Piticodromul de sept - oct 2005 (160)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

WAW Olguta,eu am crezut ca glumesti cum ca nu gasesti piticodromul,de aceea nu am sarit cu explicatii.Ce face piscotzica/galushcuta?

Bianca,fain somn a avut Milan si faina trezire ti-a dat.

Iar s-a dat Mihnea somnoros la 11,l-am pus in patutz,i-am zis somn usor,m-am intors sa ies si numai ce aud din praul usii un "pa" duios.Am impresia ca si-a dorit sa ramana singur ca de dormit inca nu doarme ca-i aud glasciorul,pove de mama focului numai el stie ce si cu cine.Sau sa fi intrat vreo domnisoara pe geam?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Olguta, bun venit!

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Diana, si mie imi da papucii asa in fiecare seara: imi zice repede pa, pa si face cu mana, noi nu avem loc de tabieturi seara. Ce povesti, ce pupaturi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Ce frumoasa-i Ege si ce pozitie misto de supt are.Mihnea daca nu era pus in pozitia clasica,adica tinut in brate,habar nu avea ca ar putea suge.
Ruxi,Mateiu mai presteaza la tzitzi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Olguta, bine ai revenit! Ti-am citit povestea cu focul de tabara.
Diana, am patit si eu ca tine, mi-a zis copilul "pa" de citeva ori sa ies din camera ei sa se joace singura.

Ioana poate parea un nume usor de pronuntat, dar nu si pentru straini. Nici macar nu il scriau bine, cel mai des eram "Iona".

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

hm, copil care adoarme singur, vrea sa stea singur in camera? ce inseamna asta, ca noi nu stim?
ce puneti voi in copii de nu au colici cand sunt mici si adorm singuri cand sunt mai mari?

Anto 14+ siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Anto, si eu vreau raspunsuri la intrebarile tale
Diana, mai tzitzileste seara, da. Nu prea mai are ce, sper ca in curand sa terminam si cu povestea asta.
Ioana, eu aveam un coleg care le scria americanilor E1 si ii punea sa citeasca, ca sa nimereasca numele lui

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Olguta, bine ai venit.
Am citit povestea Galustei voastre, mai ales ca si noi avem o Galuska acasa.

Aseara copiii s-a jucat pana cand Anca s-a ales cu o lovitura la buza si nas.
Si ii curgea sange de la buza si zicea : "Uf, Ata".(uf, Asta).

In legatura cu concediul, de cand au aparut copii: noi am mers decat un weekend in 2.
La inceput Victor era prea mic ca sa il lasam, dup-aia crescuse, si intelegea si el ceva din vacante si era pacat sa nu-l luam.
Acum nu vrea nimeni sa ramana cu ei amandoi.

Anca e si foarte atasata de noi, ptr. ca nu a stat cu altcineva.
Ea isi vede bunicii la 3 luni, si ptr ea sunt practic straini.
De asta cand am fost eu la team-building si sotul plecat, Anca s-a imbolnavit cu febra mare. Cred ca a fost pe fond psihic/dinti, ptr ca atunci cand am fost la medic nu a avut nimic.

Toate concediile sunt in 4. Erau mult mai linistite cand era Anca mai mica, dar asta e.
Astept sa mai creasca, si sa le luam camera separata.
Editez: si dintre prietenii cu care mergeam pe vremuri, au ramas numai cei cu copii.

Mancare sigur gasesti ptr Andrei, el e baiat mare de acum.
Si sigur majoritatea italienilor isi cara copii cu ei.(daca ii au).

Antoanela, acum cand am fost la munte, am avut apartament, si a fost mult mai ok asa.

Valen, iti tin pumnii.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Anto, pun pariu ca si Victor adoarme mult mai usor la cresa decat acasa.

Si va spun ca e adevarat ce povesteste Ioana: la cresa acum toti copii plang dupa mama inclusiv Anca, si Miruna o pupa pe Anca si o ia la joaca (ca si cum ar incuraja-o sa nu mai planga).

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Mergi la inceput