Bucurii de sept - oct 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Simoky, Roxana, Alessia, Ramomar, Ro-Ana, Pufy...va multumesc.

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna seara,

As avea si eu o intrebare off-topic: stiti cumva vreun remediu naturist pt scaderea colesterolului? Sotului meu i-a iesit 270 la ultima analiza, si sunt foarte ingrijorata (se incadreaza in intervalul cu risc crescut, si are doar 30 de ani!). Cica el se trateaza: a eliminat cate ceva din alimentatie, dar lucreaza excesiv de mult si am senzatia ca stresul isi spune cuvantul! Daca stiti...Oricum, multumesc anticipat.

De altfel nu ma plang: ma descurc singura binisor cu cel mic (am noroc: este destul de cumintel); macar de ar reusi sotul meu sa se mentina cu sanatatea pe linia de plutire!

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
Mai multe pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Stiu eu..stiu eu.
Exista un ceai de la Fares. Nu stiu exact cum se numeste, dar ar trebui fiecare plafar sa-l aiba. COntine mai multe plante si ajuta la scaderea colesterolului.
Mai este Fitolip, un medicament din plante...
Altceva nu-mi vine acum in cap...

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Adriana, multa sanatate sotului!!!

Putzuruca de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msl spune:

Apropo de subiect, eu de cind am ajuns is america mi-a "sarit " colesterolul la aproape 400....care inainte era normal...ce as putea sa fac avint in vedere ca alaptez inca bebele si nu e indicat sa tin regim, culmea e ca nu maninc multa carne ...? medicii nu au avut nici o solutie...
Am o problema cu fata de citeva zile...asa figuri face la alaptat, nu stiu ce sa mai fac, nu mai vrea sa manince tita, ma bate cu miinile si zbiara daca incerc sai pun tita cu forta-n gura, mai bine isi minca degetu si rabda foame toata ziua si rabda si rabda pina ii dau sticla de lapte praf care io dau de obicei o data pe zi si aia o maninca pe nerasuflate....s-a mai confruntat cineva cu problema asemanatoare? m-am gindit ca poate de la vitamine are gust laptele si nu am mai luat dar nu am vazut vreo ameliorare...nu stiu ce sa fac ca vreau sa o alaptez cit mai mult n-as vrea sai dau lapte praf total ca nu are numai 4 luni.
ajutati-ma si pe mine cu o idee/sfat?multumesc anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omy spune:

Am scris cu diacritice fara sa vreau. Sorry... O sa rescriu.
Itzy- si puiutul meu da asemenea concerte uneori. Daca alaptezi, trebuie sa fii calma, fiindca starea ta i se transmite si ei. Cand sunt eu agitata si Eric este la fel.
Si eu sunt nascuta tot pe 22.08.1978!

Omy - mami lui ERIC (08.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Noi am fost azi sa vedem expozitia de pictura a unui bun prieten, si neavand cu cine lasa copilul,l-am luat cu noi. A fost foarte cuminte,nu a plans deloc, si chiar s-a uitat la picturi. De-acum urmeaza sa-l mai ducem la teatru si la filarmonica

Inni felicitari, chiar era cel mai frumos bradutul tau!

Lili sper ca botezul a iesit frumos!

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gracie spune:

Cu intarziere, felicitari si de la mine, Inni!
Luni vine nenea dr. si aflam si noi daca ne punem pe diversificat sau nu. Sa vedeti atunci ce va bombardez cu intrebari! Deocamdata citesc si ma uit ca vita la poarta noua!

Pup fetele si week-end placut in continuare!
Mami de Grace

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

eloise, ce frumosi sunteti! nu stiu cum sa-ti zic dar poza aia cu voi trei parca spune mai mult decat o mie de cuvinte! se citeste fericirea pe fetele voastre!
sunteti o familie superba! si vladutz se face pe zi ce trece tot mai frumos! si parca incepe sa aduca cu tine....

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

MamiLili, totul o sa fie bine, ai sa vezi... Oricum, iti urez sa-ti iasa totul cum iti doresti!
Sandra, bine ai revenit! Bebelina mea, desi e de-o seama cu a ta, are azi doar 5.300 si 62 cm.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput