Piticodromul de sept - oct 2005 (160)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

BiuMil, dar cum a picat asa rapus la ora 17? Wow!

Valen, tin pumnii maine!

Ancris, ce inaintata esti! Ti-e greu?

AMR 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata! Mi-am luat doar MSc in pus scaune de masini, ca mi-a iesit corect din a 3-a incercare. In mod normal si la noi sta scaunul in spate pe mijloc, e fain pentru ca vede pasagerul din dreapta daca deschidem parasolarul cu oglinda, si soferul daca dam retrovizoarea pe modul "de noapte". Ne strimbam unii la altii in oglinzi si se plictiseste mai putin copilul de unul singur.

Si eu am tuns-o din nou pe Miruna, la Gett's; cred ca daca ii lasam parul lung deja era pina la fund (nu exagerez, cind am tuns-o prima oara ii treceau bine pletele de umeri).

Irina, sa va fie de bine tunsoarea! Abia astept sa ne vedem, sa dezlege copiii puzzle impreuna. Vad ca ne-am lecuit amindoua de ciufolici.
Ina, de la gradi pina acasa fac maxim 5 minute, iar traficul este deosebit de fluent, viteza medie de croaziera e sub 10 km/h, asa ca nu mi-e frica sa merg cu copilul in fata. Bafta la scorpion!
Mary, eu nu m-as duce in concediu cu copilul, inca (pina acum am fost doar fara copil).
Kristina, am patit si eu ieri cu Miruna si scara de bloc cum ai patit si tu cu Radu si treptele de la Angst: vroiam sa trecem mai departe de bloc sa cumpar piine, si copilul nimic, arata in sus la scara ca acolo trebuie sa mergem. Multumesc de predictie, daca ii spun sotului cred ca intr-o ora iti suna la usa un curier cu multe bomboane si flori. Eu am avut obsesia sa am o fetita, acum ca s-a indeplinit imi doresc ca bb2 sa fie sanatos, orice ar fi.
Diana lui Mihnea.
Ana Maria, felicitari si nastere usoara! Deci sintem 11 la reloaded.
Gabriela, bafta la eco!
Nicole, tot la florina merg, da. Mi-e simpatica, am stabilit chiar si data cezarienei, 2 august, dar trebuie sa vad ce zice astrograma intii.
Bianca, si eu mi-am culcat copilul la 6 jumate ieri si dupa 12 ore era in picioare. Miruna insa nu s-a jucat, ci ma intreba incontinu "tata? tata? tata?" ca a vazut ca nu e la apel.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Buna dimineata!!!!
am facut si eu cafeaua, si repede pe net, ca acu se trezeste piticul meu.....
Irina, ma bucur ca ai net Sa va fie de bine noul look! ii sta bine lui Vladut tuns! Ce bine ca se descurca sotul tau singurel, si nu-i usor, bravo lui!Asteptam sa ne povestesti de Franta
Legat de vacanta, vom vedea, cred ca e bine totusi una fara copil si una cu copilul, am vazut Irina cum ati mancat voi la restaurant, e o solutie buna, da pe aici nu au ciorbe si pui la gratar,oricum se poate incropi o masa pentru el si la restaurant, nu moare de foamemi-aduc aminte ca la sosire aici, am colindat ceva restaurante, pana ne-am mutat si am inceput sa gatesc, si n-am reusit sa gasesc nicaieri pui, aici se mananca peste, fructe de mare, vita, si fac niste fripturi in sange, groaznice....asa ca tot pizza a ramas de baza

Mary si Andrei(29.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

waw, Ancris, felicitari! nastere usoara! Mai dar creste numarul cu bb2, nu gluma, si sa nu mai zic si de cele care sunt inca aspirante......Bravo fetelor!!!nu stiu de ce dar zau ca pe mine nu ma atrage deloc ideea
Bianca, waw, dar ce somn a mai dormit voinicul tau!!!
Valen, ma bucur ca sunteti bine!sa ne tii la curent cu rezultatele de la echo.
Ege, acu ma duc sa vad poze....

Mary si Andrei(29.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Neata buburuzelor,

Of, ce somn imi e!
Azi imi pleaca musafirii (sora si cumnatul), maine si poimaine nu lucrez asa ca planificasem sa lenevesc pe langa casa cat e piticul la cresa; da' de unde ca fix de azi la pranz incepem niste lucrari la casa in vederea re-alocarii camerelor pt bb2. Asa ca bye-bye huzureala, bun venit santier .

