Mamici de ianuarie-februarie 2007 (50)
Raspunsuri - Pagina 28
laura ionescu spune:
Buna fetelor,
Intai sa-i raspund lui WANAJO despre miscarile lui bebe, ca nu am apucat la Catalina si am avut remiscari. Este "demonstrat stiintific" ca sa zic asa ca bebe se odihneste ziua, cand mamica lui e activa, si da din craci noaptea, cand mami doarme. Asa ca nu te ingrijora daca nu il simti ziua, ca e normal, se odihneste si el putintel acolo. Mi se pare ca asa ziceau si in documentarul de pe National Geografic - in the wound.
Acum vreau sa va povestesc cum am reusit azi sa fac pipi pe burta si de acolo in chiloti. 

Deci eram intr-un loc public. Printr-o lovitura bine plasata in vezica
bebelusha m-a ghidat rapid spre zona destinata toaletelor. Intru repede, ma asez in pozitie
: picioarele departate, genunchii flexati, capul relativ intre picioare, centrez, oftez adanc si pishhhh. Cand, ce sa vezi?!! In loc sa se duca in wc vad ca o ia in sus, se suie pe burta care imi atarna intre picioare si de acolo plonjeaza direct in chilotei!
Cu chiu cu vai apuc sa ma opresc, si incerc din nou, aceeasi poveste!! Nu va mai spun ce draci aveam!
Pana la urma am reusit sa fac pipi, dar chilotii erau varza, asa ca i-am tapetat cu hartie igienica inainte sa-i trag inapoi pe mine ca sa nu umblu naibii uda pana acasa. 
Si asa am facut eu azi pipi pe burta direct in chiloti. M-am consolat insa ca mai am putin pana cand, vorba lui Messa, "scap de burta si primesc in schimb un copil".
Pup,
Laura, 38+
marinar spune:
laura nu stiu daca e de ras dar eu am ras fata...
Marina
41 +
Emma Ioana
burtika
lucrusoare bebe
wannajo spune:
laura ionescu, multumesc mult de raspuns! Este adevarat ca bebe este mai activ noaptea si la mine..ideea e ca nici azi noapte nu mi s-a parut ca se misca asa zglobiu ca inainte..Uff sper ca e totul ok cu micutul!
Faza cu facutul pe burta m-a amuzat la maxim! Nu stiu cum ai reusit, dar e cea mai tare faza pe care am auzit-o cu gravidutze!

pupici,
wanna & bebe din burtika_35 w & 1 day
oana_bucur spune:
Laura Ionescu m-ai facut sa rad...ai fost criminala...
Marinar nu pot sa nu-mi amintesc ca erai tare necajita ca erau sanse sa nu ajungi sa nasti in 2007 precum doreai...acum depasesti chiar doleanta ta...
Stie el bebe cand sa iasa...el e seriful...nu ai ce sa faci decat sa astepti rabdatoare.
Misha_tp mersi...daca nu gasesc Fixies pana la urma pot incerca sa apelez la happy.
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
36+ 
loremunteanu spune:
Salutare burticoaselor si mamicutelor!
Laura, vorba Marinei, nu stiu daca era de ras, dar si eu am ras...
Marina, care va sa zica joi iti vezi fetita!? Emotii?
Loredana
35+
Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/
megbeng spune:
laura, ce fazaaaaaaaa
..cred ca erai plina de draci...da macar dupa ce te-ai linistit cred ca te-ai amuzat si tu!!!
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

oana_bucur spune:
Ah...si inca o intrebare...
In afara de a afla unde in bucuresti pot gasi pampersi Fixies as vrea sa mai stiu unde as putea fgasi suport de dormit intr-o parte ptr bebelusi dar nu cel de la Chicco cu 2 parti egale ci cel cu partea scobita ptr la spate mai lunga si cea de la burtica mai scurta. In brasov nu mai gasesc decat din cele chicco egale care nu ma intereseaza...
Stie cineva?
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
36+ 
nadiutapm spune:
Laura, rasu' plansu' dar am ras in hohote si mi e mi se intampla sa am impresia ca am facut pipi in chiloti cu toate ca sunt pe buda asa ca la tine a fost deadevaratelea' [:))))]
marina, tinem pumnii, dar nu cred ca se va lasa asteptata,
dana, hai ca e pe vine,
pupam mamicile, comorile si burticile.
nadia
34+
Lidia
burtica
monu spune:
Medicamente gratuite in 2004-2005 era prevederea conform careia doare cele cu venituri mici si gravide iau medicamente gratuite. In 2006 au revenit si au zis ca toate gravidele au dreptul la medicamente gratuite. Acum nu stiu ce au crosetat
ca iar au revenit la situatia din 2004-2005. Sunt curioasa ce voi face eu care trebuie sa iau clexane si costa doar 6 mil pe luna. Acum partea ciudata - am vorbit cu o dr de fam care mi-a zis ca ar fi primit un ordin conform caruia tutror gravidelor se dau in continuare medicamente gratuite.
Laura am ras cu lacrimi.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
Shine spune:
seara buna la fete!
Eu va citesc pe invers,
de la ultima pagina, pana acolo unde incep sa recunosac mesajele.
Acum nu pot sa ma abtim, pentru ca am citit, ce a scris laura-ionescu si trebuie sa o "felicit"!!
Doamne, de cand nu am mai ras asa cu pofta....
Shine
34
http://www.rodino.ro/Photos/tabid/54/path/BeBeL+01/currentstrip/3/Default.aspx