Piticodromul de sept - oct 2005 (160)
Raspunsuri - Pagina 24
b_irina_c spune:
Ina
, merci
. Daca aveam fata nu cred ca o tundeam nici eu, mai ales daca il avea ca Budinca
. Dar Vlad n-are par prea des si arata ca un bblush. Cand a adormit in leagan am ras cu lacrimi
.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
miflore spune:
Ca n-am apucat sa raspund: Ege, eu una n-am fost super incantata de Tunisia, e intr-adevar interesant de vazut Sahara, de mers pe camila, Cartagina, nitica istorie si cam atat; dar nu m-as mai duce, dupa cum am mai spus; e o experienta, o altfel de lume, e Africa. De exemplu in Turcia m-as reintoarce oricand si am fost deja de 2 ori!![]()
Cristina, multumesc mult!
E naspa ca timpul e foarte scurt si nu prea am din ce alege; o sa vedem, daca nu gasim intr-un loc d-asta specific o sa mergem la un resto cu separeu; dar eu inca sper sa gasesc.![]()

Norina, n-am gasit metoda pentru dilatarea timpului, cand o gasesc te anunt!![]()

Mary, eu am fost fara copil in Tunis si a fost ok; probabil sunt o mama denaturata dar eu zic ca din cand in cand cate o iesire fara copil nu strica; e-adevarat ca-ncingeam telefonul ![]()
Karmenutza, la inceput mi-a fost frica pe camiloi, mai ales la urcare si coborare, dar dup-aia chiar mi-a placut!
Singura chestie ca mergi nitel cracanat dupa![]()

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
country girl spune:
Mifloricico, n-am apucat sa te laud pentru vacanta. Sa-ti priasca si sa te tina starea de vacanta cat mai mult!
Mie-mi place mai mult Marocul, daca ma-ntrebi. Dupa camile nu ma-nebunesc.
Visez si eu la o vacanta in doi, dar cred ca n-avem sanse urmatorii 12 ani. Ba, daca ne ies planurile, de la anul s-ar putea sa facem vacantele in 4
De fapt de-asta ma grabesc eu spre Cuba, ca la anul pe vremea asta ori a dat deja Fidelito coltzul ori oi fi gravida ori avem bb mic... asa ca profitam pana putem!
Edit: nu-s daca ti-am spus ca sms-ul tau de Craciun a iscat mari dileme in familie. Consortul a zis ca mi-a dat sms un George Florescu. Io faceam pe niznaiul si abia dupa trei zile am vazut semnatura intreaga: Ana, Mihaela et co...Florescu si am pus cap la cap informatia
Anya20 spune:
Ioana, daca ti-a prezis Kristinutza ca ai un baietel, poti s-o crezi pe cuvant si sa nu mai investesti in ecografii
, ca le zice pe bune. Eu cred ca daca insistam un pic, imi spunea si cu cine seamana ![]()
Irina, cred ca iti e tare greu fara puiut. E un frumos. Lasa ca trece repede si vii acasa.
Nici eu nu i-am tuns Anyei decat bretonul si nu ma indur de bucle, exact cum spui tu Ina. Desi sunt crescute usor alandala si asimetric, dar le mai las asa.
Alina
, mamica d-rei Anya (19oct.2005)
ancris spune:
Buna seara si La multi ani cu sanatate,fericire si impliniri. Vad ca se ingroase numarul viitoarelor mamici...din nou. Dupa o lunga absenta.acum ca am intrat in concediu sa zicem prenatal...chiar daca deocamdata e de odihna..///sper sa ma mai primiti si pe mine. Acasa cred ca voi avea mai mult timp de scris pe forum pt ca la servici nu aveam timp nici macar sa citesc. Acum nu pot dormmi ca ma bate BB 2 rau de tot..este foarte agitat comparativ cu Radu...chiar ma sperie.
Va pupam
Ana Maria
31+,Radu-Cristian 27.10.2005
country girl spune:
Gata, am mai perdelit pe aici dar ma duc sa lucrez la scorpionul ala mic.![]()
Trec prin stari contradictorii, simt ca e mai bine sa mai facem un copil, dar pe de alta parte abia mi-am revenit fizic si psihic dupa prima nastere si cand ma gandesc sa o iau de la capat... ma apuca frica. Mai ales ca nu stiu daca voi mai avea bafta porceasca de o sarcina si nastere atat de usoare si de inca un copil asa cuminte ca Budinca?
ege spune:
daca vreti sa vedeti ce mari am crescut va invitam sa ne vedeti albumele 1an si 2 luni,1an si 3 luni si bayram si revelion
miflore,noi vacanta 2007 am ales tot turcia.suntem iar vreo 14 persoane si plecam cu masdinile personale.anul trecut a fost super.as vrea sa vad marocul dar cand o mai creste ege.
irina,si ege are o poza asa ,dormind in leagan.nici nu stiu daca am pus-o in album daca nu o sa o caut si o sa o pun.ea a dormit pe plaja asta vara.oricum sunt haiosi.nici eu nu ma incumet sa o tund pe ege desi ar rebui.
noi am programat bb 2 sa-l concepem prin octombrie,in vacanta.daca nu se intampla sa raman pana atunci,desi ne protejam.as vrea sa fie zodia leu![]()
ege si
arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
BiuMil spune:
buhuhuuuuu
mai, ne-am trezit de la 4 jumate....dar aseara copilul s-a culcat la 5...atunci era de fapt somnul de dupa amiaza, de o oricica, da de unde. nu a mai vrut sa se trezeasca, desi am incercat!
asa ca pana la ora asta am pictat, am bagat/scoas/bagat jucariile in cosuri de muulte ori, iar acum se cam apropie mos ene, ca si-a dat si copilul seama ca ceva nu e in regula!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
valen spune:
Bravos Ina! De cate ori ma decid sa va scriu, de atatea ori iti gasesc invitatia postata in fruntea paginii!! Sa aveti spor la scorpioni!! Si eu mi-am dorit unul foarte mult dar n-a fost sa fie. Nu mi-am dorit insa un copil in gemeni, iar gandul ca ar putea fi chiar baiat in gemeni ma lasa fara replica.In fine, am probleme serioase, nu gluma.Diana si noi am dezbatut indelung problema numelor copiilor nostri si am ales Sarah Marie tocmai pt. ca se pot pronunta usor in toate limbile. Nu stiu cu Sasha insa, pt ca imi place mie f mult dar un copil cu prenume rusesc, nume pe care astia pe aici il cred grecesc (Panait), cetatenie canadiana si origine romana parca e deja cam mult. In fine, maine vom afla cum stam si cu sexu', ca sa zic asa.Antoanela, imi pot imagina cum pronunta anglofonii si francofonii Ovidiu pt ca asa il cheama si pe sotul meu. Noroc ca mai are un al doilea prenume si se poata prezenta si el ca omu: Mihail.Miflore, frumoase pozele. Interesanta experienta voastra!Ioana, deci asa cu Miruna, face puzzle! Sarah deocamdata le gaseste extrem de colorate si de ....multe. jadi, bafta la cerclaj!! Dupa cum spuneam, maine merg la echo si am niste emotii...In rest eu ma simt extrem de bine si profit din plin de lunile astea de miere. Sarah merge in continuare la gradinita si este la fel de slaba cum stiti. Restul in episodul de maine.
nicole74 spune:
Neata mamici, burtici si bebici!
Eu sunt somnoroasa, ca in fiecare zi si fara chef de munca. De la tratament ma dor sanii rau de tot, mi s-a umflat burta si abia astept sa-l termin.
Multumesc ca imi tineti pumnii.
Ioana ma bucur ca bb2 e bine. Tot la Florina esti sau in alta parte? Miruna e f. isteata si frumoasa
! La noi la patut se scot 2 zabrele si pe acolo coboara si urca Ioana. Noaptea i le pun, ca altfel ne-am trezi cu ea la noi in pat.
Irina cred ca e tare greu fara Vladut. Sper sa treaca repede cele 3 saptamani. Ai noroc cu tati. La noi in familie, nu stiu cine e mai copil tati sau Ioana si nu cred ca as putea sa-i las mult singuri acasa
.
Miflore super vacanta, dar si eu cred ca e un loc pe care sa-l vezi o singura data in viata, dar merita vazut.
Anya pentru cei 6+2 mil nu trebuie sa faci nimik. Astepti sa-ti vina banii.
Voi vorbiti de par si de bucle, lui Ioana parca nici nu-i creste parul.
Ma apuc de treaba acum, desi nu am chef deloc, deloc. As pleca si eu undeva, ca vad ca se vorbeste de vacante, dar pana pe la jumatatea lui februarie chiar nu avem cum.
Nicole&Ioana Alexandra
poze