Cirese de Mai Iunie 2006 (36)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Lyly,am ramas masca,auzi,sa-i spuna prost,dar cand sunt singuri,Doamne fereste!Succes sa-ti gasesti cat mai repede una cu suflet.
Ma bucur din toata inima ca pot sa-mi cresc singura copiii.Eu nici cu gradinita prea devreme nu prea am fost de acord,doar acum ne gandim la o gradi pt Rut.

I-am dar azi cereale cu mar si morcov de la milupa si nu-i plac,o sa mai incerc daca nu tot in stomacul lui o sa ajunga dar pe alta cale.Sa vedeti ce frumos se joaca impreuna,cum rad in hohote amandoi,sa-i mananci nu alta.

DianaR,cum reusesti sa-i dai sa pape daca nu casca guritza?Spune-mi si mie secretul.

mami de www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank">Ruty&Erikutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

quote:
Trimise - 09/01/2007 : 20:13:49
--------------------------------------------------------------------------------

Si eu vreau canita cu pai....DAR DE UNDE????LYLY ma gandeam la faza cu datul supitei cu lingurita....stii cum ii place Dariei (si lui Rares la fel i-am dat) sa ii dau supa/ciorba.....cu canita, adica pun ciorbita intr-o canita de cafea si ii dau cu lingurita legumele putin zdrobite si dupa aia o las sa sorba/lipaie ciorbita direct din canita si e tare incantata.....chiar daca da pe ea tot mananca mai mult decat daca i-as da cu lingurita.

A mea casca gura chiar la tot....mai rau e ca trebuie sa mancam pe ascuns de ea cand mancam ceva ce nu are voie.

Evolutie Daria
Poze

Eu de obicei incerc sa mananc cand doarme David altfel nu pot manca de fata cu el se uita pur si simplu cu gura cascata la mine la tot ce bag in gura ,de nici nu mai imi vine sa mananc. Ar mananca orice numai sa-i fie burta plina .Cand te gandesti ce diferente sunt intre ei unii nu vor sa manance altii vor de toate....

Aaa si felicitari pt dintzishorul al saselea ,si noi tot sase avem 4 sus si 2 jos.

Ildi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

'Na seara!

Vroiam sa scriu o gramada in seara asta, dar nu poooot! (Asta a fost un cascat) Daca nu imi modific programul de somn - adica sa prind mai mult de 5-6 ore pe noapte - cred ca nu o sa mai fiu buna de nimic. Dupa racelile "innodate" pe care le-am tras, si dupa astea cateva zile de cand mi s-a supraactivat copila, nu ma pot gandi decat la somn. Bai, parca ia amfetamine Anuta mea! E intr-o agitatie (simpatica si organizata) continua! Povesteste, se joaca, progreseaza de numa', de 3 zile! Praf ma face pana vine seara si vine barbatu' de la lucru! Sau mi-e mie toleranta scazuta...

Ne-au trecut racelile. Ultimele doua nopti am dormit si noi mai bine, ca nu ne-a mai trezit matza decat o data. Joi sau luni mergem la vaccinul de 6 luni - ne hotaram noi. Facem Pentaxim si Engeryx B. Mi-e un pic frica de zilele de dupa vaccin, cand Anei ii scade tare pofta de mancare (si asa nu foarte mare), dar ce ar fi nou, nu?

In momentul asta, diversificarea merge OK, la noi. Maine povestesc ce si cum.

EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei

Mergi la inceput

quote:
--------------------------------------------------------------------------------

am scris un mail de multumiri lui Mos Craciun.
http://new.photos.yahoo.com/adib4900/photo/294928804148793399/0

Adi ia uite aici si David e inebunit dupa calculator ,tastatura ,eu nu stiu cui vrea el sa-i scrie ,mai sti poate Ralucai

Mergi la inceput

DianaR, felicitari pentru ciresica cea mai haioasa!

Am vazut poze si filmulete - adica am vazut tot ce ati postat de cand nu am mai scris eu. Frumoase si folositoare - sufletului, mai ales! Am si eu ceva comentarii, da' acum imi aduc aminte doar o intrebare: Ildi, de unde a cumparat Mosul calutul pentru David?

Pupici si ganduri bune cireselelor bolnave!

La multi ani tuturor cireselelor care au implinit 6 ( hi-hi! Erik e cel mai miiiic!)-7-8 luni! La multi ani mamicilor ale caror zile au fost (de Zax si Doroti stiu)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Multumesc inca o data fetelor pentru raspunsuri!!

Gabi, super pozele!!

Am trimis pe contul comun de pe gmail (mai.iun2006) melodii cu sunete din natura! Pentru cine doreste sa se relaxeze!!

ici

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Inainte sa merg la culcare ,ca vad ca numai e nimeni pe aici toata lumea s-a dus sa faca vreau sa le urez LA MULTI ANI sarbatoritilor de astazi : Nichita, Sara si Marc

Noapte buna tuturor!

Mergi la inceput

Steluta, eu nu pun sare in nici o mancare de-a Anei. Eu ma gandesc ca "nu puneti deloc sare pana la 1 an" este la fel cu "nu beti deloc alcool in timpul sarcinii" - in sensul ca putina sare este permisa, la fel ca si putin alcool, dar cine stie cat inseamna "putin" pentru unii si altii? Atunci, cred ca s-a ajuns la concluzia ca e mai intelept sa nu se nuanteze recomandarile si sa fie categorice. Oricum, nu pun sare pentru ca e mai sanatos (ti-a spus DianaR de ce) si pentru ca, dupa mine, mancarea nesarata e perfect mancabila. Supa-crema si carnita le fierb in cantitati mai mari si le congelez - cum fac, de altfel, multe mamici de ciresele - si apoi dezghet si combin. Nu folosesc cuptorul cu microunde pentru ca nu am, in primul rand , dar nici cand am avut nu faceam excese.

Apropos de sare in mancare: azi am constatat cu uimire ca toate tipurile de borcanele HIPP cu legume si carnita (peste 6 luni) care existau intr-un supermarket aveau in compozitie si sare iodata!! Poate si de aia bebelusii care se obisnuiesc cu borcanele nu mai vor mancare preparata in casa! Am si gustat din unul cu morcov, orez si carne de vitel - e foarte putina sare, dar este!

Si legat de mancare congelata si apoi dezghetata: cred ca Anei mele nu-i prea place sa manance asa ceva! Nu stiam de ce aceeasi mancare, data la cateva zile diferenta, mi-o primeste o data foarte bine (gata sa manance si castronelul), iar a doua-a treia oara nu prea vrea. Se pare ca ii place mancarea proaspata sau facuta cu o zi inainte si tinuta in frigider, dar nu-i place cea dezghetata! Am ajuns la concluzia asta dupa ce am eliminat toate celelalte cauze posibile (evident, cele la care m-am gandit eu!). Asta inseamna ca o sa fie de musai sa-i fac pe maxim doua zile mancare!

Mergi la inceput

quote:
Ildi, de unde a cumparat Mosul calutul pentru David?

Calutul e cumparat din Selgros,mi-e una mi-a placut tare mult si pe deasupra daca-l apesi pe ureche face ca si calul ,dar din pacate David nu prea e incantat de el ,la inceput cateva zile dar acum saracul calut sta intr-un colt si nu-l baga nimeni in seama ,poate mai incolo cand va mai creste si sti sa se urce singur pe el .La David ii place mai mult la mami in brate ,e mai interesant ca pe cal ,in mintea lui eu sunt calul (ma rog iapa).De fapt el nu e interesat de nici o jucarie in mod deosebit ,doar atunci pe moment in rest telecomanda ,telefoanele ,calculatorul ,cablaraiele ,astea i-l intereseaza.

Mergi la inceput

Lacri, e musai sa schimbi bona! Nu se iarta cuvinte din alea fata de copiii nostri, pe banii nostri! Ca, in rest, e destul de normal sa ia o vreme pana papa Alec la fel de bine si de la altcineva, nu numai de la tine (ca nu-l stie si nu-l iubeste nimeni cum o faci tu!). Oricum, trebuie sa ai mare noroc ca sa gasesti o bona si constiincioasa, si rabdatoare, si cu talent, pe langa un IQ rezonabil si educatie si igiena corespunzatoare! Nici nu suntem pretentioase!

Adriella, pe Radu l-ai si lasat la bona acasa? Tu ai stat acolo cu el, cateva zile? Am inteles ca pot face deja anxietate de separare copilasii nostri, si ca asta e accentuata de faptul ca bebe e lasat intr-un loc strain, unde nu a stat cu mamica lui, si nu s-a obisnuit. Poate bebe s-a speriat ca l-ai parasit! E posibil, atunci, sa nu vrea nici sa manance, nici sa doarma, ca e speriat!

EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei

Mergi la inceput