Piticodromul de sept - oct 2005 (160)
Raspunsuri - Pagina 27
alexuta2005 spune:
Gata, mi-am facut un pic de timp sa mai vorbesc cu voi ca daca continuam asa maine poimaine ma si uitati! Da nu va las eu![]()
Asa ca bine v-am gasit integrate
,
La multi ani sarbatoritilor(Ioni, Ioane,Vasile si Vasilici)

alexuta2005 spune:
Sa va povestesc ceva despre noi..sa va amintiti.
Alexia era fetita aceea fara dintuci la 1 an si 1 luna.Acu ne mandrim, avem doi
.
Vorbim mult dar nu as putea descrie ce..numai Alexia stie, e o limba numai de ea stiuta,cert e ca imi tot raspunde cand o intreb:"De ce ai facut asta?" parca mi-ar zice:"ia mai lasa-ma ca am o groaza de treaba, trebuie sa rascolesc tot sifonierul!"
Iesim afara, ne plimbam si daca intalnim copii tare ne bucuram. "Si ce daca nu vor sa se joace cu mine, eu vreau asa ca e musai!"- ar zice Alexia cand alearga dupa copii care nu o baga pe ea in seama.Asa ca bifam si la capitolul sociabilitate.
Am primit multe jucarii de la Mos' dar deocamdata, puzzel-uri nu rezolvam(doar scoatem piesele,de pus le pune mami), lego- doar imprasiem pe jos piesele.
In schimb de place sa scriem pe tablita magnetica, ne jucam cu papusa cu senzori, care zice mama cand o mangaii pe obraz si rade daca o gadilam pe talpa.
ege spune:
diana,ms pt admiratie![]()

ege si
arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
cge spune:
Ege, si eu am vazut pozele voastre acum in pauza.
Sunteti super voi ca familie, iar Ege e o scumpa cum a dansat ea de Revelion.
Si rochitele ei 'de ocazie' imi plac.
Cu tine seamana.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
Ioana75 spune:
Ruxandra, super ideea colegului cu E1
. Eu mai scriam "eOana", si aveam mai multe sanse asa.
Casiana
.
Ieri mi-am facut si eu timp sa o intreb pe educatoare daca Miruna a plins dupa noi, si mi-a zis ca absolut deloc. A fost comic, vreo 3-4 copii "scirtziau", iar miruna si-a deschis singura usa si a alergat fericita la jucarii, fara sa se uite in urma
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
mary ilie spune:
Multumesc fetelor pentru sfaturile de vacanta
Anto, asa o sa fac , o chem pe mama cu o saptamana inainte, sa aiba timp sa se re-cunoasca
cu carutul oricum nu mergeam ca nu mai vrea sa stea in el, deja s-a obisnuit , merge frumos de manuta cu mine, distante maricele, fara sa vrea in brate...problema e ca trebuie sa-l conving sa nu mai adune gunoaie de pe jos...
cand avem mult de colindat, ii rupe bratele lui tati
Cat despre mancare, ai dreptate Cristina, rezolvam noi cumva, mi-am amintit ca e mare fan paste si din astea gasim oriunde, pe aici
Asta pentru vacanta din vara cand vom merge toti 3, si oricum o sa fie mai mare ca acum......
Ege, v-am admirat si eu, sunteti tare frumosi toti 3, printesa voastra e o dulce, mi se pare schimbata, i s-a mai deschis culoarea parului, si ce mare a crescut
Frumoase si pozele retro,chiar ca-i o mica printesa EGE !mai fetelor, mie toti copii mi se pare ca au crescut asa de mult, numai pe al meu il vad tot mititel, adica nu vad mari schimbari la el, cum vad la alti copii
, sper ca ati inteles ce vreau sa zic , in ciuda exprimarii![]()
![]()
Mary si
Andrei(29.09.2005)
codruta_grg spune:
Ioana, cand te aud vorbind de educatoare.....mi se pare ca eu nu fac parte din chestiile astea (si cand ma gandesc ce putin mai este pana atunci
)
Alexuta si noi socializam tot asa bine cu copiii pe afara si tot asa patim si noi, mai mult, Petra i-ar si ppa, dar n-o mai las sa se apropie asa tare 
M-am uitat si eu putin prin pozele voastre, ce mari sunt deja toti....Irina, Vladutz e cat voi in poza
.
Ati vazut ca vinde cineva BE pe net? Are toata colectia, m-am interesat...dar e taaaaare expensiv
. Mai aveti voi ceva filme mai noi?
Chiar asa......dormit singur?! Noi ne jucam (impreuna, in pat) vre-o 1/2 ora inainte de nani.....hmmmmmmm
Noi in carucior n-am mai calcat de vreo 2 luni. Sper totusi sa mai stea la vara...
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
Antoanela23 spune:
Ha-ha, mi-am adus aminte cum le explica Ove la niste englezoi ca pronuntia numelui lui seamana cu "video cu o in fata".
Alexuta, ne-ati intrecut, Victor tot un singur dinte are. Nici Mos Nicolae si nici Mos Craciun nu i-au adus inca unul.
Anto
14+ si
Victor (8 octombrie 2005)
Antoanela23 spune:
Cristina, Victor e muuuult mai cuminte la cresa decat acasa si precis adoarme mai usor, dar fiind cu alti copii in camera nu adoarme singur nici acolo.
Anto
14+ si
Victor (8 octombrie 2005)
ancris spune:
Multumesc fetelor ca m-ati"reprimit"in grup dupa atata timp. V-am spus ca acum,fiind acasa am si eu putin timp de citit si de scris..asa ca o sa mai apar si eu din cand in cand. Radu are deja aproape toata dantura..au mai ramas caninii de sus..dar si ei sunt gata sa pocneasca. Din cauza ca au aparut foarte repede primii dintisori,pana acum 4 zile noi nu am stiut ce inseamna somn noaptea. Si ,uite asa,dupa nopti nedormite si chinuite,plecam la servici..10h..intr-o nebunie de nedescris. Sarcina cea noua mi se pare cu totul altfel fata de cea cu Radu. In perioadele unde la Radu mi-a fost mai rau...acum e mai bine..si unde la Radu nu am avut nimic..acum e mai rau. Singura diferenta este ca si al doilea
este extraordinar de agitat..de activ..de razvratit..efectiv ma muta din loc..imi sparge splina..imi mananca ficatul..pur si simplu nu are stare nici o secunda. Si unde abea ma obisnuisem cu ideea ca am un copil..parca nici nu pot sa cred ca in curand voi avea doi. Daca eram ceva mai tanara(a se citi... MULT MAI TANARA) singur as mai fi incercat sa-l fac si pe al treilea..poate iesea totusi fetita....
ANA-MARIA
si RADU-CRISTIAN
27.10.2005
ANA MARIA
32+,RADU-CRISTIAN