Cirese de Mai Iunie 2006 (36)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Inca odata multumesc din suflet ptr felicitari si vorbe frumoase la adresa micii schioare!Sunteti extraordinare! Mii de si

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salutari livada ! Buna dimineata!!
Steluta eu i-am dat Sofiei cana cu cioc devreme tare si bea fara probleme din ea ( la inceput mai putin acum e experta) si nici nu trebuie sa fie meru plina ca a invatat repede ca poate sa o ridice mai sus cand nu mai primeste apica. Bine se mai si joaca cu ea si uneori incearca sa traga apa pe la celalalt capat dar e ok. Masa dura si la noi mai multicel la inceput; noi am fost sfatuiti sa ii dam asa cate putin si sa completam cu laptic in prima faza. Acum merge mult mai bine si papa mancarica pana se satura.Parea mea este ca daca ii oferi solide si nu vrea sa nu insisti pe moment incearca mai tarziu poate ii este mai foame sau maine si tot asa la un moment dat o sa vrea ea ai sa vezi.

Ramona bine ati revenit din plimbare!! Felicitari lui Kailan pentru toate progresele

Adib ce simpatica scriitoarea..

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Virgi aoleu saracii de voi prin ce ati trecut..auzi convulsii..nici nu vreau sa ma gandesc ce era in sufletul tau! Bine ca atrecut ce era mai rau..in fine ati ramas inca cu sa speram ca trece si asta si isi revine mititica. Da de la noi si tie uite numai urari de bine si putere ca ai nevoie.

Lacra ...tine-o tu pe bona ca venim noi sa ii dam vreo doua! Auzi s-o intrebi da de unde e ea asa despteapta..?

DianaR multumim frumos de precizari cu diferentele dintre rujeola rubeola si roseola.. . yuch sunt atatea ca iti prinzi urechile ..dar invatam incet si noi.
Cat priveste NO urme se mai vedeau pe ici pe colo ( cateva cladiri care urmau sa fie daramate sau refacute, cate o scara de incendiu mutilata de forta uraganului) in mare insa ( cel putin in zonele vizitate de noi.. si aici recunosc ca am fost si noi cam pe unde merg restul turistilor ..) era cam refacut totul.E cam greu de spus mai ales ca orasele astora sunt cam ciudate din anumite puncte de vedere... de pilda mergi vezi cladiri faine,curat, spatii verzi si mai mergi o strada si te trezesti deodata in ghetto .. si acolo nu stii daca e de la uragan sau asa erau si inainte..

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabi25

Am uitat sa ne laudam ca se simte un pic si cel de-al saselea dintisor....deci patru jos si 2 sus

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze

6!!! Si noi nici macar unul..!!
Felicitari!!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

quote:
Originally posted by angelica_g

Adib, vin si eu la Raluca pt ca am nevoie sa scriu cate ceva la Mosu’ si nu gasesc limbajul potrivit de comunicare!

Asiguram servicii de traducere, gratuite.

Lyly, sa sti ca noua ne place si telefonul mobil pentru ca are butoane, lumineaza, cinta, straluceste, ... si ne place si telecomanda chiar daca are numai butoane. dar cel mai extraordinar este gustul lor. nu se compara cu nici o jucarie.

gabi25
noi am luat cana cu pai de la miniblu

ILDI25
asteptam cu nerabdare mesajul lui David.

angelica_g
daca te referi la ziua de miine, da, DA. e prima aniversare ca mamica, deci ....

oricum, ma bucur ca v-a placut scrisoarea si va mulrumim pt aprecieri.
numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

LA MULTI ANI KAILAN pentru implinirea a 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Angelica, da, am terminat cu racelile, fara urmari se pare (multumim de intrebare).Ma tot mir de Fini ca el nu a fost racit deloc, cred ca cei 2 ani de gradi de pana acum si-au spus cuvantul si s-a imunizat baiatul.

Andrei a profitat si el de microbii purtati de Fini de la gradi si asa a racit......bine ac am scapat.Acum e bine, mare smecheras, l-am gasit intr-o zi in picioare in patut (trebuie sa-l lasam mai in jos urgent).Are deja mare viteza la patrulat in 4 labe, il atrag holurile cu gresie, eventual cate un papuc de casa pe care-l gaseste pe jos....orice numa jucarii sa nu fie.Mi-a facut praf un ghiveci....si alte maruntisuri care i-au picat in mana......La capitolul mancare el nu se dezminte.Papa tot, oricand si orice(din meniul acceptat pt varsta lui).Asa a fost si Fini. Recunoasc asta ca pe o binecuvantare mare pentru mine, mai ales cand vad atatia bebici care nu se impaca cu papicul.Mult succes fetelor si va doresc sa aveti multa rabdare si ciresele mancacioase.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by CamiM

Doroti cu intarziere: La Multi Ani fericiti!! Sper ca ai petrecut frumos alaturi de cei dragi( fara socrosenii..)si ca Natalita ti-a dat un dulce - dulce de tot!

La multi ani ,de asemenea,(si din pacate tot cu intarziere)celor care poarta numele Sf. Ion!! Sa ne traiti!!

Cami & Sofia
poze Sofia

Multumesc Cami!
Cum mai fara ei, pina nusi baga coada nici nu se primeste.
Mio stricat ziua, si a doua zi, si a treaia, si pina in ziua de azi, sunt intro depresie nebuna.
Dar nui principal asta, principal e ca ciresele noastre sa fie sanatoase si fericite, ca restu...Ia mama pastilute de nervi.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3 si 4www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Gabi25 - Ce frumoasa si vesela este Daria!. Ce mamica fericita trebuie sa fii tu cu doi copii asa frumosi. Felicitari pentru cei 6 dintisori. Asta da progres pentru vartsa ei.

DianaR- multumesc frumos pentru toate explicatiile care le-ai dat aici. Dimineata am vrut sa te prind la un chat online cand ai postat, dar ceva s-a intamplat cu calculatorul meu in acel moment si am ratat ocazia.

Ina-multumim. O sa ma uit si eu dupa o canita cu pai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by ILDI25

Si nu in ultimul rand CRACIUN FERICIT si tie DOROTI
Ildi

Multumesc Ildi.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3 si 4www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem