Bucurii de sept - oct 2006 (24)
Raspunsuri - Pagina 18
adameasca spune:
Ralu, cred ca singurul avantaj al unei eruptii dentare tarzii este ca mai prindem si noi ceva somn si liniste in casa, dupa colici.
Luk a avut o pauza de fix 2 sapt intre colici si dinti. Misto, nu? Aveam cearcanele pana in barba, fara gluma.
Cand ma vad prietenii acum imi spun ca arat tare bine, odihnita, fata de cum aratam pe vremea lui Luk. 
Cum stati cu diversificarea?
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
_Ralu_ spune:
nu mai stam!
azi nu i-am mai dat nimic! dupa cat de tare a putut urla aseara dupa marul ala...nu-mi mai trb! n-o mai diversific deloc! lasa sa pape nan pana o intra la facultate....
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...
_Ralu_ spune:
mama, ileana imi amintesc cum te contactam eu disperata pe mess cand avea alexia cateva zile si nu stiam ce sa-i fac de colici, si tu-mi ziceai de luk al tau ca l-au tinut colicile pana la 3 luni....imi venea sa moooooor! credeam ca n-am sa rezist!
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...
adameasca spune:

Nici io pana la 5 luni cred ca nu-i dau nimik altceva decat lapte si cereale. Si asa mi-e lene sa fierb legume, ca la cat is de gospodina sigur uit oalele pe foc. ![]()
Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...
adameasca spune:
quote:
Originally posted by bb ralukutza
mama, ileana imi amintesc cum te contactam eu disperata pe mess cand avea alexia cateva zile si nu stiam ce sa-i fac de colici, si tu-mi ziceai de luk al tau ca l-au tinut colicile pana la 3 luni....imi venea sa moooooor! credeam ca n-am sa rezist!
o intamplare fericita...
Si te incurajam asa de frumos, nu?
Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...
amarantina spune:
Ileana vad ca iar vrei sa bagi lumea in sperieti. Vin si eu si zic ca la David nici n-am stiut cand i-au iesit dintii. Cel putin primul m-a luat si pe mine prin surprindere, cand ii dadeam ceva cu lingurita s-a auzit un clinchet si cand ma uit: un dinte la David in gurita!
itzy-bitzy spune:
Heiiii!!!!!
La multi ani si un an nou plin de bucurii, fericire si tot ce va doriti alaturi de famillile voastre.
Hop si eu dupa o absenta in ceata...de citit am incercat sa tin pasul cu voi dar nu am mai apucat sa scriu din cauza mandrei mele...s-a cam obisnuit in brate, tb intretinuta, sa i se vb...sa fie plimbata prin toata casa...
Am si eu ne voie de parerea vostra...de vreo saptamana papusica mik ne plange seara inainte de culcare...da plange nu gluma...mancata e , schimbata e, imbaiata e...credem ca e f obosita dupa zi...desi doarme...sta 2 ore treaza si o ora -2 doarme....Nu o putem impaca cu nimic...isi face show-ul si apoi adoarme suspinand cu suzy la mine in brate in pozitia de alaptat....Nu stiu care o fi cauza...nu sunt colici ca nu mai are zic eu...Ma gandesc ca oare nu s-o satura? Dar atunci de ce nu mai papa cand ii dau sanul....De dormit doarme noapte in sfarsit cate 3-4 ore si apoi mananca...ca ma terminase si cu progr din 2 in 2 ore....
Vreau si parerea voastra ...s-a mai confruntat cineva cu asa ceva...plansul asta ...mai mult vaiet asa....se vaita ca un catelus ca eu chiar rad uneori cu sotul de ea cum face.....au au au....ou-ou-ou![]()
![]()
si o imitam pana tace....
Cu diversificarea mai asteptam ...eu as vrea dupa 5 luni - 5 luni jumate...dar sa vedem...ca doar are timp toata viata sa manance diversificat ..as vrea sa ii mai menajez stomacelul atata timp cat ia bine in greutate...
Tot infanrixul il facem si noi, l-am luat deja...
Pupici tuturor mamicilor si bebelusilor
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
_Ralu_ spune:
da. ii iau si eu cereale zilele astea! dar ii dau dupa 15 ian! sa vb si cu pediatrul! si eu m-am mai linistit acum ca am vazut ca ia bine in greutate! si parca papa si mai bine! haotic dupa parerea mea, dar macar papa! acush si-a facut norma de 700ml, si sigur mai vrea pana se culca!
o intamplare fericita...
_Ralu_ spune:
quote:
Originally posted by amarantina
Ileana vad ca iar vrei sa bagi lumea in sperieti. Vin si eu si zic ca la David nici n-am stiut cand i-au iesit dintii. Cel putin primul m-a luat si pe mine prin surprindere, cand ii dadeam ceva cu lingurita s-a auzit un clinchet si cand ma uit: un dinte la David in gurita!
fix asa a patit si o verisoara a mea cu baietelul! eu n-am crezut-o! dar nici colici n-a avut...asa ca tind sa cred ca daca o apuca cu tipetele de mic...asa o tine! ca david al tau a fost f cuminte in general, nu?
o intamplare fericita...
adameasca spune:
Simona, parerea mea e ca David al tau a fost prea cuminte, zau asha.
Macar isi scoate parleala acum, asa-i? 
Nu vreau sa bag pe nimeni in sperieti, spun numa, sa fie mamicile pregatite, sa n-aiba un soc cum am avut eu cand am gasit dintii in gura lu' fi-miu. Imi audc aminte si rad si-acuma, imediat ce i-am descoperit am sunat pediatra sa intreb daca e normal sa-i iasa dintii asa devreme. Si biata femeie m-a intrebat: "si ce vrei, sa-i bagi la loc in gingie sa iasa mai tarziu?" ![]()
Itzy, poate o fi plans din ala de descarcare nervoasa, acumuleaza multe informatii peste zi si seara e mai obosita, surescitata, si nu poate probabil sa adoarma.
Ralu, pai papa haotic, ca papa cand ii e foame, nu dupa program, asa-i? In cateva zile o sa-si regleze singura programul, ai sa vezi...
Io ma duc la nani. Pup si somn usor!
Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...