Mamici de ianuarie-februarie 2007 (50)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

sa va intreb daca ati simtit si voi o chestie:

daca merg pe jos, chiar si distante scurte, am o maaare jena intre picioare si senzatia se amplifica pe masura ce merg mai mult, astfel incat ajung sa merg tot mai incet si mai incet..mai precis simt o apasare in vulva ..si ma gandesc ca bebe nu e asa greu cat sa am un disconfort de tipul asta..adica am abia 34s+, ce-o sa fac la 39s?
eu am vrut sa merg, sa ma misc cat mai mult zilele astea, sa nu fiu anchilozata cu tot cand oi naste, dar resimtind durerea asta parca mi-e teama de plimbari prea lungi, sa nu-i vina lu bebe vreo idee.

deci, simtit si voi asa o greutate iradiind in pasarica? (nah, imi dau seama ca avand 22 de kile in plus se mai schimba treburile, da nu prea am auzit gravide sa se planga de treaba asta, de aia ma gandeam sa intreb aici..)

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Dana, Ivona, Gabi si alte tfete aflate la termen - da, si eu cred ca ar trebui sa va linistiti! Venirea lui bb pe lume nu o poate stabili nimeni (cel putin asa cred eu) cu atat mai putin un aparat fie el si modern... Toate datele furnizate au fost cu ordin orientativ... nu batute in cuie, si cu toatele stiti ca pana la 42 de sapt bb se considera tot la termen! Aaaaa, ca nu mai aveti voi rabdare...asta e altceva! Ma tem insa ca nu puteti face prea multe poate doar griji mai multe.

Si nu mai departe ma refer la mine, care am fost avertizata cu nastere prematura la inceputul lunii noiembrie, si care speram sa ajun in 15 dec, apoi sa trec sarbatorile, sa prind 4-5 ian... Acum a trecut si sf.Ion si dr a zis sa-l sun abia miercuri dimineata , eu, care aseara ma si visam marti seara cu bb in brate! Nu-mi ramane decat sa ma resemnez, bb s-a mai potolit, probabil ca va fi o sarcina mai lunga decat cea a lui Matei (legat la "gura" te cred si eu)...

"Bucurosi le-om duce toate, de e pace, de-i razboi..."

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana AMR 7 cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Megbeng, si eu simt la fel...cateodata se transforma in intepaturi si astazi i-am spus doctorului de ele si mi-a spus sa renunt la plimbari sa stau cat mai linistita. Nu este sigur bebe ceea ce simti insa el apasa pe ce este intre el si iesire si de acolo apare discomfortul. Si la tine deja este in prezentatie craniana (fiindca atunci apar manifestarile astea deoarece se impinge cu picioarele si apasa cu capul...asa mi s-a explicat)?

Oana 34+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

da, e in craniana, inca de la 20 de saptamani!!

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Meg

Si eu simt asta dar nu continuu.

De pe la 32 de sapt este asa ca o durere surda inghinala.

Inainte o resimteam cam o zi la un interval de doua saptamani.
Acum sunt mai dese.
Ba chiar - dupa experimentarea unu shpagat in baie (am alunecat putin acum vreo trei zile) - nu prea mai trece. Insa am iesit la cumparaturi, conduc.. samd, mai dureroase sunt schimbarile de pozitii care presupun folosirea muschilor din zona

Asa ca ... stai calma, fac parte din oferta de gravi

Alinuk 36 Theodor

................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
noi_doi_si_o burtica
franturi_de_viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

quote:
Originally posted by alinuk

Asa ca ... stai calma, fac parte din oferta de gravi

Alinuk 36 Theodor

................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
noi_doi_si_o burtica
franturi_de_viata

daaa, oferta din aia speciala 2 in 1. multi ofertanti nu's decat tati, si oricum decat pe el il vrem

34+

Un An Nou cu sanatate si impliniri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Intrebare ptr fetele din bucuresti: unde se gasesc pampersi Fixies ptr nou-nascuti? Caci in brasov am cautat si prin malluri, si magazine si farmacii...si nimic...si as vrea sa iau ptr nou-nascut caci am inteles ca au decupaj special ptr buricutz.

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

megbeng, nu stiu daca vorbim de exact acelasi lucru, dar cand vreau sa merg de multe ori ma retine o durere fff joasa, parca ma apasa pe vezica, insa in acelasi timp nu intervine senzatia de mictiune iminenta ci doar durere. Atunci cand nu am incotro si ma deplasez in continuare durerea se propaga si mai jos, parca in col - e f greu de localizat. La fel, bb e in prezentatie craniana, iar sarcina nu a coborat deloc pt nastere. Nu am primit explicatii. In orice caz simptomele le percep la anumite ore, cand copilul se misca intens in special in partea de jos. Apare nevoia sa-mi sustin burta cu mainile, parca sa nu-mi cada. Simt asa ceva de f mult timp, cca din luna a 7-a. Mi s-a mai recomandat no-spa.

Apropos de miscari, copila mea azi m-a zapacit! Am crezut ca-mi iese prin piele, nu e sfioasa deloc: daca puneam mana, punea si ea, ne jucam una cu cealalta cu alte cuvinte. Prefera zona buricului unde stratul care ne separa este extrem de subtire.

Daconst, e pe vine, iti zic eu! Parca pe 9 aveai termenul nu? Daca se naste neamt ce sa-ti fac: e punctual de pe acum! Nu ziceai ca la voi toti se nasc exact la termen? Ce-as mai vrea sa fiu si eu asa harnica ca tine, dar ma dispera durerile astea de articulatii.

bai da ce somn ma ia, iar eu am de mers in metro dupa "de-ale gurii" ca sufla vantul prin frigi.

Va urez mult PA!

criss 38+ cu Ligia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Eu in seara asta ma duc la controlllscos cerclaj si ce o mai zice dr.Nu mai vreau sa stau cu stresul pe cap...cercaljul..ca cica la a doua nastere lcururile pot decurge mai rapid..

AniS 38+ Iarina-Elisa
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_irina spune:

buna mamicute dragi!
am intrat sa va spun ca pe 3 ianuarie ora 21.25 a venit pe lume ANASTASIA VERONICA prin nastere naturala cu epidurala. a avut 3.670 kg si 51.70 cm. scor apgar 9/10.

va doresc tuturor sa aveti bebei sanatosi.

irina 34+MARIA-ANASTASIA

Mergi la inceput