Mamici de ianuarie-februarie 2007 (50)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

maria-irina - bravo! Felicitari! Sa traiasca si micuta si mamicuta, sa fiti sanatoase si mancacioase (mai ales bb)!
Asteptam povestea nasterii si poze cu micuta printesa!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana AMR 7 cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wannajo spune:

maria_irina, bravo mamico!!! Felicitari si o bebelina sanatoasa si norocoasa!!! La cate saptamani s-a nascut ANASTASIA VERONICA?
pupici,
wanna& bebe din burtika 35w _ 1day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Felicitari mamicutza de Anastasia...n-ai mai intrat de mult parca dar ma bucur sa te aud cu asa vesti frumoase. Sa fiti sanatoase amandoua si sa va bucurati una de alta.

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela73 spune:

Catalina, noi am trecut pe lapte formula pt. ca ce aveam eu era mai mult simbolic si din cauza de lapte formula Patricia se cam constipa. Asa ca laptele il facem cu ceai in loc de apa sau mai bem intre mese ceai. Tu stai linistita ca lu bebe al tau nu-i trebuie ceai. Curaj mult caci esti o invingatoare!

Fetelor cat stati voi cu bebe afara? Noi profitam la max. de vremea buna si azi nu ne venea sa mai intram in casa.

Pupici la mamici si burtici.

caci vad ca sunteti multe care asteptati zilele astea........

Mirela+ Ana Patricia 19 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Misha_tp spune:

maria_irina, felicitari, mamicuto! Chiar ma intrebam ce mai faci, ca nu ai mai dat nici un semn de mult timp. Sa-ti traiasca bebelusa si sa fiti sanatoase. Cum te descurci?

oana_bucur, pampersi cu decupaj special pentru buricut sunt si cei de la Happy pt 2-5 kg, daca crezi ca vrei sa incerci si de la aceasta firma. Eu am primit cativa gratuit cand am fost la un babyexpo. Nu stiu cat de buni sunt, pt ca inca nu am nascut :)

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

maria_irina, de cand asteptam vesti de la tine! Felicitari. Sa-ti traiasca micuta Anastasia Veronica, sa fie sanatoasa si sa fie bucuria vietii tale, pentru ca mult ai mai luptat pentru ea.

Ma bag si eu in seama acum cu discutii de bebei: de ce sa fie interzis ceaiul? Eu tin minte cam de toti copiii pe care i-am vazut la 0-3 luni li se dadea ceai intre mese. Ca de sete cred. Ba chiar mi-a zis o prietena ca ei nu i-a zis nimeni ca ar trebui sa-i dea si altceva in afara de lapte, incat avea buzele arse de sete cand a iesit cu el din maternitate. Ulterior a reglat problema. Probabil depinde de copil. Iar ceaiul contra colicilor cum i-l dati? Intravenos? Am auzit acum ca mamele beau ceai anticolici, dar eu sincer cred ca se mai pierde din efect.

criss 38+ cu Ligia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Misha_tp spune:

Fetelor, am fost azi la medicul de familie pentru reteta gratuita/compensata de multivitamine (elevit, materna etc) si mi-a spus ca incepand cu anul acesta nu se mai da decat pt cele cu salariul minim pe economie sau fara venituri, dar mi s-a parut ca nu era tocmai la curent cu noutatile. Voi ce stiti, asa e? Nu se mai dau compensate/gratuite la cele cu salariul mai mare decat minimul pe economie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Irina,felicitari!!!!

Criss,in legatura cu ceaiul,eu stiu ca nu se da la bb-ii alaptati la san,pentru ca laptele matern are tot ce-i trebuie la bb.In schimb daca e alaptat cu formula,se da si ceai.Asa e aici si la fel am citit si la mamicile de nov_dec.

Aelita,bine ca ti-am citit povestea nasterii la scutece ca muream de curioasa.
Iti doresc refacere rapida!

Dana AMR 1 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

quote:
Originally posted by Misha_tp

Fetelor, am fost azi la medicul de familie pentru reteta gratuita/compensata de multivitamine (elevit, materna etc) si mi-a spus ca incepand cu anul acesta nu se mai da decat pt cele cu salariul minim pe economie sau fara venituri, dar mi s-a parut ca nu era tocmai la curent cu noutatile. Voi ce stiti, asa e? Nu se mai dau compensate/gratuite la cele cu salariul mai mare decat minimul pe economie?

Misha

Misha_tp, eu asa stiam de la bun inceput ca e regula, se da gratuit numai la cele cu minimul pe economie, dar pana acum dr de fam nu m-a intrebat nimic de salariu si nici farmacista nu a zis nimic, prin urmare de ce trebuia sa zic eu?! Si acum stau cu reteta in geanta si nu ma duc s-o iau, nu stiu ce astept, dar Fe mai am, Elevit nu prea vreau din cauza ingrasatului, de Vigantoletten imi e mai tare! Insa nu as renunta la nimic de pe reteta ca dupa aceea nici daca vreau nu-mi mai da nimeni.

criss 38+ cu Ligia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

maria irina felicitari pt printesa ta!!!

fete am fost si eu la dr, DPN-ul a cam trecut de multisor, bb are in jur de 3500 g- nu a mai crescut asa mult, bazinul este super ok dar colul inchis asa ca daca pana joi nu se intampla nimic, joi de dimineata ma prezint cu bagajelul la spital.

Adina, Gabi...succes si putere fetelor.

Marina 41 + Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput