Cirese de Mai Iunie 2006 (36)
Raspunsuri - Pagina 15
Lya spune:
Of Virgi!Imi pare rau c-ati trecut prin asa ceva si sper din tot sufletul ca nu v-a mai urca mercurul.Multa sanatate Luanei si sa va apara zambetul cat mai repede!Mare noroc cu Choy al vostru,pacat ca nu avem si noi un Choy p'aici.
Sanatate Sarei,Irinei,lui Serghei,Cami..(scuze ca nu-mi mai amintesc cine mai era bolnavior) si tuturor cireselor si parintilor de cirese bolnavioare .
DianaR,Petra era cu cerealele Milupa cu banana(dar i le-a mancat Andreea
ca erau prea gustoase)Eu i-am luat Milupa cu morcov si mar,urmeaza sa le probam azi.
Nici noi n-am fost bolnaviori prea tare,doar de 2 ori a facut 38 vreo 2 zile si a trecut de la sine+scaune cu mucus.In schimb avem hamul asta pt dislazie,dar lasa ca scapam noi si de el .Erik e un cuminte si jumatate,ma minunz in fiecar zi de el si-i multumesclui Dumnezeu pt Erik si Rut....e mununat cu 2 copii,ma tot gandesc cat de frumos cred ca e cu 3 copii.Aici doar Irina de poate raspunde.
Adib,scumpa Raluca,si ai mei copii sunt atrasi de laptop. E jucaria familiei care ne atrage pe toti.
mami de www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank">Ruty&Erikutz
Steluta spune:
Buna fetelor,
Am reusit sa citesc toate mesajele din urma. Imi pare rau pentru toti puiutii bolnavi in perioada Sarbatorilor!! Multa sanatate si celor care sunt acum bolnaviori (ciresele, mamici si tatici)...

Azi avem si cativa sarbatoriti:
LA MULTI ANI, NICHITA, SARA si MARC!!!

Dat fiind ca noi suntem la inceputul diversificarii (avand 6 luni si jumatate), avem cateva intrebari:
- i-am cumparat Andradei o canuta cu cioc de Angel. Asta are ciocul dintr-un plastic tare. Ce-i drept Andradei ii place sa il clantaneasca intre dinti, dar ma gandeam i-ar fi fost mai buna o canuta cu ciocul moale??? voi de care aveti?? Ah, si ea nu stie sa traga apa, ci doar ce-i picura... Ar trebui sa-i dau apa sa bea din biberon?? Caci asa nu ii vine prea multa (maxim, maxim 20 ml)..
- m-am uitat pe pozele de la mamicile de iulie august, referitoare la consistenta mancarii. Eu ii dau piureul destul de consistent, adica nu chiar zeama lunga cum arata acolo ca pentru 5-6 luni. Vad ca ea nu se plange, adica reuseste sa inghita... Sa-i fi dat mai moale pentru inceput??
- la voi cat dura masa la inceput?? De exemplu, noi ieri ne-am intins o ora ca sa pape cam vreo 130 ml de piure de banana cu mar copt si 2 lingurite Humana cu mar. Ce-i drept a inceput acum sa deschida gurita ca sa pape, ca inainte trebuia s-o pacalesc. As vrea sa-i inlocuiesc banana sau marul cu para... Care ar fi mai bine??
Oana.iat, noua ni s-a recomandat ceai Hipp de fenicul.
Luana, multumim tare mult pentru povesti!! 
Cred ca mai aveam intrebari, dar s-a sculat printesa...
am livada de ciresele.
Steluta cu
Andrada Cristina (17 iunie 2006)
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by daryana
DOROTI, la multi ani, sa fii sanatoasa, fericita si la fel de plina de energie ca pana acum!
Multumesc
.doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3 si 4www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by ama_kaly
LA MULTI ANI DOROTI!!! Multa fericire, iubire si noroc in viata!!!
Eude
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby
Erik Sebastian
Multumesc Ama.

P.S. Lasa draga tigara, ai rabdat atita si nu poti rabda inca o leaca??
doroti_5
cu
Asa de mari suntem
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by Monnica
LA MULTI ANI, DOROTI! SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII SI REALIZARI!
mamica lui Alexandru(04.06.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iordache_md/album?.dir=/mail&.src=ph
Multumesc.

Nu dispera, mai mergi la alt medic.
doroti_5
cu
Asa de mari suntem
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by zax
Doroti - se pare ca-i place tare Gugutei masaju'/ sau mingea; zi-mi si mie mai multe despre asta te rog, ca sunt tare curioasa cum e cu masajul asta; al meu pitic de cand nu mai sta locului e ceva de coma cand vine vorba de masaj; sa-i fac pe spate e super pentru ca ii place sa stea numai pe burta, dar cand sa-i fac la picioare - ia-l de unde nu-i; se intoarce pe toate partile si n-are stare de loc;
Dana siHoria Alexandru (18.06.2006)
POZE
Horia Alexandru![]()
Dana sa stii ca de la un set de 15 zile eu am asistat vreo 4, eram la servici, dar ei ii placea foarte mult, si mai era ca la mine nar fi stat, plus ca daca se alinta cineva o tinea de vorba.Noi in general cind avem nevoie sa stea ea cuminte(taiat unghii, luat temperatura) taicasu se maimutareste, cinta danseaza in fata ei, si ea sta nemicata, cind venea vorba de invatat sa se rostogoale, sau sa se scoale in funduc, atunci trebuia sa fie liniste ca ea sa atraga atentia la acel lucru.
Da pe minge ii place foarte mult, acum a schimbato cu calutul care i la adus mos craciun.
Despre masaj pot sati zic doar ca era ceva profesional, asa si nu am prins din el, eu altfel iam facut totimpul.

doroti_5
cu
Asa de mari suntem
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by Steluta
Buna fetelor,
LA MULTI ANI, DOROTI!!! SA FII SANATOASA, FERICITA ALATURI DE SOT SI DE GUGUTA SCUMPA!![]()
![]()
Si multumim tare mult pentru ceea ce faci cu listuta noastra!!
Eu de ieri tot bucataresc intruna. Azi e ziua sotului, asa ca il rasfat un pic. Maine pleaca in State, si ramanem iar singurele...
Steluta cuAndrada Cristina (17 iunie 2006)
Multumesc!!

Si la multi ani si sotului tau.
doroti_5
cu
Asa de mari suntem
Lya spune:
Arleena,multumim de urari!Ma bucur ca Alex e mai bine.
Steluta,astept si eu raspunsul la intreberile tale ca noi suntem mai incepatori in ale diversificarii.Chiar asa,vin si eu cu o intrebare:dupa cat timp incep sa caste guritza,ca al meu nu casca la nimic,numa cu pacaleli merge,la marut nici chiar cu pacaleli nu merge desi daca-i dau din mana bucatele rase cu cutitul stie sa caste guritza.
Eu am o canutza de la Gerber,are ciocul moale si vad ca-i place,azi de dimineata i-am pus prima data apa in ea si a dus-o la gura de cateva ori ceea ce el nu face la nici o mancare,cand i-am pus suculetz in ea n-a mai vrut sa deschida gura nici la canita.
mami de www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank">Ruty&Erikutz
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by mikiion
La Multi Ani!!!!Doroti
Mihaela
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Marc
Multumesc
.doroti_5
cu
Asa de mari suntem
adelapop spune:
fetelor am revenit la voi cu o intrebare: cand ati diversificat bebelusii ii obligati sa pape??? le deschideati gura cu degetele??? ca scumpica mea nu prea papa nimic in afara cerealelor si nu mai stiu ce sa fac
trebuie sa pape de buna voie???
va pup
daca puteti sa detaliati putin cu diversificarea asta- asa concluziile mari dupa cateva luni de cand ati inceput
eu oricum merg sa vad ce ati scris la momentul respectiv
scumpei
Bianca Maria

Poze mami, tati si Seby
(04.06.2006)