Mamici de ianuarie-februarie 2007 (50)
Raspunsuri - Pagina 22
ALINATXA spune:
Buna dimineata burtici si foste burtici,
FELICITARI KATE PTR BUBURUZ....SA VA TRAIASCA SI SA CREASCA MARE SI SANATOS
Eu fetele ieri am umblat mai toata ziua,am incercat sa ma obosesc in speranta ca am sa dorm toata noaptea neintoarsa.De dormit am dormit insa m-am trezit de 3 ori toata noaptea.Se vede treaba ca sistemul nervos cam lasa de dorit.
34+saptamani http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/
wannajo spune:
Neatza fetelor!!!
La multi ani cu intarziere pentru sarbatoritii de ieri (si eu am sarbatorit, asa ca de asta n-am intrat pe forum)!
Catalina, cum sa bei 5 l?!?! Prietena mea care e dr. a ramas interzisa cand i-am zis de 5l de apa...Nu se poate sa bei atat, nu e bine! 2-3 l maxim iti ajung!
Abea astept sa se faca joi sa ma duc la dr sa ma linisteasca. In fiecare noapte avem "disco night". Ori ca bebe danseaza si pe mine ma doare burta si ovarele, vezica, ligamentele si ce o ma fi pe acolo, ori ca ma doare pe mine burta si am gaze si crampe![]()
pupici,
wanna &
bebe din burtika_35w & 1 day
anis spune:
Am vorbit cu dr azi, ma duc sa ma vada.M-a avertizat ca la a doua nastere lucrurile se pot petrece mult mai rapid, fiind corpul obisnuit.Hai ca m-a speriat..oi naste si eu habar n-am....![]()
AniS
38+
Iarina-Elisa
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
monu spune:
Sa nu radeti dar cred ca si mie dr mi-a zis sa beau 5 l de lichide dupa ce am nascut ca sa am lapte la bb. Dar evident ca nu am putut bea atata!
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
oana_bucur spune:
Buna ziua, fetelor. Vad ca este destul de liniste. Am sa dau o raita sa vad cine a mai devenit mamica.
Catalina esti mai bine?
Ufaaa...5 l de lichid!?...cred ca nu pot incropi conceptul...cu toate silintele din timpul sarcinii acum inca cu greu ating litrul si sunt aproape tot timpul pe toaleta...de mult am zis ca pot efectiv sa ma mut acolo. La cursul; de mamici ne-au zis asa: ptr stimulare lactatie 2 l de lapte pe zi si ptr intretinere 2 l de lichid de preferat mai consistent ca sa aiba consistenta si laptele(adica sucuri de fructe compoturi, ciorbe, supe etc). Sper ca macar la asteptarile astea sa ma ridic. Deocamdata lucrez la pregatirea sfarcurilor zilnic...sper sa o scot la capat si cu partea asta.
Ma duc sa ma uit la listutza sa vad ce este nou.
Ah...ne declaram incantati ca am atins linia de mai multa siguranta de care ne spunea doctorelu...de 37 de sapt. Cu toate astea chiar sper sa ajung la termenul termenului.
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
37+ 
gio spune:
Messa, tare: auzi la ea, sa o tina o sapt in spital ca sa dormi hehe. Acolo unde nasti tu nu au rooming-in? Ca o sa vrei sa pleci acasa mai repede asa
.
Megbeng , poate la tine e mai mult lichid, bb mai mare habar n-am; sau sunt eu umflata si am retinut multa apa si d'aia ma simt balenutza. oricum la Taisia am fost tare surprinsa cand imediat dupa nastere aveam 57 (de la 67 cat aveam cu burtica cu tot). Nu stiu ce se dusese dar eram slaba si multumita
. Dupa aia am ramas la 60 constant...
Despre concediu,stiu ca legea spune ca daca esti licentiata si nasti in termen de 65 de zile de la data la care ai obtinut licenta, beneficiezi de CIC. Acum am vazut emisiunea aceea la B1Tv (Ne priveste) si ii raspundeau unei tipe ca daca se angajeaza in termenul acesta de 65 zile si naste ulterior, primeste CIC. Pt concediul de sarcina si lauzie trebuie sa ai 6 luni cotizate anterior datei probabile a nasterii. Deci cine si cum calculeaza in cazul tau habar n-am. Poate o prinzi pe tipa la B1 Tv sa te lamureasca.
Despre Vigantol - e vit D care ajuta la fixarea Ca si profilaxia rahitismului - dr nostru are o schema pt toata lumea, difera doar concentratia( de la o picatura pana la doza maxima...). Noi am luat in primii doi ani zilnic, apoi in lunile cu r (sept - aprilie), vigantoletten de 1000 ui si 15 zile/ luna Ca 10 ml. In primul an nu am dat Ca deloc, nici fier si nici alte vitamine. Vit D nu se opreste pana la 5 ani decat in anumite cazuri (anumite boli cand se osifica prea devreme fontanela etc) pt ca rahitismul poate surveni si dupa perioada de sugar - cel putin asa ne-a explicat noua pediatrul si am ff mare incredere in el.
Apropo, pt cele din Drumul Taberei, la ce dr de fam veti merge pt bb? Noi avem pe cineva in Militari dar e prea departe si vreau pe cineva aproape care sa-mi transcrie retetele pediatrului si sa mai vina din cand in cand pe acasa, ca restul vaccinuri si alte cele le vom face pe cont propiu.
Acum intentionez sa ma uit la pozele lui Kate, de-abia astept sa vad bb mic si norocos
.
Adinush, Anis, Gabriela, daca va hotarati sa nasteti tinem pumnii!!!
Edit: Acum am vazut pozele; bb Anelin e dragutz foc, iar tu Diana ai o fetitza superba - mai rar un bb asa frumos imediat dupa nastere!!!!! Sa va traiasca!!!!
VA pup
36 +
alinuk spune:
Oana,
Ai un Pm de la mine.
Pls da un raspuns ca altfel nu mai e timp....
PS: stie totusi careva unde se gasesc sutiene de alaptat mothercare?
Alinuk 36
Theodor
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
noi_doi_si_o burtica
franturi_de_viata
adinush spune:
La magazinul MotherCare![]()
![]()
![]()
Vezi ca au magazin in Plaza,unde sunt magazinele de copii,cred ca e cel mai apropiat de tine.Numai ca pregateste-te pt niste sume astronomice,eu am vazut in Mall Vitan la vreun milion si ceva
Adinush
40+ 4 cu
- Ayleen-Alexandra pana la proba contrarie
megbeng spune:
gio, sarumana mult de info! eu m-am angajat la mai mult de 60 (65?) zile de la absolvire..mira-m-as sa primesc ceva..macar m-am lamurit cu reziul..fac cerere de intrerupere la ministerul sanatatii si in timpul asta raman angajata/asigurata fara probleme..dar si fara bani 
cat despre burtica..iosup zicea ca lichidul e in cantitate normala si bebe in grafic..avea 2200g la 32sapt+
oricum, m-au trimis sa intreb si la primarie![]()
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

LEVI spune:
Salut, fetelor!
Intru si eu sa semnez pe ziua de azi.Azinoapte n-am dormit mai deloc.Dac atipeam o jumatate de ora,ma trezeam cu durere de spate,daca ma intorceam,mi se contracta burta si ma durea.
Maine merg la eco si abia astept sa vad cat au mai crescut bebeii.
Pentru cine intereseaza,am adaugat la pozele de la semnatura,cateva cu burtik mea de gemeni la 33 sapt.
Luminita
33+ 
si
Daria
Pozele mele
"Iubeste-ma cand o merit cel mai putin:atunci am nevoie cel mai mult."