Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

SOMLEAC,
imi pare rau ca te-ai chinuit sa-mi scrii,apreciez efortul si iti multumesc.Si eu sint de aceeiasi parere cu tine.Stii ,eu de multe ori incerc sa incurajez mamicile care sint mai paicoase...,sau care se simt neputiincioase in fata lui bb.Bine...,nu zic ca si eu am avut starile mele de panica...,poate ,dar nu intru asa repede in strea asta, si ma simt ca si cum as mai fi avut un bb inainte...Nu mi-a fost teama sa o spal singura,sa o limpezesc singura,sa pling cind vomita sau cind plinge si nu pot sa o impac...,nu stiu de ce sint putin degajata .Chiar si cind am nascut...,nu mi-a fost frica ...,mai frica mi-a fost acum cind mi-am scos maseaua...si poate din aceasta cauza nu prea ma sperii foarte tare de aceste subiecte de pe forum...,le citesc ma informez...,initial ...,ma conformez,dar pe urma revin tot la obiceiul de dinainte.Cum este cazul de fata...,doamne fereste de rau...,nimeni nu doreste sa faca rau copilului sau,toate vrem sa ii ferim de ce-i mai rau...,dar situatia asta ,pe care o prezinta ei...,mi se pare un pic deplasata.Asa cum spui ...,si eu cred ca se poate ineca foarte repede daca sta cu fata in sus.De cind scriu acest mesaj...,Crina sta pe burtica ...,la un moment dat a dat afara si normal ca am auzit-o..,am sters-o am schimbat scutecelul pe care statea...si am pus-o la loc...,intre timp,a adormit singura.Acum stau si ma gindesc ....,daca statea cu fata in sus...se ineca sigur.
RUXANDRA,
super semnatura
CHRIS,
frumos leaganul...,dar cite milioane a costat,daca l-ai vazut mai ieftin cu vreo 2-3?

Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)

Poze Crinuta luna 1,luna 2,luna 3

Poze Dandusa

Mergi la inceput

RUXANDRA,
LA MULTI ANI,
sa va traiasca Matei,sa cresca mare!!!
CHRIS,
LA MULTI ANI,
sa va traiasca Alexandra,sa cresca mare!!!

Poze Dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

acum 10min l-am pus si pe d pe burta in patutz (prima oara) ca iar il luase burtica...cum l-am pus cum a scos cateva partzuri...si a stat vreo 5 min de ma miram si eu ... dar l-a luat iar...tot mai bine pe burta dar cu burta lui mami dedesupt...daca il dau jos...fereasca domnul...acum forumim amandoi...

diana fericita de davidutz 03.12.06
david diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulisor spune:

sper sa mearga likul cu poze (merci Mirona)Bulisor de Mara (28.12.2006)Mara

Mergi la inceput

MAYAIONE,
scuze ,daca te-am facut sa ai mai multe griji...,pur si simplu ,am vrut sa inteleg mai bine ce se intimpla....Ai o fetita dragalasa foc!!Cum ai pus pozele pe acea pagina?
PANAA,
tu ii dau suzi?Eu de vreo saptamina tot incerc sa-i dau si cind o ad asa ca ar vrea sa suga...,dar stiu ca doar e a mincat...sau de multe ori ii dau titza si intoarce capul...,atunci ii dau suzeta ...,o scuipa de multe ori..,dar pina la urma adoarme cu ea in gura...si atunci realizez ca-i era somn si de-asta face asa...
BAMBO,
bravo!!!Sa dea domnul sa fi asa,sa fi scapat de colici de tot.Vreau sa spun ca si a mea aseara a fost linistita...,nu a dormit dua baita...,dar nu a urlat de colici.Sigur vorbesc intre ele...

Poze Dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

RUXANDRA - taman de voi am uitat.

pentru micutul tau Matei - sa va traiasca mamica fericita.

fetelor - ce mai dorme micutza mea - am fost in parc cu Dia si Oana - normal ca au fost si taticii cu noi - pun mai tarziu poze - si asa de bine le-a priit fetelor ... cel putin a mea dorme tun - INCA.
Sunt curioasa daca si Onutza a dormit dupa plimbare tot asa de mult.

Pupici si revin cu link-ul de la poze.

EDITEZ - pozele din parc sunt ultimele.
you all

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) 1,2, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita

Mergi la inceput

MIRONA,
,LA MULTI ANI!!!,pentru printesa Ioana,sa va traiasca,sa fie sanatoasa.

LA MULTI ANI,IONilor SI IOANAnelor!!!

DIANOCICA,
forumiti burtica pe burtica?Noi am si dormit asa...,chiar ma gindeam sa ma leg cu tot cu fata sa nu cumva sa-mi alunece in somn de pe mine..,dar pe urma m-am mutat la jumatatea patului si a fost ok.
PANAA,
hai si cu mine in club ca si eu sint singurica...,dar de joi vine mama si cu fratele meu...,o sa fiu o rasfatata,mincare ,curatenie...,eu o sa stau la tratament...,incep exercitiile ,masti de fata si bai luuungi cu spuma....

Poze Dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

buna fetele

panaa, hai sa iti spun cum facem noi cand al nostru e marait si prea obosit ca sa adoarma ! faza cu legatul mainilor nu e de ici de colo, ei chiar se odihnesc mai bine cand sunt facuti sarmaluta ! de regula noi il adormim asa cum e, in body, dar cand se intampla sa nu mai vrea s adoarma din prea multa oboseala sau pt faptul ca isi tot cara pumnisori peste fata si se trezeste, il infasam in paturica, il facem sarmaluta si il plimbam 5 minute in brate cu suzeta in gura sau fara suzeta ! daca nu il doare nimic, ADOARME DUS ! nu ii convine niciodata cand ii leg mainile, dar se resemneaza mai apoi si adoarme !

miro, pupici pe nasuci la Karinutza Ioana !

dandusa, mamica neinfricata !

noi azi am fost iarasi la plimbare in parc, am stat o ora, am papat 10 minute si acum dormim dusi ! nu se mai freaca asa de tare parca la san ! Doamne ajuta !

pupici la mamici!

desiree si bebe Octavian

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

La Multi Ani si bb-ilor care azi au mai crescut:

Bogdan al lui Bubi
Catrinel al lui Lorym
Serban Alexandru al lui Luciaro
Alexandru Gabriel al lui Flavia
Alexandra a lui Chris
Matei a lui Ruxandra

Si sa ne traiasca si Ionii si Ioanele:
Ioana - Fatima
Ioana - Mirona
Ionut - Piscotica

Sper sa nu fi uitat pe cineva...

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca

Mergi la inceput

Fetelor am gasit ceva interesant la mamicile de august -septembrie...,daca vreti sa treceti voi in listuta noastra pentru mamici...diversificare

Poze Dandusa

Mergi la inceput