zile si ceva si la doctor ne-au zis ca asa mai fac bebeii si ca dupa poate le apare un fel de urticarie( la noi nu a aparut) dar ca e ok si ca nu e nici un tratament decat tylenol pentru febra mare (daca are febra scazuta sa nu ii dau nimic)si sa asteptam sa treaca. Oricum ce vreau sa zic este ca si eu am crezut initial ca este de la dinti.. (ca tot asteptam si nici urma de vreun coltisor.)dar pediatra ne-a zis ca nu face febra mai mare de 38,3 din cauza dintilor si in nici un caz nu tine asa zile in sir.
Multumim si de urari de 8 luni.. noroc cu tine ca eu...
mama denaturata si uitasem.
hang in there!!
Cami &
Sofia
poze Sofia
mikiion spune:
DianaR doarme la fel de prost. hai sa va povestesc ce program am:
8 ( sau 7) trezirea . Mancat(ora9) jucat, de obicei adormit 30 minute max o ora pe la 11. Mancat iar la 12-12.30 , daca am noroc mai il adorm vreo ora pe la 3. Dar de vreo trei zile nu am mai avut norocul asta si imi adoarme in timpul mesei de la ora 17. In scaun si cu mancarea in gura!!!! iar jucat , facut baie in ziua de baita. si in general pe la ora 8 seara devine f. obosit si marait. Il duc la culcare. De obicei adoarme , cu mine alaturi si cu sanul in gurita( ma fac excese si ma mai uit si eu la un serial si atunci adoarme langa mine la televizor).
Si pana acum nimic anormal. De acum incepe circul:
9.30 prima criza de burtica. Imposibil de potolit fara taticul din dotare care il plimba 5 minute prin casa pe brat , si il adoarme la loc dupa ce il ajuta sa elimine niste gaze.
Apoi pana pe la 12 cand cere sanul mai plange de 2-3 ori.Dar nu deschide ochii , doar cat sa ma trezeasca pe mine ( am uitat sa spun ca e cu mine in pat, langa patul lui care sta gol). Si apoi , la 1, la 2, la 3 uneori se trezeste , se foieste. Uneori tipa scurt face ca mitraliera( gaze) adoarme la loc.Apoi la 5, la 6, la 7. Asa ca ma trezesc mai obosita decat m-am culcat.
El nu deschide ochii pt. ca reactionez eu repede cu sanul sau il mangai. Sau ii pun mana pe burtica si ii tin cald.Ca daca il las sa se trezeasca de tot ma chinui 3 ore sa-l adorm. Si nu mai vreau sa exprimentez asta.
Am scos , introdus, reintrodus alimentele. Dar nu am identificat cauza gazelor si crampelor. Parca de la morcov face mai mult dar de facut tot face.Incep sa ma gandesc ca e laptele meu de vina si imi vine sa experimentez cu niste lapte praf. Sa vad , poate doarme si el normal. Inainte de a introduce solidele ma trezea doar la 12, 3 si 5 . Si nu mereu.Sugea prin somn si adormea instantaneu. Si mai dormea si in patut macar jumatate din noapte. Acum e de groaza.
Mai e cineva ca mine?
Mihaela
Virsta Marc
CamiM spune:
quote:
Originally posted by ILDI25
LA MULTI ANI si cireselor care astazi implinesc 8 luni;INGRID,SOFIA,ALEXANDRU
Ildi

Multumim frumos!!Cami &
Sofia poze Sofia
CamiM spune:
quote:
Originally posted by zax
Voi dati cereale in fructe? Daca da, ma luminati si pe mine cum se prepara. Ma gandesc eu ca nu e mare filosofie, dar un sfat mi-ar prinde bine. I-am dat azi dimineata lui Horia mar copt si am pus o lingurita de cereale de la Milupa - 3 cereale(porumb, orez, tapioca). Am amestecat o lingura de cereale cu un pic de apa si apoi le-am pus in mar; dar parca nu s-u dizolvat bine. Cum ar trebui sa fac?
Dana siHoria Alexandru (18.06.2006)
POZE
Horia Alexandru![]()
Pai si noi cam tot asa procedam numai ca eu pun fructe si mai mare cantitatea de cereale.. asta pt ca Sofiei nu ii plac fructele dar ii plac cerealele..

Cami &
Sofia poze Sofia
CamiM spune:
quote:
Originally posted by angelica_g
Cami, bine v-ati intors! Frumos pe meleagurile calatorite!
Eu sunt in continuare "varza"! Baietii sunt spre bine... Oare cat are de gand sa ma mai chinuie viroza asta, pe mine si pe micuta ciresica?!
Am si eu o intrebare: exista vreo cireasa care nu s-a imbolnavit?! As fi curioasa pe ce criteriu...
Va las... Nu am locsor in capsor si pe corpsor care sa nu ma doara...
Va urez sanatate si numai bine!!!Irina, cu
Robert-Andrei (apr '97),
Sara-Maria 9 mai 2006
Multumim frumos.

Multa sanatate tie si puiutilor dragi si scumpi!! Off ca greu e cand ii vezi ca sufera..

la capitolul imbolnaviri noi nu am avut nimic "serios" pana acum dar am dat si noi pe la capitolul noptilor nedormite cu febra la copil si griji la parinti.
Cami &
Sofia poze Sofia

Irina, cu
Robert-Andrei (apr '97),
Sara-Maria 9 mai 2006
POZE