Bucurii de sept - oct 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

mamilili si DiaB muta bafta azi la botez, sa va bucurati de micutii crestini si sa vaa aduca multe BUCURII!

tot am uitat sa urez bun venit fetelor noi, deci DiaB, simoky si Omy bine ati venit printre noi!

Adriana eu am un storcator Bosh de 380W si sunt tare multumita de el, momentan l-am folosit doar pentru noi. Merele le-am stors cu coaja si nu am gasit ceva resturi de coji prin suculet, deci eu sunt multumita.

`````````````````````
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

Neataaaaaaaaa ! ( daca s-o mai considera dimineata )
Azi este prima zi in care fetele mele se simt bine , asa ca pot sa respit si eu un pic.
Abia astept sa ma pun pe citit sa vad ce ati mai facut . Mi-a fost asa un dor de voi .
Inainte sa trec la citit am o intrebare pt voi: cum v-a venit ciclul dupa nastere, este deosebit de cum era inainte? Mie imi curge extrem de mult sange si ma simt cumplit si as vrea sa stiu daca sa am ingrijorez sau e ceva tranzitoriu.
Pup si revin dupa ce citesc

Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"

PERLELE RUTICAI

www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

Si sa nu uit am filmuletele si muzica de la Baby Einstein. Am vrut sa le trimit in mailul comun dar sunt prea mari. Daca le vrea cineva , sa-mi dea adresa pe PM si le trimit prin posta.

Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"

PERLELE RUTICAI

www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Neata bucurii!

Inni felicitari!Ce ai castigat?

Alexxia ma bucur ca sunt bine fetele tale acum! Chestia cu ciclul e tranzitorie, e posibil sa fie fff abundent de primele dati, dar se va regla mai apoi....deci asteapta-le pe urmatoarele si vezi ce si cum.
Eu vreau muzica si filmuletele de la BabyEinstein dc se poate....iti trimit adresa pe PM!

Microbu, Itzy bine ati revenit!

Itzy la fel imi face si mie Nicolas: urla de abia il domolesc.....aseara la mine in brate abia a adormit....urland.....si am avut o noapte fff agitata.....
Sunt faze normale si trecatoare!Asa ca : multa rabdare mamici!

S-a trezit printzucul mic....revin!

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

pentru cine are timp si chef, poate sa vada un puisor la 4 luni

`````````````````````
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Ramo e superba fetita ta! Si cred ca e un copil tare vesel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

pufy, hai c-o dau e de gol pe inni: a castigatun mp3 player!

ramona, ai o fetit asuperba! ce bine-i sta cu bentita! eu de cand ma stiu am zis ca atunci cand voi avea o fetita o voi purta tot timpul cu bentite ca le sat superb! noi avem toate culorile, asortate la toate costumasele! mi se pare f maricica patri! cat are greutate/inaltime?

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

a, si am uitat sa va urez la mult ani tuturor sarbatoritilor de azi!

lili, sper sa aveti un botez fara "incidente" violente!

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ralu merci ca ai deconspirat-o pe Inni...sigur nu se supara.

Ramo e adorabila Patri a ta!Si ce zambareata e!

bebicilor sarbatoriti azi!(eu cam uit sa le zic LMA....)

Inni sa folosesti sanatoasa premiul!

Lili petrecere frumoasa la botez!

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

anul trecut exact azi i-mi ieseau cele doua liniute la testul de sarcina si am sunat acasa sa anunt bunicii ca vor fi bunici...si ia uite ce copilas tin in brate acum....super fericita zi..si cea de anul trecut si azi..la fel de fericita...
www.dropshots.com/day.php?userid=190258&cdate=20070105&ctime=142640" target="_blank">asearain centru Brasovului..pupici

Silvia mamica de Lucas-Daniel 9-09-2006

www.dropshots.com/new.php?userid=190258&cdate=20061001&cimg=8" target="_blank">pozele noastre

Mergi la inceput