Cirese de Mai Iunie 2006 (36)
Raspunsuri - Pagina 16
adelapop spune:
aaaaa inca una: sanii mei sunt din ce in ce mai moi, asa e normal la 5 luni i 8 zile sau am ramas fara lapte
eu nu imi dau seama prea bine ca bianca nu prea plange de foame
sanatate multa cireselelor voastre....vad ca aveti tot felul de probleme
scumpei
Bianca Maria
zax spune:
quote:
Originally posted by adriella
La multi ani Doroti!!!
Felicitari Timeea pt castigarea concursului!!!chiar il meritai
Luana insanatosire grabnica si unde la noi
Off am inceput si eu azi serviciul iar pe Radu a trebuit din nou sa-l duc la bona lui.N-a mancat nimic pana la ora 6 doar 100 ml de ceai .Femeia zicea ca "el n-a vrut doar urla si nici macar n-a vrut sa doarma
ca poate de la dinti e asa". L-am imbracat repede si l-am adus acasa plangea saracutul
atat de sfasietor de mi se rupea sufletul. Am ajuns acasa si i-am facut un castronel de cereale 5 cupe cu lapte si culmea a mancat ca un LUP mai si maraia ca nu-i dadeam sufucient de repede. Dupa ce a terminat de mancata mai baut si o sticla de 180ml de lapte dupa care a adormit bustean. Cum a putut sa-l tina nemancat o zi intreaga?
Chiar din prima zi a reusit sa-l dea peste cap cu totul dupa ce abia am reusit in astea doua saptamani de vacanta sa-i fac un program de somn si tocmai ii gasisem gusturile. off ca-mi vine s-o schimb
![]()
![]()
Maine cred c-o iau la
Adriella si Octavian Radu (25.05.2006)
Groaznic ce-ai simtit! Te intleg. Trebuie sa vorbesti deschis cu ea si sa vezi care au fost motivele pentru care nu s-a ocupat cum trebuie de Tavi. Poate nu s-au acomodat unul cu altul suficient de bine. Succes si rabdare!
Dana si
Horia Alexandru (18.06.2006)
POZE Horia Alexandru
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by Diana79
Buna fetelor!!!
La multi ani. Sa avetzi un an plin de sanatate si multa fericire.
Noi acum avem 2 dintisori mai asteptam inca 2 sus. papam f mult. carnitza de pui si curcan, iaurt branza topita, paste, orez.
La multi ani Doroti. Sa fi sanatoasa.
Va pup pe toate dar mai ales pe bebei.
Dianade
Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)
Multumesc mult Diana

doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3 si 4www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
zax spune:
angelica g - sanatate multa tie si familiei tale!
am printesa Sara si felicitari pentru suflat nasu' Vreau si eu!!!!! Pentru Horia - of course... El nu a fost bolnav niciodata, doar ceva muci acum de doua zile. Adevarul e ca am evitat sa intre in contact cu foarte multa lume si locuri aglomerate; mai ales ca noi san am papat putin tare.
Lacri - mama eroina nu alta. Cand reusesti sa le faci pe toate.
poate ne dai niste tipsuri pentru astea mai putin organizate ca mine, pentru care timpul e ceva mai mult decat relativ
. Cum mai mananca Alec, ca despre tine am inteles ca socotesti la greu!
arleena felicitari superstarului pentru ridicarea in picioruse si pastrarea echilibrului!
Multumesc fetelor pentru raspunsurile cu cerealele! 
Dana si
POZE
Horia Alexandru
ama_kaly spune:
adela, in primul rand nu forta copilul sa manance! Seby abia acum,dupa 3luni de diversificare, mananca cat de cat..si asta pe zile, adik intr-o zi mananca mai bine, in alta mai putin.
Si 2): e normal sa ai sanii mai moi, dar nu inseamna ca nu mai ai lapte,stai linistita!
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
zax spune:
quote:
Originally posted by mikiion
DianaR doarme la fel de prost. hai sa va povestesc ce program am:
8 ( sau 7) trezirea . Mancat(ora9) jucat, de obicei adormit 30 minute max o ora pe la 11. Mancat iar la 12-12.30 , daca am noroc mai il adorm vreo ora pe la 3. Dar de vreo trei zile nu am mai avut norocul asta si imi adoarme in timpul mesei de la ora 17. In scaun si cu mancarea in gura!!!! iar jucat , facut baie in ziua de baita. si in general pe la ora 8 seara devine f. obosit si marait. Il duc la culcare. De obicei adoarme , cu mine alaturi si cu sanul in gurita( ma fac excese si ma mai uit si eu la un serial si atunci adoarme langa mine la televizor).
Si pana acum nimic anormal. De acum incepe circul:
9.30 prima criza de burtica. Imposibil de potolit fara taticul din dotare care il plimba 5 minute prin casa pe brat , si il adoarme la loc dupa ce il ajuta sa elimine niste gaze.
Apoi pana pe la 12 cand cere sanul mai plange de 2-3 ori.Dar nu deschide ochii , doar cat sa ma trezeasca pe mine ( am uitat sa spun ca e cu mine in pat, langa patul lui care sta gol). Si apoi , la 1, la 2, la 3 uneori se trezeste , se foieste. Uneori tipa scurt face ca mitraliera( gaze) adoarme la loc.Apoi la 5, la 6, la 7. Asa ca ma trezesc mai obosita decat m-am culcat.
El nu deschide ochii pt. ca reactionez eu repede cu sanul sau il mangai. Sau ii pun mana pe burtica si ii tin cald.Ca daca il las sa se trezeasca de tot ma chinui 3 ore sa-l adorm. Si nu mai vreau sa exprimentez asta.
Am scos , introdus, reintrodus alimentele. Dar nu am identificat cauza gazelor si crampelor. Parca de la morcov face mai mult dar de facut tot face.Incep sa ma gandesc ca e laptele meu de vina si imi vine sa experimentez cu niste lapte praf. Sa vad , poate doarme si el normal. Inainte de a introduce solidele ma trezea doar la 12, 3 si 5 . Si nu mereu.Sugea prin somn si adormea instantaneu. Si mai dormea si in patut macar jumatate din noapte. Acum e de groaza.
Mai e cineva ca mine?
Mihaela
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Marc
Ai incercat sa-l culci in alta camera? Poate merge...
Dana si
POZE Horia Alexandru
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by LYLY809
Castigatoarea concursului "Cea mai haioasa cireasa" este...BEBELUSA CARE SE PREGATESTE SA MEARGA LA SCHI!
Lacri si RazaciosulAlexandru 30 mai 2006
FELICITARI CEA MAI HAIOASA CIRESICA!!

doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3 si 4www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
Amonar spune:
LA MULTI ANI 2007! pt toate ciresicele noastre! Numai noroc si spor la crestere, dintisori, diversificare, mers, vorbit...si alte cele bune!
Noi am venit sambata trecuta din Romania. Am stat 2 saptamani timp in care eu am tras un chiul nesimtit.....mama a facut tot iar noi am dormit ca ursii...am fost ata de obositi amandoi ca ne-a trebuit o saptamana sa ne revenim. Bunicii din Romania au fost enorm de fericiti ca nepotelul s-a obisnuit cu ei si era foarte fericit si vesel cu bunicii.
Kailan are 4 dinti deja iesiti bine, merge in rotobil sau de-a busilea ca nu-i mai tin pasul. E asa de rapid! Cum nu ma uit putin, el e undeva in casa unde nu are voie....In rest deschide dulapuri, ii plac cablurile sau chestile de tehnica..le ia in manuta, le duce la gurita..jucariile nu-l intereseaza. Mama i-a luat mingea aceea minune de care vorbeati si voi...s-a jucat putin cu ea dar de atunci e neatinsa. Cred ca electrician se va face sau ceva cu tehnica.
In rest am fost si noi raciti, infundati si nu am putu dormi cateva nopti. Asta inainte de a pleca in Ro.
VIRGI
Aici se spune ca e bine ca copiii sa faca bolile de copilarie pt ca li se intareste sistemul imun. Mamele de copii care nu au facut aceste boli isi duc copiii expres la copiii care sunt bolnavi ca sa-i contagieze. Se fac si aici vaccinuri dar se spune ca e mai bine sa-l lasi pe copil sa se imbolnaveasca.Mai ales pt fetite este bine sa aiba aceste boli. Ele vor da aceasta imunitate prin laptele lor la copiii lor atata timp cat alapteaza.
Cineva isi punea intrebarea despre diversificare. Si Kailan a mancat prost si are zile si zile. Eu am observat ca daca il las mai mult timp sa-i fie foame manaca maibine legumele. e CHESTIE DE EXERCITIU SI DE OBISNUINTA. kAILAN INCEPE din ce in ce mai mult sa mamnce legumele cu pofta. Primeste si lapte cu cereale si din cand in cand ceai. Eu ii dau ceai regulat, ii pun sticla la gura si daca ii este sete bea, daca nu, nu. De obicei dupa ce se scoala ii dau imediat ceai.
APROPO: FELICITARI ROMANIA PT INTRAREA IN EUROPA!!!!!

(poze Kailan)
zax spune:
quote:
Originally posted by adib
avem si dovada ca am scris
http://new.photos.yahoo.com/adib4900/photo/294928804149004419/0
Frumoasa scrisorica! Si, Mosu a ascultat-o?
Dana si
POZE Horia Alexandru
zax spune:
quote:
Originally posted by Steluta
- i-am cumparat Andradei o canuta cu cioc de Angel. Asta are ciocul dintr-un plastic tare. Ce-i drept Andradei ii place sa il clantaneasca intre dinti, dar ma gandeam i-ar fi fost mai buna o canuta cu ciocul moale??? voi de care aveti?? Ah, si ea nu stie sa traga apa, ci doar ce-i picura... Ar trebui sa-i dau apa sa bea din biberon?? Caci asa nu ii vine prea multa (maxim, maxim 20 ml)..
- m-am uitat pe pozele de la mamicile de iulie august, referitoare la consistenta mancarii. Eu ii dau piureul destul de consistent, adica nu chiar zeama lunga cum arata acolo ca pentru 5-6 luni. Vad ca ea nu se plange, adica reuseste sa inghita... Sa-i fi dat mai moale pentru inceput??
- la voi cat dura masa la inceput?? De exemplu, noi ieri ne-am intins o ora ca sa pape cam vreo 130 ml de piure de banana cu mar copt si 2 lingurite Humana cu mar. Ce-i drept a inceput acum sa deschida gurita ca sa pape, ca inainte trebuia s-o pacalesc. As vrea sa-i inlocuiesc banana sau marul cu para... Care ar fi mai bine??
Steluta,
- si eu i-am dat apa in cana din aia cu cioc si nu merge de loc; roade la el da apa ioc; si atunci in ideea sa bea totusi un pic de apa si sa se obisnuiasca cu 'gustu' i-am dat apa din bibe;
- am impresia ca si eu ii dau piureul de legume cam consistent; dar asa ii place si cred ca asa e si mai gustos; daca ii pun prea multa supa iese cam fara gust; sunt curioasa daca e ok sau ar trebui mai moale;
- la noi masa dureaza f putin pentru ca este un mancacios cu unele mici si rare exceptii; cred ca asa e la inceput pana se obisnuieste cu gusturile noi si cu mancatul cu lingurita; o sa mearga si mai repede; succes! de fructe nu stiu ce sa-ti zic pentru ca eu nu-i dau deocamdata decat mar! Siu insa ca para e laxativa; so, take care.
Dana si
POZE Horia Alexandru

ca poate de la dinti e asa". L-am imbracat repede si l-am adus acasa plangea saracutul
atat de sfasietor de mi se rupea sufletul. Am ajuns acasa si i-am facut un castronel de cereale 5 cupe cu lapte si culmea a mancat ca un LUP mai si maraia ca nu-i dadeam sufucient de repede. Dupa ce a terminat de mancata mai baut si o sticla de 180ml de lapte dupa care a adormit bustean. Cum a putut sa-l tina nemancat o zi intreaga?
Chiar din prima zi a reusit sa-l dea peste cap cu totul dupa ce abia am reusit in astea doua saptamani de vacanta sa-i fac un program de somn si tocmai ii gasisem gusturile. off ca-mi vine s-o schimb

Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)