Cirese de Mai Iunie 2006 (36)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

quote:
Originally posted by LYLY809

quote:
Originally posted by inaioana

Nu mai stiu cine intreba, ca-s senila si batrana, dar canitele care-s cele mai cele dupa parerea mea, pentru facut trecerea de la bibe la cana sunt alea cu pai de silicon.

Uite asa : http://www.greatbabyproducts.com/Cupsicle_Straw_Cups_p/munc-45004.htm
http://www.playtexbaby.com/cupsandmealtime/products/stage4.asp
http://www.canpol.com.pl/product.php?lp=71&gr=543&pd=1678

Au paiul moaaale ca tetina dar gaura mare (ca de pai), nu se raneste/loveste la gingiutze sau la dintisori (ca la alea cu cioc tare) si nici nu trebuie sa le incline ca sa ii curga ceva (asa cum se face la cele obisnuite). Mai exista si varianta de canita cu cioc moale, de cauciuc dar tot trebuie inclinata. Katjei i-au placut alea de vi le-am aratat.

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Bine ai revenit, Ioana! Daca ai mai mult de o postare intr-o zi, inseamna ca ai revenit de-a binelea!

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Hahahahaha! Deci ai hotarat sa ma bagi in seama dupa ce am scris mai multe mesaje ca sa fii sigura ca sunt "pe bune"!

Mikiion, nu stiu ce sa-ti zic, dar banuiesc ca se mai fac chestii d-astea la greu in Ro. noi nu suntem deloc reprezentative, ba dimpotriva. Din pacate!
Cat despre canita...incearca, n-ai ce pierde. Eventual i-o mai oferi mai tarziu. DAr eu cred ca merge, e mult mai aproape de bibe.

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Multumesc tuturor pentru raspunsuri!!

Revin cu inca vreo 2 intrebari:

- in supa de legume puneti sare?? Eu stiam ca nu, dar mai citeam ca merge asa un praf de sare...

- voi fierbeti in fiecare zi supa de legume?? La noi ar trebui s-o fac intre orele 13-15, dar atunci ies cu ea la plimbare, asa ca eu am facut mai multa si am congelat inca vreo 2 portii, pe care le decongelez la bain-marin.

- la cea de-a doua masa, care la noi e pe la 11.30, ii dau mar copt cu banana si cereale. Marul eu il coc la microunde, ca in 4 minute e gata. Ar fi vreo problema cu microundele??

Adela, mie fiica-mea a inceput sa deschida gurita, dar doar un pic la inceput, apoi doar cu pacaleli... Ea se joaca cu o a doua lingurita (din silicon, sa fie mai moale), si cand deschide gurita, eu repede cu papica... Andrada s-a acomodat foarte bine cu canuta cu cioc, pe care o foloseste cel mai mult la clantzanit de dintisori. Si atunci iarasi o pacalesc cu mancarea...

Diana, tu de la ce firma ai canuta??

Ioana, eu nu am vazut in Romania canute dintr-acelea cu pai... Imi poti spune de unde pot cumpara??

Nu mai pot scrie, caci Andrada imi sta in poala si s-a plictisit. Mai revin...

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Steluta, sare nu e indicat deloc pana la 1 an, rinichii lor nu sunt pregatiti sa o prelucreze. Si apoi mancarea trebuie oferita cat mai desarata, sarea in exces predispune la hipertensiune arteriala, boli de inima si cerebrale, boli renale...
Canuta e Avent. Adica de fapt la biberoanele Avent am cumparat doar ciocul si maner.
Eu congelez piureul de legume si carnea. Nu-i fac in fiecare zi.
Folosesc microundele la greu. Unii spun ca n-ar fi OK dar recunosc ca sunt comoda in privinta asta...
Canuta cu pai am vazut de la Disney, era la set biberon, care se interschimba cu cioc si pai.

Mihaela, din pacate imparatia ii mare si prostia la fel. Nu toata lumea are acces la internet sau carti moderne, de multe ori di medicii raman dupa scoala veche...

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Si eu vreau canita cu pai....DAR DE UNDE????LYLY ma gandeam la faza cu datul supitei cu lingurita....stii cum ii place Dariei (si lui Rares la fel i-am dat) sa ii dau supa/ciorba.....cu canita, adica pun ciorbita intr-o canita de cafea si ii dau cu lingurita legumele putin zdrobite si dupa aia o las sa sorba/lipaie ciorbita direct din canita si e tare incantata.....chiar daca da pe ea tot mananca mai mult decat daca i-as da cu lingurita.

A mea casca gura chiar la tot....mai rau e ca trebuie sa mancam pe ascuns de ea cand mancam ceva ce nu are voie.

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Am uitat sa ne laudam ca se simte un pic si cel de-al saselea dintisor....deci patru jos si 2 sus

DIANAR doctorii, marea lor majoritate, sunt foarte in urma cu schemele de diversificare....de parinti.....asta e, macar daca ar fi deschisi la nou, dar multi prefera sa asculte de batrani si innebunesc copii cu alimente care nu prea au ce cauta la bebeii mici.

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Am mai uitat ceva....sa va arat pozele cu tarcul nou achizitionat, azi l-am ridicat de la posta.....cu asa un copil atomic aveam nevoie ca macar la baie sa ma duc linistita ca nu face ceva....deocamdata e bine, mai urla, dar e mai bine decat ma asteptam.....ne pupam prin plasa tarcului.
http://i16.photobucket.com/albums/b36/cameliac/DSC03250.jpg
http://i16.photobucket.com/albums/b36/cameliac/DSC03251.jpg

Azi ii tot repetam Dariei sa spuna mama, si ea era foarte atenta la mine si dupa mai multe incercari a strigat triumfatoare : BABA..... asta e....fata are dreptate

IRINA noi inca suntem bine, raceala ne-a tot ocolit....si Rares tuseste la greu, dar am ajuns la concluzia ca la el e putin pe fond alergic ca el cohaie toata ziua pe langa ea....noi speram sa vina gerul ca de nu banui eu ca or sa inceapa virozele la camin.

Rares al meu e un mic paparazzi sta toata ziua cu aparatul foto dupa sora-sa....ca saraca e innebunita de cate blitzuri ii baga intre ochi....uitati doua poze facute de el Dariei:
http://i16.photobucket.com/albums/b36/cameliac/DSC03225.jpg
http://i16.photobucket.com/albums/b36/cameliac/DSC03233.jpg

Si ultima poza care mi-e tare draga....o bunica (mama mea) si doi nepoti:
http://i16.photobucket.com/albums/b36/cameliac/DSC03244.jpg

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Gabi25, super pozele
Asa paparazi sa tot ai pe urme....

Apropo de cum se racesc cireshicile, eu cred ca noi am luat de la un verisor - desi deja era gata cu antibioticul...
Si mi-e greu sa cred ca-i doar coincidenta ca s-a declansat raceala chiar a doua zi dupa vaccin - insa unul dintre medicii care ne-au vazut zice ca e doar coincidenta.

In orice caz, sper ca suntem pe drumul cel bun - azi am terminat cu medicamentele.

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, 21 iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

quote:
Originally posted by adib

Zax
sint multumiri pt cadouri.
voi chiar nu intelegeti? e atit de simplu limbajul!

Ahaaaa! Deci asa care va sa zica. Deja tineretu; din ziua de azi rade de noi astia mai senili...

Dana si Horia Alexandru (18.06.2006)

POZE
Horia Alexandru

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by LYLY809

Adriella, stii cat de cunoscut imi suna? La bona abia mananca... daca de la mine mananca macar un pic de piure de legume cu carnita sau ou( lui Alec nu-i plac carnea si legumele), de la ea nu vrea deloc
Am vazut cu ochii mei cum nu mai vroia lapte de la ea, si de la mine a vrut, fara sa-l silesc! Nu se pricep, frate
Azi am auzit zicandu-i "prostule"! Am intepenit brusc... i-am spus deja sotului si caut alta bona, azi pun anunt aici, pe DC.
Il spala in lighean, si pare=se ca a scos un picior din lighean.. eu eram in alta camera, dar era usa deschisa... 'geaba il alinta dupa aia, s-a scapat, am auzit-o si hotararea deja am luat-o. Inca nu i-am spus, evident, o sa afle dupa ce gasesc bona potrivita

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Nu-mi vine sa cred. Si cu tine in casa. Ma gandesc ce fac unele dintre ele cand sunt singure cu copiii. A devenit imposibil sa gasesti o bona ca lumea?! Mi-e groaza de momentul cand va trebui sa apelez la solutia asta. Mi-e si frica sa ma gandesc, desi cu cat trece timpul cu atat parca va fi mai greu. Bafta multa in gasirea unei profesioniste!

POZE
Horia Alexandru

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Steluta

Multumesc tuturor pentru raspunsuri!!

Revin cu inca vreo 2 intrebari:

- in supa de legume puneti sare?? Eu stiam ca nu, dar mai citeam ca merge asa un praf de sare...

- voi fierbeti in fiecare zi supa de legume?? La noi ar trebui s-o fac intre orele 13-15, dar atunci ies cu ea la plimbare, asa ca eu am facut mai multa si am congelat inca vreo 2 portii, pe care le decongelez la bain-marin.

- la cea de-a doua masa, care la noi e pe la 11.30, ii dau mar copt cu banana si cereale. Marul eu il coc la microunde, ca in 4 minute e gata. Ar fi vreo problema cu microundele??

- nu e recomandata sarea in mancare macar pana la un an;

- supa i-o fac in fiecare zi inainte sa iesim afara si nu-ti spun ce greu imi este; dar am zis ca pana se obsnuieste cu noile gusturi sa i-o fac proaspata; mai incolo o sa-i fac si eu de pe o zi pe alta;

- si eu tot la microunde ii fac marul; nu as avea timp sa il fac altfel; nu cred ca-i o mare problema;

POZE
Horia Alexandru

Mergi la inceput