Bucurii de sept - oct 2006 (24)
Raspunsuri - Pagina 25
itzy-bitzy spune:
Mai am o intrebare pt fetele care alapteaza...mi se pare ca nu mai am sanii atat de plini ca la inceput, adik dupa 3-4 ore nu mai sunt asa grei...e normal...? Imi par mai moi dar cand suge bb simt furnicaturile acele si devin iar grei...insa ma tem sa nu fie semn de scadere a lactatiei...sau nu?
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
adameasca spune:
Gety, asta seara la 10 si-un sfert dormeau amandoi, pot sa bat un cui in perete sa nu uit ziua, ca de vreo luna, doua nu s-a mai intamplat minunea asta.
De regula pe la 11 se calmeaza spiritele la noi in casa. Asha zice lumea ca Luca seamana cu mine si Ilinca cu tac-su.
Itzy, ma bucur c-am fost de ajutor, sa va fie invatatura de minte sa lasati fata sa fie si independenta. ![]()
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
pufymic spune:
Itzy e normal sa nu mai fie beton ca la inceput, dar asta nu inseamna ca scade productia de lapte.....asa ca stai linistita!
Pupici!
Ioana
de
Alesio Andrei(08.10.2004)&
Nicolas Mihai(17.09.2006)
Gigi25 spune:
Adriana, pt. scaderea colesterolului este bun si gelul Aloe Vera de la Forever Living, si sucul de grapefruit (indulcit cu putina miere).
La noi a reinceput "calvarul". Ne-am reintors la laptele lui normal, si a inceput iar sa planga la fiecare masa. Plange pana adoarme. Daca este foarte infometat, mananca 40 ml inainte de a incepe sa planga. De ce se hotarasc atat de greu medicii la schimbarea laptelui?!
amarantina spune:
La multi ani Ioanelor si Ionilor!! Si in special pt. Inni, Pufy, Ionica, Lakioana, Ilinca, Amalia si cam atat imi vin in minte la ora asta.
adameasca spune:
Sim, multumim frumos de urari!
Ma duc la nani, imi pica ochii-n gura.
Somn usor!
Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...
alinamoro spune:
Fetelor, tot vorbeati de cereale zilele trecute, am vazut azi la Metro cereale de la Milupa pe care scrie de la 4 luni, sunt cu lapte, mar si morcov, singurele pe care scria ca se pot da de la 4 luni.
La multi ani Ioan, Ioana!

Ramomar, pupam zambareata, tare scumpa e! 
Si noi cautam bentite, dar in Arad n-am gasit, am primit una alba, dar as vrea si eu mai multe culori. Am vazut la o fetita tare frumoase, le primise din USA.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze 1, poze 2
adameasca spune:
'neazta!
e gata! Dar presupun ca intr-o duminica dimineata la 7 n-am clienti.
Eu iar n-am putut sa dorm, m-am culcat la 1 si de la 5 ma fatzai in pat.
sarbatoritilor de azi!
Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...

maine incerc sa aplic invataturile!