Mamici de ianuarie-februarie 2007 (50)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

buna fetili mele scumpe

in primul rand La Multi ani pt cei sarbatoriti astazi, Ioni, Ioane, scuze daca e cu intarziere, asta e...
mai fetelor dar frumosi copii vad ca a-ti inceput sa turnati aici, sa va traisca, si sa fie sanatosi ,
Dianaam vazut minunea, o printesa pe cinste fetita ta bucalata;
Katy, vad ca a meritat asteptarea pt bebicul Anelin, sa fi-ti fericiti si sa va bucure pe tot parcursul vietii fata curajoasa.
Gabriela_s, Ivona, Marina, Adinush ce faceti fetelor pai lasati aceste sa munceasca de pomana, oricum noi va tinem pumnii cu DD inainte si facem galerie in continuare

pt voi cred ca i-am pus pe toti la munca

pupam mamicile, comorile si burticile.
nadia 34+ Lidia

burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

quote:
Originally posted by elenita

Iritatia si mancarimea oribila pe care am avut-o trei saptamani a disparut ca prin minune imediat ce fetitele s-au nascut.

Oh, ce bine ar fi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

am mai trecut inca o data peste pozele cu bebeii nascuti si mor de dragul lor, deja nu mai am rabdare, vreaaaauuuu si euuuu

mai dar stiti ce am observa fiecare cu trasaturile si personalitatea lui si cand ii auzi pe cei mai multi ca toti copiii mici seamana unul cu altul i-mi vine sa-i strang de gat

pupam mamicile, comorile si burticile.
nadia 34+ Lidia

burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Treaza la datorie cu mancarimi cu tot. Nu mai ppppoottttttt!!!

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

Uite ca nici eu nu dorm! Ar fi si culmea! Trezita pe la 11, apoi un alt somn dupa masa de pranz/seara pana pe la 21,30... nici nu mai avea rost sa incerc.
Mi-am cautat de treaba, apoi vreo 2 ore in cada, iar acum ma pregatesc sa mai citesc ceva. Voi adormi cu siguranta in scurt timp.

Monu, sa treaca! Te consolez cum ma consolez si pe mine (eu cu dureri articulare) - mai e putin si scapam!

Am vazut poze cu toti bebeii care apar la noi in album, sunt niste scumpi toti. Si pozele tale dianamizzi.

Anis, cand nu poti dormi nu te mai chinui degeaba, incearca sa faci ceva care sa te oboseasca, dupa care poate te ia somnicul. Vad ca pe mine ma oboseste si mancatul, ca tot timpul adorm dupa masa
Nu stiu ce metode ai incercat sa poti dormi, ti-am dat si eu o idee, ca de ceai de tei sau lapte sigur ti s-a mai spuus. Mai avem putin pana nastem si ar trebui sa profitam sa ne odihnim bine acum. Tie cu doi copii iti va fi si mai greu, cu tot cu bona.

Adela2006, ti-am vazut pozele, mai ca-mi venea sa ma cantaresc si eu, dar tot nu am vrut sa-mi stric dispozitia. Ma multumesc cu oglinda neiertatoare. Dar parca tot nu-mi vine sa cred ca ai depasit suta de kg. Zi merci ca n-ai vergeturi, incat daca slabesti vei uita dimensiunile avute. Sunt si cazuri in care mama nu mai slabeste, dar asta asa cum ati zis si voi pe aici, dupa intarcatul copilului daca nu e o alimentatie adecvata, alteori apar probleme cu suprarenalele. Nu am studiat deloc problema, poate o sa citesc ceva curand sa nu fiu luata prin surprindere. Prea mult nu ma pot vaicari, ca de la mancare m-am ingrasat, nu stiu tu de la ce, parca ziceai ca te-ai lasat si de fumat. Eu iti doresc sa ai un puiut scump, iar tu sa devii cat mai degraba o mamica sexi ca in poza in care erai miresica!

criss 37+ cu Ligia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

neata fetelor...

nici eu nu am somn...am asa emotii legate de nastere,ma tot gandesc la bebe,la mine...of.pe de alta parte abia astept,doar ca parca nu imi vine sa cred...
ce frumos e piticul lui kate,asa cu tot vernixul ala pe el...micutul!

www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank"> filmulete cu bebe in burtica
40 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Cred ca am sa vorbesc cu medicul sa ma tina in spital o saptamana dupa nastere, sa dorm si eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Neatza!
Am o stare naspa de nu stiu ce sa mai fac.Vreau sa nasc sa scap odata.Azi la 10 am control si-s curioasa ce va spune dr.Sper sa ma cheme cu bagajul.
Maine as avea 40 fix.

Kate,felicitari...ai un baietel superb.Sa-ti traiasca!

Aelito,hai si povesteste cum te-au luat pe tine durerile nasterii ca eu nu mai am stare.Simt a nasc dupa ce scrii tu.

Liudo,parca vad ca nasti inaintea mea.Ca mie mi s-a acrit deja.

Adela,ma inscriu si eu la clubul celor cu peste 25kg puse.Dar le dam noi jos.Asa ca nu ma stresez prea tare.Si de simtit,chiar ma simt bine...si ma misc bine.Doar ca am burta imensa.

Dana AMR 1 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Buna dimineata burtici si mamici!
Multumesc inca o data pt gandurile a propos de bunicuta mea.

Mihacarm, esti draguta... De ingrasat m-am ingrasat si eu destul... In septembrie si octombrie am luat cel mai mult 5 kg. E drept ca de atunci cam stagnez la greutate. Nu cred ca are legatura cu faptul ca-s purtatoare de baietel...

Am vazut pozele cu bebicii nostrii... Sunt frumosi foc toti. Iar de bebe Anelin ce sa zic "piticul katerinei a facut pipi in bolta pe doctor si caca pe jos de indata ce l-a scos din burtica de la mami!" Super! Se vede ca-i bebe cu personalitate. Bravo!

Loredana 35+ Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Neatza,
cica m-am trezit si eu. Am senzatia ca o sa racesc ca stanut si ma ustura in gat.
Frumos foc bb de Kate. S-a nascut la CFR2 parca.
Messa, esti haioasa "Cred ca am sa vorbesc cu medicul sa ma tina in spital o saptamana dupa nastere, sa dorm si eu..."!!!!

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput