Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 23
carla2005 spune:
Salut si eu Ionii si Ioanele!
carla2005
de
Alexandra Maria 16.11.2006
Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!
dandusa spune:
Mai am ceva,daca vi se par interesante sa le adaugati si pe acestea...
diversificarea in rominia
dezvoltare
dintisori la bb mic
sfat
Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)
Poze Crinuta
luna 1,luna 2,luna 3
Poze Dandusa 
asiza spune:
quote:
Originally posted by miki04
Buna dimineata,
LA MULTI ANI! Ioanelor si Ionilor
Fetelor va multumesc pentru raspunsuri, lui bebe ii place lapticul nu-i nici o prob. , dar o alta mamica mi-a zis ca a vazut la Antena 3 o stire in care spuneau ca toate produsele facute de Nestle nu sunt bune, ca ar contine f multi carbohidrati si tot felul de chestii de ma bagase in sperieti.
Asa ca am hotarat sa va cer si voua parerea si sa vad daca stie vreuna din voi ceva.
Va multumesc
MihaelaStefan Cristian 17.12.2006 si Adita 31.07.2000
Ce chestie...O fi vreo antireclama a cuiva care are un cui impotriva altcuiva de la compania respectiva...si in maternitatea unde am nascut eu, tot Nan le dadea micutzilor, asa ca nu cred ca e vreo problema...iar eu mananc in fiecare dimineata cereale de la Nestle...
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)Varsta Denis
carla2005 spune:
Fetelor voi dati drumul la carusel? Ca tot pe aici am citit mai demult ca nu i-ar face bine copilului ca nu au muschii okilor dezvoltati si nu stiu ce se intampla!Fata mea mai nou sta in patut si tipa la gargaritzele de la carusel si vorbeste cu ele...as vrea sa-i dau drumul sa se invarteasca dar imi e teama sa nu ii afecteze vederea in vreun fel!Voi cum faceti?
carla2005
de
Alexandra Maria 16.11.2006
Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!
dianocica spune:
desiree nu pot sa cred ca bb tau mananca doar 10min....noi avem 20 la fiecare san...plus batut ...min 50min...
carla noi suntem fani carusel...avem2. normal ca ii place mai mult ala ieftin...ala de 2mil cu 5melodii si telecomanda e mai fraier...ala cu arc, de-ti rupi degetele intorcand...parfum...de vreo saptamana le-a bagat in seama. eu il las sa se uite, oricum nu misca prea mult din ochi, nu focalizeaza exact pe albinutze...ce altceva sa faca cand e treaz? cu alte jucarii nu se joaca, ar fi culmea...la 5sapt...si de discutat...mai obosim si noi...
la masa asta nu a ragait deloc.ma duc sa ma pregatesc pt 2 ore de colici...tineti pumnii
diana
fericita de
davidutz 03.12.06
david diana
atudor spune:
Va pup pe toate! N-am mai avut timp sa intru intrucat printisorul mamii sta mai mult treaz ziua momente in care ii cant, ii spun povesti, ii arat tot felul de jucarii, ne plimbam etc. Iar cand atipeste putin face si mami treaba prin casa (mai o gateala mai un aspirator) :D
In rest suntem foarte bine, papam, dormim toata noaptea aproape, plangem doar in cazuri exceptionale (dupa baie cand ne imbraca mami sau cand ne doare ceva). In rest gangurim ("a gu", "eo", "ghe", "i", "e", "aa" :D) si radem, dam din manute, dirijam.
Pupici tuturor!!!!!!!!!!!!!
Ana
lui
Tiberiu Mihai 31.10.2006
poze Tibi
asiza spune:
Ralumat, nici al meu nu plange DEOCAMDATA de la colici, insa face mutrisoare fel de fel...se screme asa cum zici tu, gangureste si se inroseste tot pana trage un partz...dupa care se linisteste...asta se intampla si noaptea in mod repetat, insa dureaza cateva secunde, dupa care doarme linistit din nou...Eu ii dau doar Bonisan cate 8/9 picaturi de 2/3 ori/zi.
Mayaione, ce dulcica e printesina ta!!!
...tocmai am vazut pozele...
Dolores, ai fugarit depresia aia nenorocita???? Hai mai des pe la noi si spune-ne ce face Davidut...
Dianocica, cum adik nmumai la Sensiblu ai gasit Huggies? Noi folosim Huggies de la inceput si se gasesc in toate supermarketurile, ba mai au si oferte bune...chiar azi am luat un pachet de la Metro...Da, eu folosesc tampoane de sani de la Bella si mi se pare super-ok...Pupici pentru tine si Davidut...

Carla, da, eu dau drumul de pe acum inca la carusel, desi al meu inca nu vede pana acolo...dar asa bine adorme pe muzica aia...si nu-mi prea vine a crede ca le afecteaza vederea...o sa ma documentez...
Miro si Dia, ce frumoase mamici cu bebici sunteti voi doua...si ce frumoasa prieteni s-a legat!!!
...Va tzuc pe toate patru...
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Varsta Denis
a_deju spune:
quote:
Originally posted by Ralumat
Mai am o intrebare: are cineva carusel la patut-tarc? As vrea si eu unul, dar pe majoritatea am citit ca nu merg decat la patuturi de lemn. Daca aveti, va rog, spuneti-mi si de care, sau cum le-ati adaptat?
RalucaDavid Calin (28 nov)
[/URL]" target="_blank">poze
noi am avut, dar din pacate bratul-suport (ala care practic se prinde de pat) s-a rupt, nu din motive ca l-am prins de patut-tarc, ci de bun ce era mecanismul... nu era cine stie ce marietie de carusel, unul obisnuit, de plastic, cu patru ursuleti mici de plus care se invart si cutiuta muzicala cu cheita... ei, chestia cu adptatu' e mai complicat de explicat, dar o sa incerc: deasupra patutului avem un raftulet, pe fundul caruia am lipit o ventuza cu carlig de care am agatat cutiuta muzicala de care e prinsa palaria caruselului (ai inteles ceva??? eu nu... :)) ). ca sa fie cat mai clar, uite aici
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
ERIC
atat mai avem pana la 1 an
dianocica spune:
bulisor
ce slaba esti!!!! super poze
diana
fericita de
davidutz 03.12.06
david diana
dianocica spune:
ai
ionilor si ioanelor! scuze...pt intarziere...asiza, se pune si la tine, nu?
diana
fericita de
davidutz 03.12.06
david diana