Bucurii de sept - oct 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Mai am o intrebare pt fetele care alapteaza...mi se pare ca nu mai am sanii atat de plini ca la inceput, adik dupa 3-4 ore nu mai sunt asa grei...e normal...? Imi par mai moi dar cand suge bb simt furnicaturile acele si devin iar grei...insa ma tem sa nu fie semn de scadere a lactatiei...sau nu?

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Gety, asta seara la 10 si-un sfert dormeau amandoi, pot sa bat un cui in perete sa nu uit ziua, ca de vreo luna, doua nu s-a mai intamplat minunea asta. De regula pe la 11 se calmeaza spiritele la noi in casa. Asha zice lumea ca Luca seamana cu mine si Ilinca cu tac-su.

Itzy, ma bucur c-am fost de ajutor, sa va fie invatatura de minte sa lasati fata sa fie si independenta.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Itzy e normal sa nu mai fie beton ca la inceput, dar asta nu inseamna ca scade productia de lapte.....asa ca stai linistita!

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gracie spune:

pufymic, maine incerc sa aplic invataturile!
Ma bag la somn!
Noapte buna!
Mami de Grace

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gigi25 spune:

Adriana, pt. scaderea colesterolului este bun si gelul Aloe Vera de la Forever Living, si sucul de grapefruit (indulcit cu putina miere).
La noi a reinceput "calvarul". Ne-am reintors la laptele lui normal, si a inceput iar sa planga la fiecare masa. Plange pana adoarme. Daca este foarte infometat, mananca 40 ml inainte de a incepe sa planga. De ce se hotarasc atat de greu medicii la schimbarea laptelui?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

La multi ani Ioanelor si Ionilor!! Si in special pt. Inni, Pufy, Ionica, Lakioana, Ilinca, Amalia si cam atat imi vin in minte la ora asta.

Mergi la inceput

Sim, multumim frumos de urari!

Ma duc la nani, imi pica ochii-n gura.
Somn usor!

Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gigi25 spune:

Sa ne traiasca Ioanii si Ioanele.La multi ani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Fetelor, tot vorbeati de cereale zilele trecute, am vazut azi la Metro cereale de la Milupa pe care scrie de la 4 luni, sunt cu lapte, mar si morcov, singurele pe care scria ca se pot da de la 4 luni.

La multi ani Ioan, Ioana!

Ramomar, pupam zambareata, tare scumpa e!
Si noi cautam bentite, dar in Arad n-am gasit, am primit una alba, dar as vrea si eu mai multe culori. Am vazut la o fetita tare frumoase, le primise din USA.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

'neazta! e gata! Dar presupun ca intr-o duminica dimineata la 7 n-am clienti. Eu iar n-am putut sa dorm, m-am culcat la 1 si de la 5 ma fatzai in pat.

sarbatoritilor de azi!

Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput