Bucurii de sept - oct 2006 (24)
Raspunsuri - Pagina 22
adameasca spune:
Ramo, ai o fetitza superba!
Susa, e voinic rau flacaul tau. Acu pleaca in petzit. Cand o veni tati acasa recita si poezii. ![]()
Alexxia, si eu am avut doua cicluri abundente dupa nastere, unul m-a bagat rau in sperieti, era exagerat de abundent, dar apoi totul a intrat in normal. Ma bucur ca fetele tale sunt bine, sanatoase! Sa le tina Dzeu asa! Vreau si eu Baby Einstein, ma chinui de o luna sa le scot de pe net si nu e niciodata on line tipul ala de le are in calc lui.
Fi-mea e iar in greva foamei.
Si a dormit azi mai toata ziua.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
ramomar spune:
fetele pentru aprecieri. Daa, suntem zambarete mari, mai nou radem in fiecare zi si cu hohote
ralu sa stii ca si mie imi plac bentitele, doar ca eu nu i-am gasit deocamdata decat alba, sper sa-i gasesc si alte culori. Vad ca Alexia ne-a intrecut daca are toate nuantele.
Legat de greutate sa stii ca are ea ceva obrajori, dar nu e tare grasa: are 6200gr si 67cm (mi se pare prea lunga). La greutate ar putea sta mai bine, desi ea s-a nascut destul de mica cu doar 2900gr.
In primele luni a luat foarte bine in greuatate peste 1kg, acum in ultima doar 500-600gr. Mi se pare putin, probabil a trecut prin acea greva a foamei, desi eu nu am observat diferente fata de cum manca cand era mai mica. Gata , ca te-am zapacit ![]()
pufymic tu cum stai cu raceala?, dar puiul mic?
susa ce voinicel ai. Bravo lui! mai are putin si merge.![]()
`````````````````````
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet
_Ralu_ spune:
ramo, incearca la meli-melo. cred ca aveti in oradea. au toate culorile, unele subtirele cu strasuri pe ele. e in jur de 40.000 buc. si din alea late, cum are patri, am cautat si eu de mi-a venit rau. sg loc in care am gasit a fost la targul de craciun din buc, si-mi pare nespus de rau ca nu i-am luat decat 4. nu stiu ce-a fost in capul meu. le-as fi luat pe toate dar am vazut ca se uita vanzatoarea ciudat la mine cand i-am zis ca iau pt fetita mea de 3 luni....
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...
simoky spune:
Chris noi am platit doar Pentaximul si a fost 700.000 lei. Vaccinul l-am facut la CMU-Centrul Medical Unirea unde suntem arondati, poate de-aia a costat atat.
Bafta la vaccin!
Simona mamica de
David Mihai (18 octombrie 2006)
DAVID MIHAI
Uite cum cresc...
Poze din tinerete
La fel!
putzuruca spune:
Buna seara BUCURII,
Inni, felicitari pentru premiu. Intr-adevar ai avut un brad deosebit, mai ales ca a fost primul bradutz al lui Ami.
Itzy, parca ai descris ceea ce se intampla la noi in fiecare seara. Parerea mea este ca datorita solicitarii nervoase se intampla asta. Nici noi nu mai avem colici, deci alt motiv nu este.
Ramo, am vazut frumusetea zambareata. 
Ralu, si eu vreau bentite dar nu mi-a trecut prin cap sa ma uit la Meli Melo si ma oftic tare pt ca tocmai am venit de la mall. Au asa micute acolo?
Putzuruca
de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE 
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA
_Ralu_ spune:
uite aici roxana! asa arata bentitele de la meli melo. noi avem vreo 4 culori si sunt numai bune pt capsorul lor!
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...
putzuruca spune:
Ralu, super...ahhhh imi vine sa ma zgarii pe ochi ca nu mi-a trecut prin cap sa ma uit de bentite, mai ales ca eram cu Deea si vedeam ce-i vine bine.
De abia astept sa-i creasca parul sa-i pun fluturasi si sa-i fac tot felul de codite.
Aaaaaaa...parca tu intrebai de dres...sau nu? I-am luat Deei de la Z unul finut cu 270 mii.
Putzuruca
de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE 
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA
simoky spune:
Diana, MamiLili sunt sigur ca a iesit foarte bine botezul “bucuriilor” voastre. Vremea a fost chiar frumoasa astazi. Sper sa fie la fel si sambata viitoare!!!
Inni felicitari! Maritai din plin!
Ramomar multumesc de primire
. Ai o printesa mare si frumoasa…de-abia astept sa-l vad si pe-al meu asa!
Simona mamica de
David Mihai (18 octombrie 2006)
DAVID MIHAI
Uite cum cresc...
Poze din tinerete
La fel!
ramomar spune:
merci ralu pentru pont. Nici prin gand nu mi-a trecut sa caut la meli melo ![]()
putzuruca 
simoky o fi a mea mai mare (la varsta), dar cred ca la kg ne intrece bebe David, cel putin asa mi se pare mie in poze![]()
`````````````````````
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet