Piticodromul de sept - oct 2005 (160)
Raspunsuri - Pagina 20
Ioana75 spune:
Mary, am cautat acum si am gasit ca e contraventie sa mearga copilul in fata. Dar in cartea masinii zice ca e safe daca scaunul e dat la maxim in spate.
norina, ma bucur ca a fost frumos in concediu! Mai mergeti de 2 ori si nu va mai intoarceti, ramineti acolo
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Antoanela23 spune:
Norina, unde ati fost?
Bine ai venit si multumim de urari.
Ioana, e
Miruna, isteata foc, bravo ei si parintilor care au facut-o.
De ce nu vrei sa pui
la semnatura, daca nu e cu suparare ca intreb?
Anto
14 si
Victor (8 octombrie 2005)
locca spune:
Deci e contraventie. Cred ca e periculos sa tii copilul in fata daca masina are airbag frontal pt. pasagerul din dreapta.
Cosmarul meu este sa apara brusc copilul in usa, adica ce a patit Ioana, cu saritul din pat.
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
cge spune:
Si Anca apare asa peste noi in camera.
Bine patutul ei are usita din aia cu fermoar, si daca o uit deschisa,coboara din patut in patul mare de langa, si de aici jos, se impinge in usa si gata !!
Patutul cu usita a fost ales de frati-sau.![]()
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
Ioana75 spune:
Multumesc de laude
.
Anto, nu stiu de ce, dar nu-mi place sa-mi pun semnul de
la semnatura; iar la chestia cu saptaminile la semnatura nu ma bag nici atit, ca o sa fiu stresata ca uit sa modific.
Ruxandra, in masina noastra se poate pune scaunul in fata, scrie in cartea masinii, sint si poze, nu e periculos daca scaunul e impins la maxim in spate. Dar daca astia nu ma lasa, asta e
.
Ioana75 spune:
Ma duc sa-mi dau doctoratul in scaune de masina. Daca reusesc sa-l montez in spate in juma' de ora ma declar multumita
. Oricum daca ma opreste politia platesc amenda ca umblu cu masina bushita de mai bine de o luna.
country girl spune:
Ioana, contraventie sau nu, esti curajoasa ca umbli prin Bucuresti cu Miruna pe locul acela. Eu am ancorat in Romania scaunul Ilincai in spate pe mijloc.
country girl spune:
Eu sunt in efervescenta: fac planurile pentru scurtele vacante din aprilie-mai (astea-s luni cu multe zile libere si cu sarcina mare pe bugetul familiei). Am schimbat planurile ca nu ne ieseau altfel, Copenhaga in aprilie si ce-o mai fi in mai.
Scumpa cu spume cazarea in Copenhaga! Da' nici cu celelate preturi in Danemarca nu mi-e rusine
mary ilie spune:
mai fetelor, in legatura cu vacantele, voi cum faceti cu copii? ca eu sunt tare lagata de al meu copil, incat ma intreb daca as putea sa ma relaxez in vacanta, stiind ca pe el l-am lasat acasa cu mama
pentru sotul meu asta-i solutia ideala, ca el e obisnuit sa nu-l vada pe Andrei toata ziua, dar eu.....
Pe de alta parte ma gandesc si ce as face cu el dupa noi, de unde i-as mai da mancare gatita, ca la borcanele nu mananca decat fructe, cum o sa facem sa-l culcam la ora care trebuie la pranz, ca de obicei nu doarme in deplasare, ma gandesc ca ne trebuie musai cada, ca fara baie nu se culca, etc, etc.....
pana la urma am hotarat s-o chem pe mama, sa stea la noi cu Andrei, dar inca nu sunt hotarata, acum ma gandesc, ca Andrei n-a mai vazut-o pe mama de multe luni si sigur n-o mai cunoaste...deci ar fi ca si cum l-as lasa cu cineva stain......
Cred ca-s cam exagerata, dar asta gandesc........sunt singura???
aaa.....noi vrem sa mergem la Venetia in aprilie, aveam planificat acum de carnaval o excursie, cu mai multi prieteni, dar am realizat ca e imposibil, mai intai ca e cu autocarul, apoi au ore fixe de mancat, vizitat obiective, etc.....si noi cu copilu dupa noi nu cred ca putem ....
Mary si
Andrei(29.09.2005)