Mamici de ianuarie-februarie 2007 (50)
Raspunsuri - Pagina 29
gio spune:
quote:
Originally posted by Misha_tp
Fetelor, am fost azi la medicul de familie pentru reteta gratuita/compensata de multivitamine (elevit, materna etc) si mi-a spus ca incepand cu anul acesta nu se mai da decat pt cele cu salariul minim pe economie sau fara venituri, dar mi s-a parut ca nu era tocmai la curent cu noutatile. Voi ce stiti, asa e? Nu se mai dau compensate/gratuite la cele cu salariul mai mare decat minimul pe economie?
Misha
Eu am luat astazi reteta si am fost si la farmacie; Elevit + fier la fel ca si pana acum. Nu am sal min pe economie si dr era pusa la curent cu noile liste si n-a comentat nimic.
36 +
gabriela_s spune:
ce faceti fetelor...???
eu ma pregatesc sa fac o baie,sa ma aranjez ,ma pregatesc pentru maine...mama ce emotii am!dar sunt si fericita pe de alta parte...
cred ca si cea mica e nerabdatoare,simt cum isi freaca piciorusele unul de altul ![]()
nu imi vine sa cred!!!cand ma gandesc,ma simt asa coplesita...oau!
ce tare ar fi sa ma trimita acasa dr...desi nu prea cred ca scap,a zis de data trecuta sa vin cu bagajul
m-a mai lasat asa ca speram sa se intample ceva zilele astea...dar cum nu s-a intamplat...
ma duc sa bag o baita lunga,sper sa reusesc sa ma chelesc singura jos...daca nu ,le las pe doamnele asistente.

www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu bebe in burtica 
40 saptamani

Maryela spune:
Laura mi s-a intamplat si mie cam acelasi lucru dar cand auzila altii parca iti vine sa razi....![]()
Maria Irina felicitari, sa-ti traiasca printesa si sa-ti aduca numai bucurii!!!!
Bafta multa fetelor care trebuie sa nasca!!!!
Noi suntem bine...Am fost azi la control. D-na doctora mi-a zis ca "sunt ca o floare"...ce-o fi vrut sa zica nu stiu ca eu ma simt ca un butoi..in fine..
Ne-a ascultat cu palnia aia, ne-a controlat
...si a zis sa mai venim pe 15, adica luni!
A!!!Si mi-a mai dat sa iau Calciu...n-am inteles eu pentru ce fiindca analizele au iesit bine...
In fine..asteptam cimintei...![]()
V-am pupat tare!!
38+
Marilena cu
(un pui mic si iubit)
gio spune:
Buna,
Oana, Fixies gasesti in Cora. da sa stii ca eu i-am tot studiat pe ambalaj si n-am vazut daca sunt sau nu decupati la buric (poate sunt doar in anumite tari modelul respectiv). oricum eu zic ca sunt buni.
Laura, m-ai facut sa rad! Tare!
wannajo, si mie imi face fie-mea la fel. cand ma exaspereaza suficient de tare, beau niste cafea, mananc niste cioco si ma sez pe spate. in 5-10 minute tre' sa-mi traga un sut cat sa ma potolesc in urmatoarele ore cand iar sta si sta...si nu simt nimic. eu ma resemnez la gandul ca si taisia a fost la fel si acum nu o prind prin casa de nebuna ce e
.
durerea aceea o simt si eu; azi doar ce-am fost la cumparaturi si m-am intors "intepenita". la un moment dat nu mai puteam sa merg si aveam si o contractie de mi se strambase burta intr-un hal...nu intelegeam de ce se uitau niste mosi curiosi la mine
....aa, si pt cunoscatori am fost la magazinul ala din piata de la moghioros si am luat niste bluzite dragutze pt 1-3 luni cu 90-120 mii. si caciulite, manusi...niste raiati crem f haiosi...m-am desfatat!!!
36 +
Shine spune:
Stati asa ca acum m-am "inervat"
Mishatp, Adevarul este ca mie mi se pare normal sa nu mai dea retete compensate decat la cele cu venit minim. Da' nu mai bine ar da ei o lege prin care au voie sa faca plozi doar alea fara serviciu, sau care castiga 2 milioane?
N-am nimik cu nimeni, nu zic sa nu dea statu' la toata lumea.Nu stiu daca CAsss sau cum naiba il cheama , este procent sau suma fixa din salariu, da' pe bune, sa imi zica si mie cineva de ce eu platesc de 9 ani smecheria asta, si cand am nevoie de un medicament: stai asa, ca nu se poate, tu castigi cam mult.
Mi-am facut analize cu trimitere de la medicul de familie, si cand sa iau rezultatul, laboratorul m-a anuntat ca mi-a facut doar jumatate din analize, ca imi trebuie alt " bilet " pentru celelalte.
Puteau macar sa imi zica de la inceput, ca le plateam, doar nu faceam doar ce-i gratis.
Ei, dracia naibii!
Si-asa vecinele mele de la tara, toarna copii, ca doar aduc 8 mil in casa, doi ani, haide sa le mai incurajam un oleaca, pentru ca nu le ajunge.
Daca mai aflati ceva, va rog sa imi ziceti si mie, sa nu imi creasca iar tensiunea la dr. de familie, ca aia ma leaga de pat
Shine
34
http://www.rodino.ro/Photos/tabid/54/path/BeBeL+01/currentstrip/3/Default.aspx
ramonaa spune:
Buna seara! Pe scurt ca nu prea am cum mai mult, am nascut pe 05.01.2007 ora 3.50 A.M. o fetita, Larisa, natural, fara anestezie, 3500 g, 50 cm, scor Apgar 9. Durata "operatiunii" cam 2 ore. Va povestesc eu cum am intrat direct pe masa de nastere si formele de internare le faceau din mers. (eu stau la 3 minute de spital)
poze 1
poze 2
Ramona si
Robert (15 ianuarie 2004)
ramonaa spune:
O corectie, "operatiunea" insemnanad de fapt tot travaliul si nasterea (care a durat propriu zis vreo 10 minute).
poze 1
poze 2
Ramona si
Robert (15 ianuarie 2004)
laura ionescu spune:
Radeti si va distrati ca si eu am ras dupa aia de m-am prapadit.![]()
![]()
Pt fetele care doreau sa deschida capitol separat ca sa vb de nou nascuti, VA ROOOOOG NUUUUU. Eu sunt la primul bebe si citesc cu mare interes ce faceti voi si prin ce treceti si ma simt mult mai pregatita.
In timp ce voi radeati, eu am facut o baie si cred ca am pierdut dopul. Zic cred fiindca sa dea naiba daca stiu cum trebuie sa arate dopul asta. Stateam pe wc mai mult din obisnuinta si am auzit cum a facut ceva pleosc. Cand ma uit vad asha un dopushor alb-galbui de 1,5 cm lungime si gros ca degetelul mic care zacea la fund, nu se dizolva, nimic. ALA O FI DOPUL? Si acum ce tre sa fac? Am bagajul facut, nu-i problema, n-am mancat nimic de seara , dar am baut putin-putintel de tot vin rosu. DECI CE FAC?? SI ALA E DOPUL?? Cu dr vorbesc la 9. Daca puteti sa ma ajutati pana atunci va raman vesnic recunoscatoare.
Laura, 38+
nadiutapm spune:
mai fetelor a-ti facut copii pe sestache asa fara galerie, Ramonaa, Maria Irina, sa va bucurati de bebelusi mancaciosi, cuminti si sanatosi.
Shine, hai mama, descarca-te, face bine ![]()
pupam mamicile, comorile si burticile.
nadia
34+
Lidia
burtica
monu spune:
ramonaa, FELICITARI!
laura, ups! eu nu stiu ca sa iti zic ca nu ma pricep. pot sa iti tin pumnii stransi sa fie totul ok. 
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia