Bucurii de sept - oct 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

quote:
Originally posted by bb ralukutza

mai inni, sa nu ne spui tu noua ca esti premianta? rusinica! sau nici n-ai vazut? pe supereva! cu bradutzu!

felicitari!

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Raluca, chiar acum am citit si eu pe supereva si vroiam sa scriu aici.

Felicitari Inni!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Am vazut...si cum am vazut mi-a cazut netu'.
2 ore i-au trebuit sa-si revina...timp in care am facut 13-14 pe langa calculator.
Ce sa zic !!!...cum am aflat m-am dus repede la sotz (care de multe ori m-a bombanit ca pierd vremea pe forum) si i-am spus. Asa ca sa nu ma mai bombane...ca uite...aduc castiguri in casa .

Raluca si Alina...multumesc

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Inni, felicitari! Iote ca nu stiam de concursul cu brazi de pe supereva. Ca votam si io.

Poftiti la !

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Merci Ileana.
Hai ca vad ca nu se cafeleste nimeni cu tine. Io sunt treaza de la 8. Astept..si astept..si tot astept, sa i se faca somn Amaliei.

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna dimineata vin si io la cafea...ca am o leneeeeeee...asa ca pentru o zi de sambata si sarbaratoare
Inni FELICITARI.

mamica de ingeras luptator
Sebastian-Mihai 10.09.2006
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
Noi avem ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

Neatza'
Felicitari INNI!
LILI- sa nu bati nasha!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

quote:
Originally posted by itzy-bitzy

Vreau si parerea voastra ...s-a mai confruntat cineva cu asa ceva...plansul asta ...mai mult vaiet asa....se vaita ca un catelus ca eu chiar rad uneori cu sotul de ea cum face.....au au au....ou-ou-ou si o imitam pana tace....

Si noi patim uneori asa, intr-o perioada facea crize din astea zilnic, nu voia nici papa, nik... eu zic ca de oboseala, cel putin la noi asa a fost, se vedea clar ca-i e somn si nu poate adormi. Si dupa spusele cucoanei aleia cu limbajul bebelushilor, "auuu" inseamna somn, nu?

Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

neata si de la noi

Felicitari inni, auzii ca ai castigat

microbu am vazut o gargarita frumoasa foc.

itzy legat de plansul bebelinei, pot sa-ti zic ca si noi trecem prin asa ceva. Bine ar fi sa pot sa zic ca am scapat caci de 2 zile, mai bine zis seri, s-a cumintit. Puiutul meu avea perioade cand urla de mama focului, nici cum nu era bine, nici in brate, am pus-o si la san (mi-am zis poate nu s-a saturat), dar nu-i trebuia, nici in leagan, nicaieri, asa ca insistam cu leganatul si intorsul pe toate partile in brate pana se calma. Ce o fi hanar nu am, stiu doar ca tare nelinistita am fost, imi era freica sa nu fie bolnava si sa nu stiu ce are.

`````````````````````
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RO ANA spune:

Felicitari Inni.Ami are misiune grea la anu' ca trebuie sa impodobeasca bradul mai frumos decat anul asta.

Mamica de bebe Andrei (16 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna dimineata,

Inni, felicitari!

Noi azi am degustat prima lingurita de suc de mar! Dudu a fost la inceput un pic nedumerit, dar apoi a supt-o pe toata iar cand i-am pus biberonul in gura s-a uitat foarte mirat, de parca nu intelegea daca trebuie sa bea si laptele asta cu gust groaznic in comparatie cu suculetul; preventiv i-am pus Sab Simplex in lapte, ca sa nu patim ce a patit Ralucutza. Mai pe seara (cand vine sotul de la serviciu!) va arat si pozici, asta ca s-o mai inveselim pe Inni!

Am si eu o intrebare: imi puteti recomanda un storcator de calitate? Asta pe care il am, mi-a scos un suc prea gros (a "scapat" cam multa pulpa), si a trebuit sa il mai strecor inca o data prin tifon, ca sa ajunga la o faza baubila (pediatra mi-a zis sa nu ii dau inca pulpa; voi cum faceti?)

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
Mai multe pozici

Mergi la inceput