Bucurii de sept - oct 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Da, David a fost extrem de cuminte, nu a avut nici colici, iar de plans a plans foarte rar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

itzy, sa stii ca si noi am patit asa cu alex! la fel: schimbata, mancata, n-o durea burtica, dar plangea! daca incercam s-o linistim, s-o leganam...o apuca si mai rau! parca ar fi vrut sa planga pur si simplu...in vreo 2 sapt-2 sapt si ceva a trecut! cred ca e doar o faza! cred ca nu te ajuta prea mult ce ti-am zis dar....asta e!
asa-mi zicea si marius cand eu ma urcam pe pereti: "asta e! e doar o faza....!" si eu mai aveam un pic si ma aruncam pe geam....

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

aha, deci te-am ghicit simona!

ileana, cred ca asa e! o sa se regleze ea! acum ii dau cand ii e foame....
somn ushor!

cred ca ma retrag si eu.....

va pup!

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Multumesc de raspunsuri!Da ce activitate in seara asta..am plecat jumate de ora si deja inca o pagina :))
Aceeasi agitatie de care povestesti si tu Itzy-bitzy are si baiatul meu..cam pe cand a facut 3 luni a inceput si de atunci o tine tot asa..si nici eu nu stiu ce are..
Am crezut initial ca au revenit colicile desi sincer mi se parea imposibil ca dupa o pauza de 2- 3saptamani sa il apuce din nou..asa ca am reinceput sa ii dau debridat..nici o schimbare
Apoi m-am gandit ca nu se mai satura cu laptele..pt ca la cat de marait era ii dadeam sa suga la 2 ore si manca mereu...totusi a crescut in greutate
Apoi m-am gandit la dinti..aceleasi simptome pe care le-a descris ralukutza..bale lungi,molfaie tot..inclusiv sanul meu de mi l-a facut guma..da nici pana acum nua aparut nimic..
Am cumparat o carte:bebelusul meu intelege tot"sau cam asa ceva si autoarea sustine ca e foarte normal ca si la varste mai inaintate adica nu numai la nou-nascut sa existe nevoia de plans...nu recomanda sa lasam copii sa planga pana le trece...ci sa planga la noi in brate..oricum al meu plange in fiecare zi intr-un moment pe care il alege el -nu e niciodata la aceeasi ora -si nu pot sa fac nimic sa il linistesc... drept urmare ca o mama denaturata il tin in brate si il las sa urle...si in timpul asta ca sa nu ma enervez ma uit la tv..dupa vreo 30 minute minim se linisteste.
De ex acum maraie in balansoar da nici nu vrea sa doarma..daca intorc capul de la calculator la el rade..
A si l-am luat in brate cand plangea tare crezand ca ii e foame (caci nu s-a potolit cand l-am luat in brate) i-am dat san...a tras de cateva ori dupa care a adormit....si nu vreau sa se invete asa...tzatza e masa nu nani :)))))
Plus ca toata ziua se freaca la ochi zici ca nu doarme deloc..ce-i drept nu prea doarme...se culca pe la 11-12 se trezeste la 8 jumate
A si mi-am mai amintit o intrebare:daca bebeii dorm noaptea si 10 ore nu ii schimbati nu?ca e evident ca asa le-ar sari somnul...al meu daca s-ar intampla asa ceva ,adica sa doarma 10 ore non-stop...ceea ce mi se pare mai mult decat o minune..s-ar trezi oricum pt ca in fiecare seara se uda pe body..are un mic hidrocel si ni s-a recomandat sa ii tinem putzica in sus...asa ca in fiecare noapte se trezeste ca e ud...si drept urmare si mananca..pe vremuri :)) cand era new-born dormea si 6 ore...acum na a crescut si noaptea nu mai doarme decat in reprize de 3- 4 ore

Mamica fericita de Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bb ralukutza

quote:
Originally posted by lullabay
Pana la urma fetele care ati facut vaccinul de 4luni si l-ati cumparat..ce anume ati luat?pentaximul?

Stefan Andrei

nu! luam tot infanrix. varianta penta. mai exact infanrix ipv-hib, cum m-a invatat inni! as lua pentaxim daca nu l-as gasi pe infanrix.

o intamplare fericita...

Si cate bulioane a fost?

Stefan Andrei

Mergi la inceput

2.300.000

o intamplare fericita...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bb ralukutza

2.300.000

o intamplare fericita...

Multumesc.

Stefan Andrei

Mergi la inceput

mai inni, sa nu ne spui tu noua ca esti premianta? rusinica! sau nici n-ai vazut? pe supereva! cu bradutzu!

felicitari!

o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Da fetelor si eu sper ca este o faza cum zice Raluca si Lullabay. Insa cred ca si tu Adameasca ai dreptate ca este suprasolicitata si seara se descarca....Asta pt ca nu sta singura prea mult , am program non-stop aproape de cantat de ma doar gura...stiu toate cantecelele, ne jucam, citim povesti in franceza...ne plimbam prin casa...daca mai vin si bunicii...pupaceli si alte alea...sotul cand vine de la serviciu la fel se joaca si o pupa pana nu mai poate...si cred ca e ffff solicitata ....ziua cand e cu mine nu face asa...cum intra altcineva in peisaj...se strica calimera....si culmea e ca plange asa dupa baita cand ar tb sa fie moarta de oboseala dupa masaj si baie calda....

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Lullabay si eu am citit ca e normal sa aiba plansete dina stea inexplicabile....dar nu ma incalzeste cu nimic....si eu o tin in brate dar ii si vorbesc...o ingan cand plnge asa de se vaita parca si atunci tace...daca nu o bag in seama urlaaaasa ca tre sa ma vait si eu cu ea sau sotul daca o tine in brate ...e circul naibii...dupa ce adorame...imi doarme 10 ore cu pauze de masa de 3-4 ore...ia o fata de ingeras...dupa ce a adormit de uneori imi dau si lacrimile ....Tati zice: poti ma sa te superi pe ea? ce sa-i ceri...are numai 3 luni si asa e...are dreptate...ma calmez ca nu am de ales...acum am doare capul de mor....ca a plans de la 9 jumate pana la 10 fara un sfert...pana mi-a adormit....

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput