Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Buna si LA MULTI ANI celor care isi sarbatoresc azi ziua de nastere! Eu stau la calculator si fac pe mamica insensibila. David a adormit dupa masa fix...10 minute! Ca dupa, parca e obligat sa se scoale. Asa ca sta in patut si se agita, gangureste, dar ma fac ca nu-l aud. A facut nisteochi tare surprinsi cand s-a inecat mai devreme si m-am dus, l-am ridicat, apoi l-am pus la loc fara sa-i zic nimic. Hotomanul, se astepta sa fie luat in brate! Dar eu mi-am cam faramat coloana, oricum afectata de tonajul meu. Si apropo de somn......bebicii vostri dorm noaptea? Adica, vreau sa zic, linistiti? Ca al meu teoretic doarme, avand ochii inchisi, dar se frichineste si geme si se screme.....nu stiu de unde are puterea ca dimineata sa o ia de la capat, ca eu as fi franta. E ceva normal, sau ar trebui sa consult un medic?

Dianocica si Ruxi, va multumesc de raspunsurile cu remediile contra colicilor......David plange rar de durere, in majoritatea timpului se strange, se screme si se inroseste pana trage un partz. Insa mi-e tare mila de el, mai ales cand astea se intampla noaptea, v-am zis ca am impresia ca nu se odihneste. Eu de 2 seri i-am pus cate 20 pic de Espumisan in biberonul de noapte, iar ziua de 3 ori Bonnisan. Nu e nici o diferenta fata de cand foloseam o masa Bonnisan, o masa Sab. A, si am mai luat si Colic Baby, pe care il pun in ceiut dupa modelul Fatimei. Ala il calmeaza pe moment, dar noi avem mai multe crize decat ceiut . Azi o sa incerc si eu sa-i dau Espumisan alternativ cu Bonnisan. Asta din urma e si el bun in crize, am impresia ca il mai linisteste. Ma gandesc sa-i schimb laptele (noi mancam Topfer). La 10 minute dupa fiecare biberon face niste crize teribile de colici, iar daca il tin ridicat mai mult de 5-6 minute, il vomita. Abia astept sa vina pediatra saptamana asta, sa ne consultam....poate ca noua nu ne prieste Topferul asta.

Bamboletta, nu pot spune decat ca te invidiez! Noi azi-noapte ajunsesem la faza "hai sa cautam o bona care sa stie ce sa faca cu copilul asta" . Uite asa imi venea sa-i fac sotului, si el mie.....ca normal ca imi vars nervii si frustrarea pe el.

Miki, pai eu tocmai la NAN vroiam sa trec....ca prietenele mele sunt tare multumite de produsele Nestle.

Doamne, ce copil cuminte am ! Vazand ca nu apare nici mami nici tati la orizont, "sta de vorba" cu DJ Quacq (asta e o rata de plastic colorata). Ia sa-i las eu mai des sa socializeze......

Raluca David Calin (28 nov)
[/URL]" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Mai am o intrebare: are cineva carusel la patut-tarc? As vrea si eu unul, dar pe majoritatea am citit ca nu merg decat la patuturi de lemn. Daca aveti, va rog, spuneti-mi si de care, sau cum le-ati adaptat?

Raluca David Calin (28 nov)
[/URL]" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Chris e super leaganul, dar nu e prea mica pentru el? E recomandat de la 6 luni +, ai grija cu coloana. O sa-i iau si eu dar sa mai creasca, e f fain.
Ce v-a apucat cu subiectul moartea subita, am cosmaruri acum, sunt numai cu ochii pe ea. Si-asa sunt disperata din fire si prapastioasa, acum mi-ati dat de lucru suplimentar. A mea doarme numai pe spate si cu caputul intr-o parte. In prima luna a dormit numai pe o parte dar acum chiar daca o culcam pe o parte se intoarce singura cu fata in sus. Imi da emotii mai mereu, am gasit-o ba sub pilota si cu pernita pe fata, ba cu nasu in aparatorile de la patut etc. De inecat se ineaca cu saliva cand incearca sa-si suga degetelul. Ne-a disperat cu un deget. Nu mai vrea nici suzeta, saliveaza la degetel, nu stiu cum s-o dezvat.

www.smi.ro/anamaria" target="_blank">Poze Anamaria
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

'neata!
eu DEMISIONEZ din functia de MAMA!!!!!
fetita mea nu a dormit TOATA NOAPTEA!!!!...si nu este vorba de colici....schimbata era, papa OK, baita ok, ........ de varsat isi facuse numarul....pur si simplu statea si se gangurea, apoi incepea sa planga dupa tzitzi, ajunsesem sa-i dau din 10 in 10 min si tot degeaba... (lapte era, pt.ca de fiecare data cand imi "storceam" sanii tasnea un jet, chiar am stropit-o de vreo 2 ori pe manute si fata)
NU STIU CE SA MAI FAC!!!! Intr-un final, a adormit pe la 7.30, si asta dupa ce am infasat-o intr-o paturica si i-am "imibilizat" manutele si piciorusele si i-am dat "cateva guri de tzitzi".....
S-a trezit pe la 11.30, a papat, iar acum doarme bine mersi....Eu, nu pot sa dorm acum oricat as vrea, nu pot.
Eh, gata ca v-am zapacit.....Oricum, nu stiu incotro ne indreptam....deabea astept sa ne vedem cu pediatra sapt viit sa vad daca a mai luat in greutate, ca in ritmul asta......

Mirela Ana Mihaela 20.11.2006
poze ana mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

....plus, ca DOMNUL TATI ne-a "amenintat" ca nu mai poate sa stea cu noi noaptea pt ca este ffff obosit....iar in cursul zilei tot singure suntem, ca el vine cam pe la ora baitei, adika 19.30...
Auzi tu, este obosit.....il doare spatele daca sta mai mult de 10 min in brate cu fata....DAR EU? Ce sa mai zic?!!! In fine, fara suportul lui imi dau seama cum este sa fii singura......asa ca, mamici care va descurcati singure PRIMITI-MA SI PE MINE CLUB!!!

tuturor bebeiilor care astazi mai adauga o floricica la mamunchiul fragedei varste!!!

tuturor celor care astazi isi sarbatoresc ziua onomastica!!!

Mirela Ana Mihaela 20.11.2006
poze ana mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

DONIA,
multumesc de explicatii.A mea bebelina isi baga nasul pe unde apuca ,cind ii este somn...,de multe ori imi dau seama asa ca vrea sa faca nani.Daca o legan in brate lungita...,isi baga nasucul intre bratul meu si piept.

Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)

Poze Crinuta luna 1,luna 2,luna 3

Poze Dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Panaa, te primesc cu draga inima in club. Si al meu a avut noapte alba, acum incerc sa dorm si eu macar o ora... ca am ramas singura si e chiar greu...
Ralumat, Luchitza face ca un delfinas in somn.. scoate fel de fel de sunete de zici ca trebuie sa-l arunc in mare, sa inote alaturi de delfini. Plus ca misca manutze, zambeste, se sperie etc... deja m-am obisnuit si nu ma mai panichez.... ii zic delfinasu' lui mama....

Fug sa incerc sa dorm si eu, ca abia ma mai tin pe picioare...
Pupici la toate mamicile

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

PANAA,
eu o pun pe burtica cu minutele indoite linga capsor.Ea cind vrea sa-si ridice capul sau sa si-l intoarca,se sprijina pe minute...,daca ar fi pe linga corp...,nu prea i-ar reusi schema.
DIA-BI,
noua nu ne-a dat fier.

Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)

Poze Crinuta luna 1,luna 2,luna 3

Poze Dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

pentru Alice si Beatrice le de pet72
pentru Bogdan de Bubi26
pentru Catrinel Rianna de Lorym
pentru Serban-Alexandru de Luciaro
pentru Alexian Gabriel de Flavia Maria
pentru Alexandra Graziella de Chris 80

Multumim pentru cele ce ne-au urat pentru a noastra Ioana.

bamboletta si Chris ia bagati la fata cate un Pm cu preturile leaganelor - sau daca nu e interzis - direct pe forum. Bambo - tu baga si o poza te rog. Merci.

va pupez pe toate - ne revedem mai tarziu - merg sa-l ajut pe tati la bucatarie pana nu se trezeste Kara.

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) 1,2, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

ruxandra la multi ani pt matei!!! si eu tot pe englezi ii cred. ii dau 10-14picaturi /masa espumisan (ma gandesc ca mai ramane pe linguritza...) si o data debridat. dar am tot scazut cantitatea de debridat ca plangea dupa fiecare masa la cre ii dadeam.scotea mai multe parturi dar plangea cand le facea aproape ca la colici...acum ii dau jumate de lingurita sau mai putin, max 1ml...la bonisan am renuntat ca il dadeam la aceeasi masa cu debridatul si nu stiam de la care plange. oricum nu se vede ca nu-i mai dau deci nu facea mare lucru...

scuze, nu mai stiu cine se plangea de pampers 3. si noi...azi am trecut pe huggies. era mititelul asa rosu de la pamepersii aia...si pe langa putzulica, si deasupra...acum astept sa vad cum ne descurcam cu astia...de-abia i-am gasit....numai pampers pe la toate farmaciile...traiasca sensiblu!mai scumpe, dar macar sti o treaba!!

pt fetele care alapteaza:folositi tampoane de sani? eu am incercat bella, dalin si am avut niste mostre de la avent. azi am luat chicco.o gramada de bani...dar sunt beton!!!

legat de leagan: vad ca si al tau,cris are spatele inclinat. adica bb nu sta la orizontala...noi avem scaunul de masina de la carucior care are pozitie in care se leagana singur...cred ca nu ma mai bag la leagan...oricum e foarte tare...

panaa

fetelor, asa o prostie e aia cu sa nu iei copilul in brate cum plange ca il inveti asa...de cand cu debridatul d a invatat sa ragaie.si daca nu il tin destul la vericala dupa masa, in somn incepe sa planga. si il iau in brate, el da capsorul pe spate ca si cum s-ar uita la mine si grrrr.ca un om mare. dupa-inapoi in patutz la somn...de ieri e cam agitat la san ca il enerveaza ca se ineaca si il opresc din mancat.asa ca azi nu a vrut sa dea drumul la tzitzi desi era evident ca s-a inecat si a luat si aer.asa ca(dupa ce mi-a terminat 'fetele'nu mai am curaj sa il iau de la tzitzi daca nu vrea...) azi l-am lasat sa suga in continuare si in 2 minute, cu tzitzi in gura, strangand-o bine, a dat 2 ...de se cutremurau geamurile...pe bune, au avut ecou...ce baiat mare am...

diana fericita de davidutz 03.12.06
david diana

Mergi la inceput