Bucurii de sept - oct 2006 (24)
Raspunsuri - Pagina 17
adameasca spune:
Daca ii e foame, fata mea urla si-n brate. Dc plange din alt motiv, cand o iau in brate tace.
Dar de regula e agitata, isi duce mainile la guritza, de multe ori pleoscaie.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
lullabay spune:
Eloise ce iti mai face ochiul?
Oanacn sa iti traiasca bebelina :))) si la mai mult!!
Stefan nu cred ca ajunge la 7 kilograme acum la 4 luni..o sa aflu pe la sf lunii cand il vaccinam cate kilograme are.
Pana la urma fetele care ati facut vaccinul de 4luni si l-ati cumparat..ce anume ati luat?pentaximul?
Mamica fericita de
Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei
Oanacn spune:
lullabay la mine e simplu, numai dc ii e foame plange, in rest e maraita dc ii e somn sau dc o doare gingia sau daca pur si simplu e plictisita. In cazul maraielii o iau pe incercate ca nici eu nu deosebesc cam ce vrea.
Ileana nici mie nu mi-a venit sa cred, si pe zi ce trece ma tot minunez cum invata practic sa pape, acum deschide gurita cand vede lingura , de multe ori incearca sa o mai suga, dar pana la urma se prinde ca nu curge.
Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze
Varsta Bebe
Oanacn spune:
Uf, ce plictiseala, abia astept sa se termine ziua sa plec si eu acasa la pitica. Tare nasol e sa incepi lucrul dupa asa o vacanta de mare 
.
Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze
Varsta Bebe
_Ralu_ spune:
quote:
Originally posted by lullabay
Pana la urma fetele care ati facut vaccinul de 4luni si l-ati cumparat..ce anume ati luat?pentaximul?
Mamica fericita deStefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei
nu! luam tot infanrix. varianta penta. mai exact infanrix ipv-hib, cum m-a invatat inni! as lua pentaxim daca nu l-as gasi pe infanrix.
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...
_Ralu_ spune:
eu stiu ca alexia plange de foame, ca plange aiurea! fara motiv! si nu poate fi linistita cu nimic! daca plange din orice alt motiv se linisteste cand o iau in brate.
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...
amarantina spune:
Eu am folosit mult premergatorul la David. Stiu ca se spun multe impotriva lui si in unele tari este chiar interzis (Canada). La noi nu a fost absolut nici o problema, ci numai avantaje.
microbu spune:
LA MULTI ANI si sa avem parte de un an plin de bucurii si impliniri!
Noi am lipsit de pe DC, de sarbatori am fost plecate la parintii mei (adica la 2 blocuri distanta
) si nici nu prea am avut timp de net.
Gargarita creste, face mofturi, e super rasfatata si are un zambet care cucereste pe oricine. La 2luni avea 6kg si 59cm, acum 6.5kg si 63cm. Botezul este pe 14jan, chiar printre ultimii am ramas cred dar am tinut cont de toate posturile si restrictiile posibile. Abia astept si pasul asta.
Si avem o porecla noua "baloshel". Am citit in Capraru ca primul dinte apare la 4luni si avem toate simptomele (agitatie maxima chiar insomnii, "baloshel", lipsa pofta de papica, tot ce prinde baga in gura, etc) banuiesc ca asta se inatmpla cu gargarita mea. Are un program de somn IMPOSIBIL (numai la 2-3 se culca) si toata ziua trage de ochi sa nu doarma, e fff agitata si nervoasa si din cauza oboselii si de la gingiutze cred.
Avem si cateva poze noi.
Sandra si gargarita ANAIS - Ruxandra Andreea(10oct2006)
Ce mare am crescut !
adameasca spune:
Sandra, teoretic primul dinte apare la 6 luni, dar mai sunt si exceptii.
Incearca si tu ceva de calmat, un nurofen, daca se linisteste dupa, probabil agitatia e de la dinti. Mie personal mi-e groaza de momentul aparitiei dintilor, Luk m-a chinuit ca pe hotii de cai. Si acuma is traumatizata si-o caut pe Ilinca in gura mereu, chiar daca nu are nici un semn premergator eruptiei dentare.
La Luk "eruptia dentara" a durat un an jumate. 
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
_Ralu_ spune:
aoleuuuu, si mie mi-e groaza de dinti! mai bine sa dea cat mai tarziu...pe la 7 luni ar fi ideal! bine, acum vb mama inconstienta din mine, ca poate or fi si dezavantaje daca dau dintii mai tarziu....
sandra, vazut gargaritza! duuulce! ce mare s-a facut! sa stii ca semnele ar putea sa nu fie dintisorii....alexia isi suge pumnii si tot ce mai prinde (perna ei, cearsaful, bluzite ale ei, rochitele de pe ea, jucarii....orice, chiar si mana mea daca o gaseste), de baloshit, balosheste la greu, ii curge din guritza cate o "ba" luuuuungaaaaa.....![]()
o intamplare fericita...