Bucurii de sept - oct 2006 (24)
Raspunsuri - Pagina 24
gracie spune:
bb_ralukutza, bebelina mea a primit cateva bentite haioase foc! imi plac si mie tare mult. poti sa vezi una dintre ele la albumul de craciun. cand mai invat si eu una alta despre cum se pun pozele pe forum fara sa latesc paginile, iti arat mai multe...oricum, tu si bebelusa ta aveti ochi tare frumu!
Mami de Grace
GETY spune:
Ramomar, ai o fetita tare zambareata. In multe poze am vazut-o zambind.
Susa, pe link-ul pe care l-ai pus apare un filmulet cu baietelul tau care este invatat sa paseasca. Pozele le-am vazut si pe ele. Aveti zapadaaaaaa! Noi, nu!
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
adameasca spune:
quote:
Originally posted by gracie
bb_ralukutza, bebelina mea a primit cateva bentite haioase foc! imi plac si mie tare mult. poti sa vezi una dintre ele la albumul de craciun. cand mai invat si eu una alta despre cum se pun pozele pe forum fara sa latesc paginile, iti arat mai multe...oricum, tu si bebelusa ta aveti ochi tare frumu!
Mami de Grace
Sper ca nu-mi porti pica, n-am zis nimic cu rea intentie, parol.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
GETY spune:
Inni, felicitari pentru concursul castigat! Am intrat si am vazut si eu bradutzii! Ai avut concurenta, nu gluma!
Eloise, mie tot mi se pare ca seamana mai mult cu taticul si in ultimele poze.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
gracie spune:
adameasca, nici in gluma sa nu mai zici asta! Doamne fereste! n-am de ce sa ma supar, eu doar recunosc ca nu ma pricep la chestiile astea ca nu le-am mai facut pana acum si nu vreau sa creez neplaceri celorlalte fete, asta-i tot! pup fata sa nu se mai gandeasca la prostii!
daca nu ai reusit poza aia chinuita de pe prima pagina, poti s-o vezi pe bebe Grace la albumul de craciun al bebeilor.
Mami de Grace
adameasca spune:
Livia, si eu imi prindeam urechile la inceput pe forum, dar m-am mai obisnuit... Hai ca poti si tu. Daca pot eu care n-am habar sa bag cablurile intr-un calc daca sunt scoase, deci poti si tu.
Am vazut-o deja pe Grace in albumul comun, da' mai vroiam.
Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...
itzy-bitzy spune:
Buna seara mamicilor!!!
In primul rand va multumesc pt raspunsuri...Pufy, Ramomar, Putzuruca, Mirabelac.
Vreau sa va spun ca Adameasca a avut dreptate era ffff obosita si solicitata....prea mult pt ea...Azi am hotarat sa o lasam mai mult singurica sa nu o mai luam atat de mult in brate, ...i-am cantat ne-am jucat ...ma rog...programul cotidian...dar totul cu masura. Ei bine, nu va spun ce ingeras de copil am avut azi...iar seara de necrezut...baita ...liniste ...a mancat si a adormit la 10 fara un sfert fara tipete, plansete, sau urlat....Asa ca aviz amatoarelor...la noi a mers
nu mai puteam efectiv...cand incepea show-ul seara...ei sunt mici si asa cum a spus si Adameasca acumuleaza multa informatie in timpul zilei si obosesc psihic.
Inni felicitari si de la mine. 
Alexxia nici mie nu mi-a venit CM si tare mi-e teama ca va fi muult si cu durere...ca asa se cam intampla de obicei dupa o nastere .
Ramomar pupici zambaretei adorabile.
Eloise si Susa aveti niste baietei adorabili...au fetele noastre d eunde alege petitorii
Msl eu cred ca refuza sanul din cauza biberonului...ii este mai usor asa...si dupa cum stii multi copii cand prind gustul biberonului incep sa refuze sanul...sper sa nu am dreptate in cazul tau .....dar cred ca asta e explicatia...
Pupici tutror
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
gracie spune:
quote:promit ca mai incerc, dar tocmai am verificat pe pag 1 si se vede bebe la prima mea incercare. si eu imi doresc tare mult sa pun mai multe poze cu bebe, ca mi se pare simpatica foc. am si niste filmulete haioase, dar asta...dupa ce rezolv dilema cu pozele
Originally posted by adameasca
Livia, si eu imi prindeam urechile la inceput pe forum, dar m-am mai obisnuit... Hai ca poti si tu. Daca pot eu care n-am habar sa bag cablurile intr-un calc daca sunt scoase, deci poti si tu.Am vazut-o deja pe Grace in albumul comun, da' mai vroiam.
Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...

Pupici
Mami de Grace
GETY spune:
Ileana, ti-ai culcat copilashii? Baiatul seamana cu tine si fata cu tata? Mie asha mi se pare
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
pufymic spune:
Gracie care e problema ta cu pozele?Ca pui link-ul direct in postare si e prea mare?
Intra la profil personal(e in casuta dn stanga paginii) si la semnatura(asta e pe coloana din dreapta, jos) scrii asa:
[url=*link-ul tau de poze*]POZE[/url]
....dar in loc de * de mai sus scrii ", si in loc de Link-ul tau de poze iti pui link-ul pe care vrei sa-l vedem.
Sper ca ai inteles ceva din povestea mea.....si sa nu uiti cand ai terminat sa-i dai "trimite" ca altfel nu se salveaza.
Msl nu stiu ce sa zic....sper sa nu refuze sanul din cauza biberonului din care trage f usor....si Nicolas are perioade cand urla la san....dar trec....
Acum urla....tare agitat e de cateva zile...si nopti
!
Pupici!
Ioana
de
Alesio Andrei(08.10.2004)&
Nicolas Mihai(17.09.2006)