Mamici de ianuarie-februarie 2007 (50)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

am dormit bine, am papat, acum incerc sa vad pozicile cu bb Anelin. apoi ma apuc de curatenie si dupa amiaza abea astept sa merg la dr.

burta ma doare dar ff putin, insa tot am o senzatie continua de a merge la baie sa fac kk. oare ma impinge bb???

Marina 37+ sau mai mult Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Neata frumoase burtoase!
megbeng - Multumesc pentru explicatii! Se pare ca nu intru in discutie!
ivona - Multumesc pentru link, dezamagitor, nu cred ca sta copilul meu chiar in trusoul ala, dar mi-ar fi placut sa fie si micutul meu "bagat in seama". Sa-i ia naiba si sa ma caute retroactiv!
anis - iti tin pumnii pentru scoaterea cerclajului si sa vedem cand o vrea bb sa vina!
Dana, Gabi, Marinar, Adela - poate o facem lata toate saptamana asta! Dupa atata asteptare nici nu a sa mai stie fetele pentru cine sa puna majoretele la treaba! Poate ii zic vreo doua! Dau o fuga sa pap ceva si vb mai tarziu!

La noi liniste si disciplina, inca, probabil o sa ma trezesc cu socrul pe cap (de 1 sapt nu mai scap de el); stie ca stau in casa si imi impinge niste vizite...

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana AMR 7 cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Alx spune:

Katy felicitari ! sa fiti sanatosi !
Lore imi pare rau pt bunica ta .
laura-popy,mariana_1976 intrebati de nasteri cand bb e in pelviana.Fetita nascuta in pelviana -prima nastere a mea- am facut cezariana.Desi eu voiam vaginal ,in nici unc az cand am auzit ca ea nu s-a angajat pt nastere nu mi-am mai pus problema de nastere naturala care implica multe...Laura?Unde zici ca nasti ca eu la ce medici am fost si au vazut ca e pelviana au zis clar ca se face cezariana la astfel de pozitie a bebelusului.Nu inteleg de ce tie nu iti face?Pt ca ideea e asa: nu e ca te chinui tu probabil enorm de mutl,insa copilul poate sa faca diverse complicatii...eu in locul tau as schimba spitalu,medicul si tot tacamul daca nu mi-ar face ceza.Sincer!
mariana_1976si eu ma panicasem rau ca auzisem ca sunt diverse cauze pt care nu se intorc bbei...ei bine nu e chiar asa,ideea e ca la mine cred ca nu s-a intors ca eu stau la birou f mult (cam 10 ore pe scaun) deci asta e o cauza.Insa acum bb2 s-a intors,desi tot 10 ore stau si acum la servici...ce sa zic?depinde....oricum stai linistita ca bb e oki
Sa stii ca la noi ne-a recomndat 2 pampersi pt ca auzeau o mica trosnitura la soldul stang ,si era suspecta de displazie de soldInsa am tinut vreo 2 luni asa,apoi au venit caldurile si mai tineam cand si cand...ideea e ca la 2 luni am facut eco,apoi si la 5 luni,ca sa vedem bazinul...si tot la 5 luni amfacut radiografie,ca nu se vedea f bine si am zis sa fim siguri.Ne-a ajutat Dumnezeu si a fost bine!Sper si la voi sa nu fie probleme.
Pt mamicile care au nascut: multa putere in continuare si bbei sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Neatza fetelor! Tocmai ce am vorbit cu doctorul,cica ne vedem maine la 8 la spital Deci se pare ca asta e ultima mea zi de gravidenie
Gabi noi avem acelasi UM,si se pare ca o sa avem bebelinele nascute in aceeasi zi...de abia astept sa scap.Recunosc ca mi-e un pic frica dar o prefer afara decat in burta.
Ivona mami se pare ca te lasam singura pe baricade dar uite ca si Dana a ajuns la termen,sa aiba cina sa-ti tina companie inca 2 zile
Am vazut si bebelul lui Kate...m-a amuzat teribil mesajul de la sot,mi-a amintit de nasterea mea cand mami era in spital si tata a sarbatorit revelionul vreo 3 zile si 3 nopti ca doar o fata avea

Adinush 40+ 4 cu - Ayleen-Alexandra pana la proba contrarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Alx spune:

adinush!oau! tinem pumnii....
fetelor am vazut si eu scumpatatea de bb al katerinei.Dar de ce nu e spalat de vernix??? la CFR2 nu ii spala imediat cum ies din buriticica?

36+ + Mimishoru'(2 ani si 9 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

buna dimineata!

eu presimt o avalansa de nasteri saptamana asta, ca prea a fost liniste in ianuarie, pana acum!

mai, azi imi dau seama cat de pe dos sunt si eu..lumea intra sau e de mult in prenatal..eu pe 15 ianuarie imi incep cica activitatea ..azi merg pe la directia de sanatate publica sa ma interesez ce se poate face in situatia mea..angajata pe 1 ianuarie (primul contract de munca din viata mea), in februarie nasc...oare oi avea dreptul la cei 2 ani sau dupa pre-postnatal tre sa ma intorc la serviciu? sper sa nu am surprize, ca as vrea sa stau macar 6 luni daca nu chiar un an cu bebe!!

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Am tras o sperietura groaznica azi noapte pe la 3.Mama mia m-au luat niste dureri groaznice, burta era ca piatra de simteam cand o atingeam corpul copilului..am zis gata mi se rupe naibii si col si tot.Am luat repede un no spa...nimik..m-am ingalbenit ...am m-ai luat unul si cu chiu cu vai m-au lasat...
Trebuie sa fac cumva s ajung azi la scos cerclajul.

AniS 38+ Iarina-Elisa
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

adinush si pe mine ma asteapta dr maine dimineata la spital...deocamdata nu am reusit sa il sun ca mi se pune un nod in gat.oricum e stabilit inca de joi ca maine sa ma duc pregatita pt internare (speram ca poate se itampla de la sine zilele astea)asa ca nu il mai sun sa il intreb ce imi face maine,vad la fata locului.ar fi tare de tot sa inceapa pitica sa iasa de bunavoie pana maine...
si uite ca am prins si sf ion,de unde aveam fobii legate de nasteri premature.......................................
acum am asa o groaza sa nu se intample ceva cu bebe,sa nu fie travaliul prea lung ...etc

www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank"> filmulete cu bebe in burtica
40 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

anis ce sperietura ai tras!poate e mai bine sa te grabesti sa scoti cerclajul,mai ales ca esti la a doua nastere,nu a trecut mult de la prima,poate bebe vrea mai repede afara...
eu cu burta asa intarita m-am trezit de dimineata,dar era intarita numai in partea de sus (apropos,e bombata rau,nu a coborat nici pic) spre stomac si ma sufoca aproape...dar nu mai iau no spa ca omoara si amaratele astea de contractii pe care cu chiu cu vai am inceput sa le am dupa ce am tot luat calciu...

www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank"> filmulete cu bebe in burtica
40 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

unde e toata lumea?

fetelor, am montat aseara masuta de infasat, si imi e asa de draga!! am terminat tot bagajul de spital, dupa cum cred ca v-am mai spus, mi-am instruit si super-instruit sotul cum se procedeaza in caz de.... si sunt, in sfarsit LINISTITAAAAAAAA!

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput