Cirese de Mai Iunie 2006 (36)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

quote:
Originally posted by mikiion

DianaR multimesc pt. raspuns si sorry ca am scris cu litera mica numele tau mai devreme. Oboseala asta.... Si acum mai am si febra si rau la stomac. Asta imi suna mie cam a gripa. Sper sa nu i-o dau si lui Marc.Am chiulit azi si de la scoala , ca nu eram in stare sa ajung.

Camisuperbe pozele....

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com
Virsta Marc

Multa multa sanatate, sa treaca repejor gripa sau ce o fi pana la urma.

Multumim furmos de aprecieri.

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Miki imi pare rau ca va chinuiti asa, si Soficu se trezeste noaptea sa pape tzitzi dar nu plange, face cum spuneai si tu,maraie putin mami hop cu obiectu' si gata iar la nani.
Eu am observat ca daca ii dau iaurtel la masa de seara sau cartof alb atunci se trezeste peste noapte cu gaze si cred crampe la burtica asa ca incerc sa ii dau mancarici mai "blande" la cina.
Sper sa gasiti curand mancarica vinovata!!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

quote:
Originally posted by LYLY809

Adib, sigur ca putem pastra albumul, vor mai fi si altele, iti garantez. Cum arata la tine o zi "neagra"? Descrie-o... poate descoperim ca e,de fapt, doar... gri!

ce draguta esti tu mai Lyly in permanenta. de zile "negre" fereasca Dumnezeu. gri mai sint dar sper ca tot mai putine. cum arata o zi gri? o zi la servici cu sefu sau . dar mai zicea cineva ca pe monitor are poza care trateaza instantaneu orice stare nervoasa. cam asa si la mine, dar mai arunc cite o privire prin albumele voastre si

se vorbeste de dormit? aseara, ca de obicei la ora 22 culcarea. la ora 22.20. trezirea in urlete. da urlete cu suspine. pur si simplu isi dadea cu fruntea de genunchi. am luat-o in brate. in circa 30 min s-a linistit. nu stiu ce a fost asta. a adormit dupa inca 30 min.
asta e.

sanatate tuturor.

Mergi la inceput

am scris un mail de multumiri lui Mos Craciun.
http://new.photos.yahoo.com/adib4900/photo/294928804148793399/0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Salutare ciresici!!!

Multumesc toturor celor care s-au gandit la noi. De 3 ore suntem in limitele normalului 36.7, asta dupa o noapte cumplita si o dimineata pe masura cu febra 40 si convulsii. Am vazut si eu pentru prima data cum se manifesta. Urata boala, aproape ca mi-e greu sa cred ca poate exista ceva mai rau. N-am crezut ca ma pot bucura cand termometrul arata pentru cateva minute 38., iar momentele astea au fost rare in cele 4 zile. Sper ca totul sa se termine astazi, a trecut si scaunul moale si au aparut si cateva bubite roz.

Adib - super poza. Ralucai.

Valy - n-am mai fost in tara din octombrie. Virusul l-a luat de aici, posibil de la copiii romani sau de la altii.
Abia astept sa incepem vaccinarea impotriva bolilor copilariei...chiar daca roseola a facut cat toate celelalte la un loc. Aici nu se face vaccin impotriva acestui virus.

Urez multa sanatate cireselor nostre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

quote:
Originally posted by adib

am scris un mail de multumiri lui Mos Craciun.
http://new.photos.yahoo.com/adib4900/photo/294928804148793399/0

Felicitari!!! Sa ne anunti cand ii raspunde Mosul Ralucai

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput

avem si dovada ca am scris
http://new.photos.yahoo.com/adib4900/photo/294928804149004419/0

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adib

avem si dovada ca am scris
http://new.photos.yahoo.com/adib4900/photo/294928804149004419/0

Eeeee.....asta da finlandeza, sa priceapa si Mosul.Noi nu suntem importanti, Mosul trebuie sa inteleaga, ce sa stim noi secretele fetei!

Baieteii lui mami AICI

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput

Si pt ca tot ma gandeam la tari mai nordice......RAMONA unde esti? Ce mai face Kailan?

Baieteii lui mami AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Hello cirese dulci!

Va multumim frumos pentru gandurile bune si felicitarile de Sf. Ion!

Virgi, imi pare tare rau de viroza Luanei! Insanatosire grabnica si..bine ca stiti exact ce este si cand se termina! Multi pupici lipiciosi de la Serghei!

Felicitari schioarei noastre Timeea si mamicii ei fericite!

Cat despre imbolnaviri..cred ca si contactul cu copiii e important, chiar daca alaptatul ajuta la imunitate, daca copilul e foarte expus la virusuri "de copii"..o sa se imbolnaveasca pana la urma. Spre exemplu Katja nu a racit deloc in primul an. Prima raceala a avut-o pe la 1.5 ani. In schimb Serghei, alaptat ca si ea, dat fiind ca intra in contact cu ea care merge la gradinitza (deci e practic in contact cu o gramada de copii cu diverse virusuri)a racit de catevba ori bune pan acum. Practic si acum e racit.
Pur si simplu..asta este!
Sper sa existe si o parte buna aici si anume sa isi formeze mai repede imunitate si cand o sa ajunga la gradi sa nu-l mai "surprinda" virusurile alorlalti!

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput