Mamici de ianuarie-februarie 2007 (50)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

Fetele mele scumpe, va multumesc la toate pentru urari si va doresc din tot sufletul la fel!
Bai Alinuta, eu nu am avut niciodata probleme de greutate...am facut si sport mult si abia astept sa pot face din nou...
ce sa zic vis-a-vis de kg in plus eu am 27!!! dar nu-i bai...asta e...imi revin eu...te pup

ioana
36 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

si totusi vagantolul asta pentru ce e? sa i se inchida moalele capului? da?

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 38 sapt. fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

am pus si eu poze

astept comentarii
trebuie sa va logati sper ca se vad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

Liuda uite cam asa scrie in prospectul vigantolului

Indicatii:
Profilaxia si tratamentul rahitismului, spasmofilie, osteomalacie, osteopatii metabolice (de ex. hipoparatiroidism, pseudohipoparatiroidism) si tratamentul de sustinere a osteoporozei

Contraindicatii:
Hipercalcemie. Nota: atentie la pacientii cu calculi renali īn antecedente; īn sarcoidoza; īn sarcina (la om exista īn primul trimestru un risc teratogen/embriotoxic crescut)

Administrare:
Copii īn primul an de viata, pentru prevenirea rahitismului: 1-2 picaturi/zi īncepānd cu vārsta de 2 saptamāni (pentru copii nascuti la termen, aprox. 500 U.I./zi; īn cazuri speciale, de ex. copii prematuri, 1 000 U.I./zi). Īn continuare, vitamina D3 este necesara īn al doilea an de viata īn special īn lunile de iarna. La adulti, pentru prevenirea osteomalaciei: 1-2 picaturi/zi; īn tratamentul rahitismului si osteomalaciei se administreaza pāna la vindecare, cāte 5 picaturi de 3 ori/zi. Īn tratamentul hipoparatiroidismului si pseudohipoparatiroidismului se administreaza 10 000-200 000 U.I./zi (se va controla nivelul seric al calciului la intervale de 3-6 luni, iar dozele vor fi ajustate īn functie de acesta). Īn tratamentul de sustinere a osteoporozei 2 - 6 picaturi/zi.

te pup
Mary

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

se incarca poze cu George Anelin - piticul Katerinei!

Dati navala si asteptam comentarii!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana AMR 8 cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

am gasit si eu pe messenger offline-ul de la taticul de george-anelin..sa va traiasca feciorul si sa va bucure!!! felicitari, mamico si refacere rapida!!!

si mie mi se pare normal sa nu se deschida capitol la scutece pana pe 1 martie!!

gio, tu zici ca ai luat 12 kg si te simti parca ai luat 200..eu am luat 22 si ma simt parca as fi luat doar 2..mai, si nu m-am umflat...unde s-or fi pus kilele astea, zau daca inteleg! s-a minunat si ginecoloaga, si medicul de familie..da chiar ata am pus, nu e cantarul de vina!

catalina, cand ai vreme intra si la "endometru" si anunta tu ca iti tii comoara in brate! stii cat de mult conteaza astfel de incurajari! as fi cris eu, dar nu ar avea acelasi impact!

liuda, vigantolul e vitamina D, sa nu faca bebe rahitism, sa aiba oasele bunute!

ylilimic, multumim de toate noutatile despr katy si bebe nazdravan!!

flavia, ti-am admirat impreuna cu sptul pozele cu cele 2 mici minuni...te prinde tare bine ipostaza de mamica de gemene, iar ele sunt atat de scumpe!!!

mai, pe mine nush ce zor m-a apucat, ca abia am 34 fix astazi..da am definitivat TOT bagajul de spital, am cumparat o multime de lucruri pentru bebe, ba chiar in seara asta ne-a venit si masa de infasat si am asamblat-o...suntem tare multumiti de cum arata!!! uf, abia astept sa il tin si eu pe bebe in brate si sa il alint!!

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

iar n-am somnnnnnnn

AniS 38+ Iarina-Elisa
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Fete vedeti poze cu bb de Kateryna

bebe anelin

Alinuk 36 Theodor

................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
noi_doi_si_o burtica
franturi_de_viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Am vazut poze...bai nene in ce spital a nascut? Astia nu au spalat copilul???

AniS 38+ Iarina-Elisa
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Frumusel bebelusul lui Kate...

Fetele care sperati la trusou, se pare ca trebuie sa mai asteptati macar 3 luni:

http://www.evenimentulzilei.ro/article.php?artid=286764

Ivona 40+7

Mergi la inceput