Noi mergem mereu in concediu cu copilul ca nu avem cu cine-l lasa. Daca are cine sta cu ei, parerea mea e sa profitati, poate nu mereu ci cum bine zice Jadi, o data cu, o data fara.
E straniu ca inca nu ma vad plecand cu doi copii in concediu, nu stiu cum va fi. Cand am fost in august cu Victor in Germania mie mi s-a parut destul de greu, mai ales in ultimele zile nimic nu-i mai convenea, schimbatul pampersului era cosmar, urla de ziceai ca-l taiem, absolut fara motiv, cred ca numai schimbarea de mediu si faptul ca era cu noi doi 24h/24 il agitau. Asa ca oricum am zis ca data viitoare luam apartament, sa aiba camera lui.

Mary, mama ta ar putea veni cu cateva zile inainte de plecarea voastra in concediu si pana plecati voi Andrei se va re-obisnui cu dansa.

Sfat pt Venetia: nu e practic sa ai caruciorul cu tine pt ca aproape toate podurile nu sunt line ci facute dintr-o succesiune de trepte.

Ana Maria, felicitari, nu stiam de al doilea bebe, nastere usoara si sa fiti sanatosi cu totii.

Irina, ce bine ca ai net. E mortal Vladut in leagan si-i sta f bine tuns. Hai ca mai e un pic si te intorci acasa.

Gabi, bafta la eco.

Tonia, ce AMR ai, mai e un pic si incepe numaratoarea ca la NASA. Bafta multa .

Pupici la fete,

Anto 13+ siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Valen, pe sotul meu il mai cheama si Gabriel, dar asa-i zice mama lui, deci se excluuuudeeee . Prefer sa-i zica Ovidiu indiferent cum e pronuntat.

Anto 13+ siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Buna dimineata mamici, burtici reloaded si pitici!

Nu-s ce am da' parca noptile-s din ce in ce mai scurte. Ma trezesc chiauna de cap chiar daca dorm pana la 8-9. iar Ilinca doarme neintoarsa toata noaptea de la 20:30 la 8:30 pe ceas.

In rest nimic nou, foarfec planuri. Dar trebuie sa si muncesc cate ceva ca se apropie deadline-ul si se strang documentele pe birou.

Mai viu eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

haideti ca ne-am trezit...a doua oara. nu chiar acum, mai devreme putin!

Tonnia, periodic are o zi de recuperari! ieri a mai dormit si de la 11 la 1! dar am fost pe la parc si pe la niste magazine si a obosit, cred!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguta12 spune:

Iaca am gasit si piticodromul..sa vezi si sa nu crezi
Dupa 5 luni...tot e bine....
Am primit cateva invitatii aici, dar mai degraba aveam sanse sa gasesc un sac de bani decat sa va gasesc pe voi.
Sint cam departe de voi, si in afara de un guturai strashnic si ger cumplit, nu prea am ce oferi la ora actuala.(nici macar doua vorbe care sa faca sens).
Oricum..bine v-am gasit
De la "Bumbesti Livezeni", legatura inapoi in studio

olguta12

"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."

www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE

POVESTEA DREI PISHCOT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Neatza

Valen, bafta la eco! Abia astept sa ne zici.
Ana Maria, pe tine nu te stiam gravi. Ce putin mai ai si tu. Ce o sa fie?
Irina, felicitari sotului ca sta cu Vladut atata. Al meu nu ar face-o, cred ca si eu personal dupa 2 saptamani de stat singura cu el m-as urca pe pereti.
Ina, cu tine nu mai vorbesc . Glumesc, e super ca doarme asa de bine Ilinca. Vreau si eu.

Trebuie si eu sa tund copilul si iar nu stiu unde si cum.

La capitolul concediu, as vrea sa merg fara el dar deocamdata nu se poate, n-a stat nici o noapte fara noi, nu am cu cine sa-l las, mi-e mila ca o sa planga dupa noi etc. Si mi-e si tare drag, asa ca il iau pe unde mergem. Chiar daca nu se mai cheama concediu ci munca pe plantatie. La anul si noi vrem in turcia.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput