Bucurii de sept - oct 2006 (24)
Raspunsuri - Pagina 20
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by bb ralukutza
mai inni, sa nu ne spui tu noua ca esti premianta? rusinica! sau nici n-ai vazut? pe supereva! cu bradutzu!
felicitari!
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...
Raluca, chiar acum am citit si eu pe supereva si vroiam sa scriu aici.
Felicitari Inni!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze 1, poze 2
inni spune:
Am vazut...si cum am vazut mi-a cazut netu'.
2 ore i-au trebuit sa-si revina...timp in care am facut 13-14 pe langa calculator.
Ce sa zic !!!...cum am aflat m-am dus repede la sotz
(care de multe ori m-a bombanit ca pierd vremea pe forum) si i-am spus. Asa ca sa nu ma mai bombane...ca uite...aduc castiguri in casa
.
Raluca si Alina...multumesc 
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

adameasca spune:
Inni, felicitari! Iote ca nu stiam de concursul cu brazi de pe supereva. Ca votam si io. ![]()
Poftiti la
!
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
inni spune:
Merci Ileana.
Hai ca vad ca nu se cafeleste nimeni cu tine. Io sunt treaza de la 8. Astept..si astept..si tot astept, sa i se faca somn Amaliei. ![]()
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

mexxa spune:
Buna dimineata vin si io la cafea...ca am o leneeeeeee...asa ca pentru o zi de sambata si sarbaratoare![]()
Inni FELICITARI.

Sebastian-Mihai 10.09.2006www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
Noi avem ...
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by itzy-bitzy
Vreau si parerea voastra ...s-a mai confruntat cineva cu asa ceva...plansul asta ...mai mult vaiet asa....se vaita ca un catelus ca eu chiar rad uneori cu sotul de ea cum face.....au au au....ou-ou-ousi o imitam pana tace....
Si noi patim uneori asa, intr-o perioada facea crize din astea zilnic, nu voia nici papa, nik... eu zic ca de oboseala, cel putin la noi asa a fost, se vedea clar ca-i e somn si nu poate adormi. Si dupa spusele cucoanei aleia cu limbajul bebelushilor, "auuu" inseamna somn, nu?
Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
ramomar spune:
neata si de la noi
Felicitari inni, auzii ca ai castigat![]()
microbu am vazut o gargarita frumoasa foc. 
itzy legat de plansul bebelinei, pot sa-ti zic ca si noi trecem prin asa ceva. Bine ar fi sa pot sa zic ca am scapat caci de 2 zile, mai bine zis seri, s-a cumintit. Puiutul meu avea perioade cand urla de mama focului, nici cum nu era bine, nici in brate, am pus-o si la san (mi-am zis poate nu s-a saturat), dar nu-i trebuia, nici in leagan, nicaieri, asa ca insistam cu leganatul si intorsul pe toate partile in brate pana se calma. Ce o fi hanar nu am, stiu doar ca tare nelinistita am fost, imi era freica sa nu fie bolnava si sa nu stiu ce are.
`````````````````````
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet
RO ANA spune:
Felicitari Inni.Ami are misiune grea la anu' ca trebuie sa impodobeasca bradul mai frumos decat anul asta.
Mamica de bebe Andrei (16 august 2006)
Adriana mica spune:
Buna dimineata,
Inni, felicitari!
Noi azi am degustat prima lingurita de suc de mar! Dudu a fost la inceput un pic nedumerit, dar apoi a supt-o pe toata iar cand i-am pus biberonul in gura s-a uitat foarte mirat, de parca nu intelegea daca trebuie sa bea si laptele asta cu gust groaznic in comparatie cu suculetul; preventiv i-am pus Sab Simplex in lapte, ca sa nu patim ce a patit Ralucutza. Mai pe seara (cand vine sotul de la serviciu!) va arat si pozici, asta ca s-o mai inveselim pe Inni!
Am si eu o intrebare: imi puteti recomanda un storcator de calitate? Asta pe care il am, mi-a scos un suc prea gros (a "scapat" cam multa pulpa), si a trebuit sa il mai strecor inca o data prin tifon, ca sa ajunga la o faza baubila (pediatra mi-a zis sa nu ii dau inca pulpa; voi cum faceti?)
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
Mai multe pozici