Piticodromul de sept - oct 2005 (160)
Raspunsuri - Pagina 18
jadi spune:
Buna ziua dragelor!
O sa imi notez prenumele vehiculate, eu inca mai am timp sa ma gandesc
. Multumesc pentru sustinere, eu sunt curajoasa nu ba, mi-e sila insa de spital si statul acolo peste noapte.
Vladut ne-a chinuit un pic azi noapte, a dormit 2 ore fara sa se miste, la un moment dat l-am verificat ca era prea liniste in camera, dupa care au inceput urletele pana a adormit tasu cu el si cu toate astea la 1 era de nepotolit ca atare am dormit eu cu el si peste noapte cum scancea cum ii spuneam ca sunt langa el si tacea imediat... nu stiu ce inseamna alintatura asta sau poate il durea ceva, cert e ca sunt un pic zombie. Am observat ca nu mai vrea sa doarma decat o singura data pe zi si m-am conformat insa i-am schimbat ora de dormit seara, in jur de 8, maxim 9 doarme bustean. Pe noapte doarme circa 12 ore, cu foit cu tot si ziua 1-2 ore, sunt oare suficiente 14 ore de somn pe zi?
In rest nimic nou,
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
Antoanela23 spune:
Buna ziua frumoaselor,
Jadi, iti spun si aici, bafta, tinem pumnii!
Eu zic ca doarme suficient Vladut, Victor doarme 11-12 ore cu somnul de dupa-amiaza inlcus.
Anto
13+ si
Victor (8 octombrie 2005)
cge spune:
Jadi, si eu iti tin pumnii ptr. maine.
Scapi tu si de Giulesti. O noapte trece repede.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
Hildegard spune:
Buna,
Vreau sa va spun ca sunt in cautare de bona din luna noiembrie.
M-am gandit sa incerc sa vad ce iese
. Am timp asa ca ii dau bataie.
E complica...ca in Arad nu sunt crese particulare si n-am ce face.
Va pup
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni
Antoanela23 spune:
Diana, ai dreptate cu numele.
Noi in plus avem si restrictia cu pronuntia franceza, deci numele ce contin diacritice sau incep/contin litera H se exclud automat, din pacate.
Deocamdata nu stiu sexul asa ca nu-mi bat capul.
Apoi vor incepe negocieri grele pt ca sotul si cu moi nu avem gusturi comune. Pt Victor cred ca am picat la pace in ultima saptamana.
Anto
13+ si
Victor (8 octombrie 2005)
cge spune:
Vero, de la 2 ani incearca la gradinite particulare.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
locca spune:
Buna dimineata
Jadi, tin pumnii. Si Matei are o faza de scanceli noaptea, dar sunt aproape sigura ca dintii sunt de vina. Se frichineste la greu, il vad cum vrea sa adoarma si nu reuseste. Plus ca trebuie sa stau langa el, altfel baga sirena, asa ca de pe la 2-3 noaptea dorm la el in camera, pe fotoliu intins langa patutul lui.
Alina, bag seama ca acum chiar vrei fetita, ntzntzntz, nu-i frumos zau, eu sunt sigura ca o sa ramana baietel si la urmatoarea eco ![]()
M-am lovit si eu de problema cu numele cand eram in state, apropo de strigat la pizza, doctor etc. dar am rezolvat-o simplu zicandu-le alt nume, ca sa poata oamenii sa ma strige. Cam neortodox, dar pana le explicam cum se pronunta numele meu imi trecea cheful de mancare. As fi putut sa zic Roxana, ca sa fie mai aproape, dar nu imi place deloc.
Mie numele Matei mi-a placut dintotdeauna, stiam ca asa vreau sa-l cheme pe baiatul meu, nasol insa ca acum e o moda cu numele asta, sper sa nu ma injure copilul. Sotului ii place Sergiu, dar eu cand aud numele asta ma gandesc instantaneu la nicolaescu
, asa ca a picat din start.
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
locca spune:
Habar n-am daca trebuie facut ceva pt. cic/alocatie, dar tind sa cred ca nu. Daca aflati ceva in sensul asta sa ziceti si pe-aici, da?
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
Anya20 spune:
Diana, mi-a placut ideea ta despre nume. E pertinenta si m-am gandit si eu sa caut un nume international, usor de pronuntat...dar nu prea gasesc decat de fetita
. Mai caut. Cat despre porecle inspirate de nume...sunt de acord. Eu sunt f ferma cu cei din jur, care din dorinta de a o alinta pe Anya ii spun: ana, ani, anisoara...Chestiile astea ma scot din minti, pentru ca eu i-am pus un nume ca sa fie strigata ca atare. Ea singura spune cum o cheama si nu raspunde la alte "alinturi". Daca vroiam sa o strige anisoara, asa ii puneam numele.Una e daca vreau eu sa ma prostesc prin casa si ii spun cum am chef si alta e sa o aud strigata asa pe strada. Nu mai zic de asocieri ale numelui cu diverse epitete care rimeaza.
Alina
, mamica d-rei Anya (19oct.2005)
codruta_grg spune:
Petra isi spune pe nume: Peta. Daca ii dadeam numele Aurora (cum numai eu vroiam) nu stiu daca era in stare sa spuna, de fapt nici Alexandra nu poate spune (inca). Dar acuma lucrez cu ea sa o invat sa isi spuna toate numele, inclusiv cel de familie
.
Si mie imi place Petru (cu u), fara diminutive, cum nu-mi place sa ii spuna cineva la Petra, Petrutza......
Afara e o caldura...cred ca toti virusii au prins viata 
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi