Piticodromul de sept - oct 2005 (160)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Buna dimineata mamici, burtici reloaded si pitici!

Jadi, succes la cerclaj! Hai ca te iei si de grija asta sui dupa aia numeri saptamanile pana ajungi la AMR-ul Tonniei.

Tonnia, gata bagajul de spital? AMR 11 sau 10? ca am pierdut numaratoarea absentand de pe forum.

Codruta, cum se simte Petra? a trecut raceala? dar Pepe?

Vero, ma bucur ca te-ai hotarat pentru bona. Aradul e destul d emare sa gasesti solutii decente fara sa fie nevoie sa faci compromisuri cu mama ta. Si eu cred ca cu cat mai repede se obisnuieste Steff si cu altcineva, e mai bine si pentru tine si pentru el. Mai apuci si tu sa-ti tragi sufletul.

Mie imi place nume de baiat Teodor Matei. In fact asa am sa-i pun numele daca fac si eu vreodata un baiat. Sunt scurte, la obiect si se potrivesc cu numele de familie al prezumtivului tata
Cu Ilinca n-avem probleme, pentru impiedicatii la limba avem Maria iar pentru cunoscatorii Ilinca. Iar ea raspunde la amandoua.

Eu mi-am tras nickname-ul scurt de cand am inceput sa muncesc si strainii isi scranteau limba cu Doina. Unii reusesc sa-l pronunte k lumea, majoritatea insa scot un Donia scancit.

Mda, cel mai cald an de pana acum, 2007! Si aici adie alizeul de primavara. In ritmul asta de Paste ne bronzam la Mediterana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Am uitat sa va spun ca m-am programat la obstetrician pentru control si sa vedem daca-l facem si pe bb2 anul asta. Ca eu vreau un scorpion de octombrie si asta inseamna ca ar cam trebui sa lucram la asta ianuarie-februarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Ina Ina, asa deci, te pui pe treaba pt. un scorpion. Sa iasa cum va doriti!

Eu devenisem andra prin strainezia, nu va puteti imagina in ce fel se poate poci numele meu

Si acum la jug cu mine.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

si eu am o mica problema cu numele lui Andrei, pentru ca aici toata lumea ii spune Andreea si mi-e ca se obisnuieste copilul strigat asa, si acasa ce ne facem? asa ca incerc sa-i corectez, sa-i spuna AndreI, cu vecinii am reusit deocamdata.....pe certificatul de sanatate e trecut Andreea Valentino

Mary si Andrei(29.09.2005)
album

Mergi la inceput

oooooooo, Ina, spor la treaba, draga mea!!!Succes cu scorpionul!
AA...si mi-am adus aminte, daca era fetita,aveam pregatit Simina iar pentru baietel era clar Andrei

album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Ho-ho, nici nu pot sa va explic cum pronunta astia pe aici numele sotului, Ovidiu, lasati-va imaginatia sa lucreze. Si e mai dificil pt anglofoni decat pt francofoni.

Iar cu numele de familie e alta poveste, dar pe asta oricum nu-l alegi.

Anto 13+ siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

nu pot sa cred ca suntem in ianuarie si avem parte de asa calduri.....chiar ca de Paste suntem la plaja, cum zicea Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata la amiaza. Am treaba la servici, iar acasa sotul a inceput delegatiile asa ca eu sint singura cu Miruna (i-am pus scaunul de masina in fatza, linga, mine, sa vedeti ce fericita e), deci timp de stat pe net mai greu; acum insa fac un efort, sper sa reusesc sa citesc tot.

Va multumesc pentru urarile referitoare la serbare. A fost frumos, Miruna a avut o aventura in 5 episoade cu un baietel de la grupa urmatoare care se dadea la ea: nici n-a intrat bine pe usa ca a acostat-o sa-i dea un balon; Miruna n-a pus botu'; apoi a prins-o de umeri si nu-i mai dadea drumul; a intervenit directoarea si i-a explicat ca fata nu vrea; din nou a prins-o de umeri vreo 5 minute, Miruna atita s-a zbatut sa scape ca pina la urma a inceput sa plinga si am intervenit eu; baiatul a venit cu o masinuta si i-a oferit-o, Miruna in continuare l-a tratat cu ignore; pina cind a inteles baietelul care-i situatia si s-a razbunat, o urmarea si-i arunca toate jucariile din mina. De unde am tras concluzia ca barbatii asa sint de mici. Sper sa reusesc sa pun filmuletele pe net, sa vedeti si voi scenele.

Am mai facut 2 ecografii intre timp, bb2 e bine, da din miini si se misca mult. Doar ca e cu 5 zile mai mic, deci cred ca e fetita (a fost ovulatie tirzie). Miruna a fost intotdeauna mai mare, acum e invers.

Gina, bafta multa la "aspirante", sa treci la Odisee cit mai repede.
sarmisa, succes si voua cu bb2!
kid, distractie placuta! Sa ne povestesti cum a fost si sa ne dai numele hotelului, la anul mergem si noi.
Irina, sanatate lui Vladut, sper ca e bine acum. Drum bun in Franta, si succes la noul job.
Ina si Diana, ce frumos ca v-ati intilnit cu copiii.
Irina Noeliei, cum merge acomodarea? Ti-am admirat noul look, super. PS: Nu pun la semnatura. La multi ani sotului.
Norina, cum a fost in concediu?
baicualina, bine ai venit la noi, sa-ti traiasca printesa.
alina, sper ca te simti mai bine, si scapi de cutit.
catush, sa stapiniti sanatosi masina.
nicole, bafta multa la ET!
Dana, cum se mai simte Antoine?
Antonia, facem galerie, sa nu te plictisesti pe ultima suta de metri.

Salut si pe restul fetelor, ca nu am reusit tura asta sa scriu pentru fiecare cite ceva.

Miruna a luat tot de la Mos Craciun (am "cumparat" cu 20 de lei la Botosani un mos) si la sfirsit ii dadea cadourile inapoi. Weekendul trecut am fost la Busteni unde aproape toti au schiat, iar eu m-am plimbat pe pirtie cu ghetele; noroc ca socrii vin la noi sa stea cu Miruna oricind ii rugam.

Am admirat toti copiii frumosi. Si pe zina care arata de 10.000 de puncte in costumul de arab.

Miruna face multe si intelege si mai multe. Puzzle-urile le rezolva singurica, chiar daca au 10 piese. Si a mai depasit un nivel, cel de care ma temeam acum citeva saptamini: s-a dat jos din patut singurica. Nu stiu cum a facut, dar intr-o seara am pus-o in patut, si dupa 5 minute a aparut in cadrul usii.

La multi ani cu intirziere tuturor Stefanilor si Stefaniilor, si flacailor Cristinei si a lui Gabi!

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Ioana, ma bucur ca ti-ai facut timp si pentru noi
vroiam sa te intreb daca e voie cu scaunul copilului in fata, ca vreau si eu, dar mi-e sa nu ma trezesc cu vreo amenda......
vreau sa spun ca avem si noi puzzle, dar nici vorba sa-l faca Andreiinca mai sper.......Bravo pentru Miruna cea isteata
Si eu astept cu teama clipa in care se va da jos din patut( pana acum a mai reusit, dar cu busiturile de rigoare)...ca deja usile nu mai sunt un obstacol, deschide cu usurinta chiar si usa de la intrare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Mai primiti cu "La Multi Ani"-ul??Si chiar daca nu primiti eu tot va urez pt ca va scriu prima data pe anul acesta si va doresc Un An cu sanatate plin de bucurii si impliniri!Iaca am aterizat si eu acum 2 zile in tzarisoara noastra draga ,dar normal ca dupa 10 zile de absenta am avut multe vizite de facut, de recuperat copil si multe altele. A fost frumos, inca nu-mi revin , sunt intr-o usoara stare nostalgico-melancolico- trilu lilu, intelegeti voi mai bine...Am muuuulte capitole pierdute si recunosc cinstit ca nici nu voi incerca sa mai recuperez ceva, avand in vedere lipsa de timp in care ma tot scald de ceva timp incoace...Apropos, Miflore, n-ai gasit inca reteta aia de dilatare a timpului?? ca eu sunt disperata Sper ca sunteti bine si voi si cupilasii si incerc sa prind din mers ce am pierdut.Deocamdata va las ca ma striga copilu' Pupici la toata gasca Teodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput