Cirese de Mai Iunie 2006 (36)
Raspunsuri - Pagina 22
EllaX spune:
Gabi25, tare draguta e Daria! E vesela si pare un copil care o sa creasca intr-un om bun!
Ildi, David chiar arata ca un calculatorist adevarat! Barbatu-meu a zis ca arata a baiat prins de un Counter Strike in retea!![]()
Noapte buna, mamici de ciresele din Romania! Predam stafeta mamicilor din Canada, SUA si Coreea!
daryana spune:
Diana R felicitari Dulcineei, suntem foarte bucuresti ptr voi, mai ales ca v-am si votat!!!
La noi cam greu cu intratul pe internet ptr ca am avut o problema cu un incendiu in bloc si avem toata casa bine afumata si smotruim la greu.... si ne mai ducem si la munca.... si pe mine nu prea ma tine la stilul asta de multi-tasking- apropo Lyly, Doroti si multe alte mamici, tot respectul! Dar in rest suntem sanatosi si voiosi si asta e cel mai important!
Azi am atins apogeul carierei mele de bucatareasa... am facut eu o fiertura de niste radacinoase pe care nici nu stiu cum le cheama exact, blenderuit tot ce trebuie, mie mi se parea delicioasa... Dav a gustat si s-a pus pe un plaaaans pe care nu l-am oprit decat cu un borcanel cu fructe de la Hipp...
Steluta, noi cam suntem colegi de diversificare ca am inceput si noi de vreo 3 saptamani... Noi avem o canuta cu cioc cu valva, din care am observat ca bea mai bine dc scot valva aia si bea fara... De mancat, ii place sa inghita foarte repede si eu incerc sa ii livrez linguritele cat mai repde ca altfel se enerveaza, ma gandesc ca vrea cumva sa fie ca la supt, sa aiba mereu mancare in gura...
Virgi, pupici Luanei cea bolnavioara, sper sa se insanatoseasca cat mai repede. Ce medicamente i-ati dat pana la urma ptr febra, convulsii si toate cele?
Angelica si tie, multa sanatate cu puiutii bolnaviori, aveti grija.
gabi25 spune:
ELLAX multumesc mult....m-au uns la suflet ce ai spus tu de Daria. E un bebe tareee vesel, dar cu o personalitate....vai viata, eu spuneam de Rares ca are multa personalitate si greu de controlat, dar ea il intrece.
ILDI ce spump e cireselul tau la calculator....si are niste falcute de iti vine sa le musti.
Uf cu copii astia calculatoristi....al meu la 4 ani si jumatate nu mai are secrete la jocuri....singura chestie care ma incanta e ca si-a dezvoltat memoria vizuala....el stie exact in ce fisiere sa caute jocurile, care unde e si la fel cu filmele....si a invatat sa isi scrie numele.
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze
angelica_g spune:
Ellax, sunt muuult mai bine, nu refacuta complet, da’ uite ca m-am apucat de lucru! Nu am murit, ceea ce imi da mult de gandit! Eeei, stai linistita! Stiu si eu despre botulism! Am spus-o ca o multumire, nu ca un repros! Stii tu, din 2 rele, sa alegi raul cel mai benefic…
Mikiion, nu prea am inteles care e diferenta de opinii, pt ca eu nu am facut decat sa confirm alaptarea Sarei, si cu toate acestea…, iata de cate ori s-a imbolnavit… Oricum, iti multumesc pt gandurile bune, si pt intentia de a ma lamuri mai bine cum sta treaba cu conceptia romaneasca. Sa nu crezi ca nu am salvat tot ceea ce ai postat despre alimentatie! Ca doar, franceza e prietena mea! Cu engleza doar ma curtoazez din cand in cand ca sa fiu in rand cu lumea!
Aaaaa! Si, de curiozitate, de ce v-ati izolat, si ce faceti acolo??! (daca se imi permiti sa te intreb…)
DianaR, piureul de legume sfarseste in majoritatea cazurilor in biberonul cu lapte. Cu bibe bea cand eu sunt la munca (mai nou, mi-am luat pompa si m-am muls la toilette, ca sa prelungesc timpul de sedere si, implicit, eficienta!) si a mai mancat de vreo cateva ori zilele aceste, atat ziua cat si noaptea, cat eu eram cazuta la datorie, pe patul de suferinta (Traiasca Mama! Traiasca si Soacra!!!)
Zax – sar’na pt urari!!! La multi ani si voua!!!
Adriella si Lacri, eu cred ca nu bonele sunt de vina la faza cu dormitul si mancatul bb-lor in lipsa voastra! Ci sofisticatul radar uman al bb-lor cu care i-a inzestrat Dumnezeu ca sa simta prezenta persoanelor cu care au stat in mod frecvent de la nastere… Am auzit multe mamici cu aceeasi problema, cu bb mai mici sau mai mari. Cu cat se deprind mai de mici, cu atat mai bine. Nu aveti in memorie nici o faza de copii care urla cand pleaca parintii la slujba?! La ai mei nu e cazul, s-au obisnuit de mici cu bunicii, si chiar se bucura ca scapa de noi!
Totusi, nu sunt de acord cu vorbitul urat! I-as trage una peste ceafa! Sa o doara si pe aea cum ne dor pe noi, mamicile, cuvintele acestea urate!
Gabi25, dulce gogosica! Imprumuta-mi si mie paparazzi! Nici mie nu-mi vine sa cred ce putine poze ii fac! Sunt niste comori!
Ildi, deci, v-ati hotarat! Pare foarte captivat! Si foarte “dezvoltat”! L-ati inscris deja la cibernetica?! Are un aer de pici cuceritor!
Ildi, inca o data sar’na pt urari!!!
Daryana, pupici! Asa zice si mama mea: e atat de buuun! Nu stiu de ce nu-l mananca… Poate pt ca nu e lapte???!!! Nasoala treba cu incendiul, asta mi-ar mai trebui!
Ellax, asa te vreau! Esti chiar in forma pt cineva care nu mai poooote de somn!
Somn usor! Scumpe cireshele! Si o zi excelenta!
La multi ani Kailan!
Psst! Adib! Ne pregatim de petrecere?!
angelica_g spune:
Am primit un mesaj care m-a impresionat profund... mi-a amintit de lucruri placute si mai putin placute, chiar nesuferite, ... apoi m-am trezit dorindu-mi sa va scriu... de aceea, mai astern o poezioara... Nu stiu daca v-am mai scris-o, insa e frumos de recitit!
Am avut un vis in noaptea de Craciun.
Mergeam pe o plaja iar Dumnezeu
pasea alaturi de mine,
pasii ni se imprimau pe nisip,
lasind o urma dubla:
una era a mea, cealalta a Lui.
Atunci mi-a trecut prin minte ideea
ca fiecare din pasii nostri
reprezentau o zi din viata mea.
M-am oprit ca sa privesc in urma.
Si am revazut toti pasii
care se pierdeau in departare.
Dar am observat ca in unele locuri
in loc de doua urme
nu mai era decit una singura...
Am revazut filmul vietii mele.
Ce surpriza!
Locurile in care nu se vedea
decit o singura urma
corespondeau cu zilele cele mai intunecate
ale existentei mele:
zile de neliniste si de rea-vointa,
zile de egoism sau de proasta dispozitie,
zile de incercari si de indoiala,
zile de nesuportat...
Zile in care eu fusesem de nesuportat.
Si atunci intorcindu-ma spre Domnul
am indraznit sa-i reprosez:
-Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi
in toate zilele!
De ce nu ti-ai tinut promisiunea?
De ce m-ai lasat singur
in cele mai grele momente din viata,
in zilele cind aveam cea mai mare nevoie
de Tine?
Iar Domnul mi-a raspuns:
-Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut
decit o singura urma de pasi pe nisip
sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
virgi spune:
Neata ciresici!!
Scapat complet de febra. Chiar daca am avut o noapte alba, cu plansete puternice, ma declar multumita si fericita. Plansul a fost de la dinti de data asta. Au iesit cam in proportie de 90% din gingiuta, inca o mica portiune si vor iesi complet, probabil atunici vor inceta si durerile.
Da, Angelica, este plina de bubite roz mai ales pe spate, ceafa si cap.
Daryana - greu cu medicamentele prescrise aici. Sunt foarte slabe si nu-si fac efectul asa cum suntem noi obisnuiti.Atat Choy cat si cei de la Daewoo Hopital urgente mi-au prescris un sirop antitermic de culoare rosie ( fiind preparat in farmacie nu stiu cum il numesc ei), insa i-am aratat lui Choy cutia de nurofen din romania pe care am folosit=o, si mi-a spus ca el nu recomanda la bebelusi, il considera foarte puternic, cei de la Daewoo insa mi-au spus sa-l folosesc doar in situatia de urgenta. febra peste 39. Cum antitermicul lor nu avea niciun efect, mi-am folosit instinctul de mama si am mers numai cu nurofen, dat din 4 in patru ore si nu din 8 in 8 asa cum ar fi fost normal. Am ales sa fac asta, intrucat cam la 4-5 ore intra in criza ( cadea intr-o stare de inconstienta, corpul ei reactiona ca si cum era bagat in priza, , mainile si picioarele se raceau precum gheata, iar capul frigea ca o soba. N-am avut de ales.
virgi spune:
Adriella - saracul pui. Eu cred ca va mai dura un timp pana se va obisnui cu casa bonei si cu ea. Eu cand o duc pe Luana intr-o casa straina, plange, se uita peste tot, se uita la mine...nu intelege de ce este totul altfel. Dar ma vede acolo, si peste un timp se linisteste. In cazul puiului tau este si mai complicat, casa straina, dar si persoane straine.
sa se acomodeze repede.
Amonar - bine ai revenit. Ma bucur sa citesc ca ti-a priit vacanta in romania, ca ai reusit sa te relaxezi. Vreu si euuuuuu.
Cat dspre vaccinuri, no way, i le fac fara sa ma gandesc de 2 ori. Nu vreau s-o mai vad suferind, daca exista o solutie.
Cam sadice mamicile olandeze care decurg la asa ceva. Eu le doresc sa nu se pricopseasca cu vreo roseola sau vreun varsat de vant din ala de tine o luna si ramane copilul cu semne pe fata toata viata...cum am intalnit eu vreo cateva cazuri, si apoi sa le vad.
Eu de exemplu din toate bolile copilariei am facut numai otita...mare noroc am avut. Si am un organism destul de rezistent..nu ma plang.
Sa ne rugam ca si bebei nostri sa aibe parte de cat mai putine boli. Ca-i tare rau sa-ti vezi puiul bolnav.
ui Kailan
DianaR spune:
Fiica-mea ii treaza ca lumina zilei asa ca bantui pe forum...
Gabi, dulcica foc Daria! Ioi ce bine tebuie sa fie sa ai un bebe papacios, vreau si eu!
Lya, pai nu reusesc totdeauna... Cateodata inclesteaza asa tare gura ca e absolut imposibil sa bag ceva... Cand o deschide doar asa o idee cat sa incapa varful linguritei, am o miscare rapida si cumva intru cu lingurita orientata cu varful usor in jos, apas pe limba (asta daca nu mi-o baga in cale si sa dus schema) si intru adanc de-i bag toata lingurita. Cand nu prea vrea scuipa ce i-am bagat afara
. Alta metoda cand totusi doreste cat de cat sa pape si papica e mai lichida ii bag doar varful si o las sa suga continutul. Altadata ii dau sa se joace ce ceva sau ii indrept eu o jucarie spre gura si cand deschide gura sa bage jucaria in gura, hap cu lingurita! La Vladut aveam tehnici pin care il faceam sa deschida gura dar care la ea nu merg, il gadilam pe nas sau pe obraz cu lingurita sau strangeam resturile de mancare din jurul gurii cu lingurita.
Dupa 2 nemancaciosi sunt experta... ![]()
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
DianaR spune:
Ella pentru cineva care nu mai poate esti destul de in verva!![]()
Sa sti ca am observat si eu chestia cu dezghetatul dar doar ptr cartoful normal. Oricat de putin cartof ar contine amestecul devine gumos si naspa dupa dezghetare. Lui Vladut nu-i congelam papa, el manca mult cartof normal, dar ii placea cel mai mult mancarea ce statea o zi in frigider.
Daryana, brrr incendiu in bloc? Groaznic! Vad ca te-ai intors la munci, naspa! Asa am reusit si eu pe Vlad la vremea respectiva sa-l fac sa bea din canuta, i-am scos valva. Dar ma enerveaza ca asa curge cand intorci canuta. La Timi mai insist cu valva pusa.
Angelica, ii bine cand ai ajutoare... Si ce bine ca accepta si san si biberon fara comentarii...
Diana,
Timeea (18.05.06)
DianaR spune:
quote:
Originally posted by virgi
Neata ciresici!!
Scapat complet de febra. Chiar daca am avut o noapte alba, cu plansete puternice, ma declar multumita si fericita. Plansul a fost de la dinti de data asta. Au iesit cam in proportie de 90% din gingiuta, inca o mica portiune si vor iesi complet, probabil atunici vor inceta si durerile.
Da, Angelica, este plina de bubite roz mai ales pe spate, ceafa si cap.
Daryana - greu cu medicamentele prescrise aici. Sunt foarte slabe si nu-si fac efectul asa cum suntem noi obisnuiti.Atat Choy cat si cei de la Daewoo Hopital urgente mi-au prescris un sirop antitermic de culoare rosie ( fiind preparat in farmacie nu stiu cum il numesc ei), insa i-am aratat lui Choy cutia de nurofen din romania pe care am folosit=o, si mi-a spus ca el nu recomanda la bebelusi, il considera foarte puternic, cei de la Daewoo insa mi-au spus sa-l folosesc doar in situatia de urgenta. febra peste 39. Cum antitermicul lor nu avea niciun efect, mi-am folosit instinctul de mama si am mers numai cu nurofen, dat din 4 in patru ore si nu din 8 in 8 asa cum ar fi fost normal. Am ales sa fac asta, intrucat cam la 4-5 ore intra in criza ( cadea intr-o stare de inconstienta, corpul ei reactiona ca si cum era bagat in priza, , mainile si picioarele se raceau precum gheata, iar capul frigea ca o soba. N-am avut de ales.
Bine ca ati scapat de febra! Parca esti din alta lume cand povestesti cu siropul roz si coreeni cei spartani!
Diana,
Timeea (18.05.06)