Cirese de Mai Iunie 2006 (36)
Raspunsuri - Pagina 19
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by angelica_g
La multi ani! Ioanelor, Ionilor, cireselor si mamicilor aniversare, taticului de cireasa care ne-a urat si colindata atat de frumos de sarbatori! (Si un LMA special pt Doroti! – prietenii stiu de ce!!!)Irina, cu
Robert-Andrei (apr '97),
Razvan-Stelian (oct '03)si
Sara-Maria 9 mai 2006
Multumesc.

Cemi pare bine ca vati mai revenit!!
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3 si 4www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by adriella
N-a mancat nimic pana la ora 6 doar 100 ml de ceai .Femeia zicea ca "el n-a vrut doar urla si nici macar n-a vrut sa doarmaca poate de la dinti e asa". L-am imbracat repede si l-am adus acasa plangea saracutul
atat de sfasietor de mi se rupea sufletul. Am ajuns acasa si i-am facut un castronel de cereale 5 cupe cu lapte si culmea a mancat ca un LUP mai si maraia ca nu-i dadeam sufucient de repede. Dupa ce a terminat de mancata mai baut si o sticla de 180ml de lapte dupa care a adormit bustean. Cum a putut sa-l tina nemancat o zi intreaga?
Chiar din prima zi a reusit sa-l dea peste cap cu totul dupa ce abia am reusit in astea doua saptamani de vacanta sa-i fac un program de somn si tocmai ii gasisem gusturile. off ca-mi vine s-o schimb
![]()
![]()
Maine cred c-o iau la
Adriella si Octavian Radu (25.05.2006)
Adriella, stii cat de cunoscut imi suna? La bona abia mananca... daca de la mine mananca macar un pic de piure de legume cu carnita sau ou( lui Alec nu-i plac carnea si legumele), de la ea nu vrea deloc

Am vazut cu ochii mei cum nu mai vroia lapte de la ea, si de la mine a vrut, fara sa-l silesc! Nu se pricep, frate
Azi am auzit zicandu-i "prostule"! Am intepenit brusc... i-am spus deja sotului si caut alta bona, azi pun anunt aici, pe DC.
Il spala in lighean, si pare=se ca a scos un picior din lighean.. eu eram in alta camera, dar era usa deschisa... 'geaba il alinta dupa aia, s-a scapat, am auzit-o si hotararea deja am luat-o. Inca nu i-am spus, evident, o sa afle dupa ce gasesc bona potrivita
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
inaioana spune:
quote:
Originally posted by mikiion
Dar canitele alea nu sunt pt. copii de 2 ani?Merg si la piticii nostrii?
Cu inclinatul ai dreptate asta e partea nasoala. Trebiuie sa fie mereu plina.
Eu folosesc asta: http://www.playtexbaby.com/cupsandmealtime/products/stage1.asp
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Marc
Care pitici de doi ani, ca fiica-mea bea din cana normala de mult. Nu-l mai prinzi la doi ani sa vrea din canita d-aia, vrea in cea de "oameni mari". E adevarat ca i-am dat din Straw Cup dupa un an, dar numai din motivul simplu ca nu gaseam in Ro asa ceva pe vremea aia. Acum se gasesc.
Bine, probabil ca depinde si de copil. A mea nu a vrut din cana cu cioc si pace. Si tot timpul o varsa pe jos pe aia normala. Asa ca asta s-a dovedit solutia miraculoasa (nu curge indiferent de pozitie, nu trebuie inclinata, etc).
Cred ca impartirea pe stagii de varsta e mai mult o chestie comerciala ca sa le cumperi pe toate. Nu stiu.
Eu v-am spus ce ne-a folosit noua...
Ioana cu
Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004) pozici
DianaR spune:
Roseola nu e totuna nici cu rubeola (pojarel) nici cu rujeola (pojar). Pentru ultimele 2 exista vaccin, intra in componenta MMR sau ROR (rujeola, rubeola, oreion) dar ptr. roseola nu exista vaccin tocmai ptr ca este o boala benigna.
Mihaela, imi plac schemele de la voi. Inseamna ca totusi Timeea le-a citit de tine asa mult la tzatza...![]()
Lyly, Adriela, chiar se cere alta bona!![]()
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by adib
am scris un mail de multumiri lui Mos Craciun.
http://new.photos.yahoo.com/adib4900/photo/294928804148793399/0
hahaha, si Alec tot cu tastatura
Telefonul mobil nu-l impresioneaza deloc, insa tastatura este MAGIE pentru el.. eu zic ca se pot lua de manutza... ugh, asta inseamna ca n-or sa citeasca carti? Ca vor sta doar pe net? Moama, ne-am ..ars
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by zax
Lacri - mama eroina nu alta. Cand reusesti sa le faci pe toate.poate ne dai niste tipsuri pentru astea mai putin organizate ca mine, pentru care timpul e ceva mai mult decat relativ
. Cum mai mananca Alec, ca despre tine am inteles ca socotesti la greu!
Alec mananca bine fructele, iaurtul si cerealele.Legumele, carnea, oul si pestele le refuza sistematic. Maine ii fac ciorba de pui si incerc sa-i dau zeama cu lingurita, ca sa-i dea de gust...
Sa stii ca alerg ca bezmetica de dimineata pana seara. In nici un caznu cred ca esti dezorganizata. Resemneaza-te, ca asa-i cu copil mic
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
DianaR spune:
Cami, am uitat sa spun ca am vazut pozele din NO, superbe! Si orasul pare complet refacut! Se mai vad urme ale uraganului?
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by inaioana
Nu mai stiu cine intreba, ca-s senila si batrana, dar canitele care-s cele mai cele dupa parerea mea, pentru facut trecerea de la bibe la cana sunt alea cu pai de silicon.
Uite asa : http://www.greatbabyproducts.com/Cupsicle_Straw_Cups_p/munc-45004.htm
http://www.playtexbaby.com/cupsandmealtime/products/stage4.asp
http://www.canpol.com.pl/product.php?lp=71&gr=543&pd=1678
Au paiul moaaale ca tetina dar gaura mare (ca de pai), nu se raneste/loveste la gingiutze sau la dintisori (ca la alea cu cioc tare) si nici nu trebuie sa le incline ca sa ii curga ceva (asa cum se face la cele obisnuite). Mai exista si varianta de canita cu cioc moale, de cauciuc dar tot trebuie inclinata. Katjei i-au placut alea de vi le-am aratat.
Ioana cuSerghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004)
pozici
Bine ai revenit, Ioana!
Daca ai mai mult de o postare intr-o zi, inseamna ca ai revenit de-a binelea!Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
mikiion spune:
Ioanasfatul e binevenit. O sa incerc. Eu ma gandeam ca daca pe ea spune ca e peste 2 ani , eu trebuie sa o dau atunci. 
La noi e important sa bea, pt. ca biberonul il refuza si eu o sa incep sa lipsesc cam 6 ore pe zi maximum timp de 2 zile pe sapt. Pt Marc e cam mult fara lapte sau lichide . Si din canita bea apa, dar cam putin. Iar daca pun ceai( am incercat) refuza canita timp de 2 zile. Am patit-o
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
Virsta Marc
mikiion spune:
Si tot pt. Ioana. Depinde cu l-ai invatat. Eu am vazut aici un copil( roman abia venit din Romania) care avea aproape 3 ani si bea doar din canita cu cioc. Dar cred ca era chestie de alintare.
Si fiindca veni vorba. Mi se lauda mama ei cu i-a dat zeama de fasole uscata la aproape 3 luni ca sa-i invete stomacul!!!!!!! Mai se face asa ceva pe acasa? Ca eu cand va citesc pe voi va vad foarte informate si eu imi inchipui ca e asa toata Romania.....
Virsta Marc

Irina, cu
Robert-Andrei (apr '97),
Razvan-Stelian (oct '03)si
ca poate de la dinti e asa". L-am imbracat repede si l-am adus acasa plangea saracutul
atat de sfasietor de mi se rupea sufletul. Am ajuns acasa si i-am facut un castronel de cereale 5 cupe cu lapte si culmea a mancat ca un LUP mai si maraia ca nu-i dadeam sufucient de repede. Dupa ce a terminat de mancata mai baut si o sticla de 180ml de lapte dupa care a adormit bustean. Cum a putut sa-l tina nemancat o zi intreaga?
Chiar din prima zi a reusit sa-l dea peste cap cu totul dupa ce abia am reusit in astea doua saptamani de vacanta sa-i fac un program de somn si tocmai ii gasisem gusturile. off ca-mi vine s-o schimb 
poate ne dai niste tipsuri pentru astea mai putin organizate ca mine, pentru care timpul e ceva mai mult decat relativ