Mamici de ianuarie-februarie 2007 (50)
Raspunsuri - Pagina 23
adela2006 spune:
buna fetele cine naste azi ? nimeni ?
eu am niste dureri ciudate , din cand in cand ma apuca o durere groaznica ca si cum as avea un cutit in burta dar din fericire nu dureaza mult , burta e beton si amortita parca acum sta sa pice
dar toate astea dureaza de cateva zile deci m-am obisnuit mai greu e noaptea , mai nou nici nu pot dormi decat pe la 4 dimineata ma uit la toate reluarile de la teleu 
criss nici eu nu m-am mai cantarit de ceva vreme si nici nu o voi mai face pana nu nasc , vergeturi am o gramada poate nu se vad acolo dar mi-a crapat toata burta mai ales pe partea de jos a burtii sunt plina ; dar vergeturi am de la 14 ani peste tot m-am obisnuit cu ele ; cat despre kg nu m-am gandit nici o clipa serios ca nu le-as da jos ( e prea obositor sa fi gras sa nu te poti misca , e oribil nu stiu cum se descurca persoanele grase )si in plus am o prietena doctorita care tot timpul spunea ca in lagarele naziste nu au existat obezi si poate aveau si ei probleme cu suprarenalele sau tiroida sau mai stiu eu ce , deci nu te ingrasi decat de la mancare si lipsa de miscare
adinush 

curaj maine tinem pumnii sa fie totul bine si sa veniti repede acasa 
katy super scump bebe george anelin sa creasca mare si la fel de frumos si sanatos
eu merg sa ma mai intind putin in pat poate fac si un nani mic
amr 7 zile
gio spune:
meg, poate incerci totusi un artificu de ultimul moment: cand am pierdut sarcina aveam cateva zile lipsa (timp in care shimbasem serviciul) si mi-a facut cineva un contrac tde munca pt zilele respective. m-am cam chinuit si stresat dar am reusit pana la urma. acum nu stiu ce mai poti face ca s-a terminat anul, dar poate ai pe cineva de incredere sa te ajute . si mai intreaba, cine stie, poate ai bafta.
a mea la 33 sapt aproape avea 1,750 kg.
sutiene de alaptat am vazut in Carrefour cu 22,5 lei, dar de la jolidon. cele de la mothercare se vand la set parca si sunt muuuuuult mai scumpe.
36 +
Helenutza23 spune:
buna fetele!
am intrat pt galerie!
Gabi 

Adinush 

Daconst nici pe tine nu te-am uitat 

fetelor, va asteptam cu vesti cat mai repede. sa aveti parte de o nastere usoara si de bebelushi asa cum va doriti!
Kate ce bebelush dragut! sa va traiasca si sa fie sanatos!
dianamizzi sa va traiasca puiul! sa fiti sanatosi cu toti! eu nu am vazut pozele, ori am citit eu pe sarite... nu stiu, in albumul comun sunt?
Flavia ce bombonele de fetite! 
alydumy ma bucur ca sunteti bine! asteptam niste poze. ![]()
aventura ti-am vazut pozele, super 

34+ 

Un An Nou cu sanatate si impliniri!
oana_bucur spune:
Kateryna, scumpa, felicitari. Bun venit pe lume, Anelin. Sa va bucurati sanatosi unul de celalalt.
Dar unde sunt pozele cu bebelul Katerynei caci nu le zaresc in albumul ei ?!!?
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
36+ 
megbeng spune:
eu mi-am luat sutien de alaptat de la jolidon, cu 20 RON si imi vine f f bine..niic un motiv sa iau ceva mai scump!
mai, cam suspect de liniste pe aici...
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Helenutza23 spune:
a, am auzit ca sutiene de alptat bune cica au si la barza.
apelez totusi la stiinta celor care au deja un bb in dotare si care au sani maari. ce sutiene au folosit? ca astea de la jolidon or fi ele bune, dar sunt bune pt sani mai mici. la o cupa D cum am eu acum nu prea sunt bune. vreau ceva tzapan! ![]()

34+ 

Un An Nou cu sanatate si impliniri!
laura-popy spune:
hmmmm, ai dreptate ....suspect de liniste....
eu sunt obisnuita sa va citesc incontinuu si sa nu mai termin si acu'....dau refresh la pagina si...nimic.
or fi fetele pe la nascut? ?
De Aelita si mica ei printesa mai stie cineva ceva? Ca nu cred ca am sarit nici o pagina si nu am mai vazut nici o postare....
David
35+
laura
alinuk spune:
pozele cu bb ul Katerynei sunt in albumul "bebeii nostri".
Am incercat sa pun aseara in alb ei si nu am reusit. Si eu si Ylilimic si Roandre ne-am chinuit vreo jumatate de ora.
Ideea este ca albumele - care au deja mai mult de 40 de poze - se incarca din ce in ce mai greu si deasemenea, se pot accesa la fel de greu (upload sau alte modificari). Aseara nu a fost prima data cand au fost probbleme in accesarea lui.
Ma gadeam sa incepem sa mai facem putina curatenie pe acolo. Fiecare sa-si lase imaginile preferate cu evolutia sarcinii si cu hainutze bb si caruciare cat mai putine (de acum o sa punem bbi imbracati in hainutze). Ar fi bine ca fiecare sa-si gestioneze cum crede mai bine propriul album iar in albumul "bbii nostri" fiecare mamica sa-si puna o img doua cu bebele ei.
Spre ex din cele ale Flaviei din alb bebeii nostri - eu as renunta la cateva si as pune doua poze - pe care le doreste ea.
Putem face un alt album foto "steluzte_ianfebr2007" in care sa putem pune imagini cu evolutia lor.
Pupik,
Nu dati cu roshii, astept propuneri!
Alinuk 36
Theodor
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
noi_doi_si_o burtica
franturi_de_viata
ylilimic spune:
alinuk - caramizi primesti?
Mi se pare buna propunerea ta, cu atat mai mult cu cat vom gasi bb-i mai usor, pe toti la un loc. Sigur, fiecare dintre ei vor fi identificati prin numele mamei lui dar, cel putin asa ii vom gasi mai usor!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana
AMR 7 cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
gio spune:
Alinuk, cred ca e cel mai bine sa lasam in albumul comun pozele reprezentative, ca oricum are fiecare un album personal unde isi poate pune mai multe (o sa vedeti cate albume veti face pe parcurs, mai ales dupa ce apare bb). de acord cu propunerea ta.
36 +