Piticodromul de sept - oct 2005 (160)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Asa-i, Vero, era exotic, dar toata treaba era facuta de palmieri. In rest, jaleeeeeeeeee!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Da, si eu am vazut pozele cu voi "impachetati". Intr-adevar exotic. Merita sa vezi cum e, dar te inteleg cand spui ca nu-ti mai trebuie. E o alta lume.

Alina , mamica d-rei Anya (19oct.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Alina, nu stiu cum e cu CIC-ul asta...eu personal cred ca nu mai trebuie sa faci nimic, dar nu sunt sigura. Acum c-ai pus pe tapet treaba asta ma gandesc cu interes daca functionarii romani mi-au analizat si mie dosarul de stimulent de acum 3 luni; ca n-am primit inca nici un ban.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

buna seara la fete

activitate mare in seara asta

jadi tinem pumnii pt vineri
miflore am admirat,palmieri,desert,camile........si pe voi dragut
locca deci asa Matei!!!!! ii face ochii dulci lui Ana
cge sint adorabili puiutii tai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

miflore,am admirat si eu pozele si vroiam sa te intreb daca merita tunisia?

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Anya20, Tonnia, Jadi un sfat am : cautati un nume usor de pronuntat si care sa sugereze clar sexul.
Mama mea habar n-are ce inspirata a fost cand mi-a dat numele asta. Se vede clar ca sunt straina si sa-i vedeti ce se relaxeaza cand aud ca ma cheama Diana si-l pot pronunta. Daca in tara nimeni nu-ti zice pe numele de botez, aici ti-l zici cand astepti comanda de pizza, sa termine mecanicul de schimbat uleiul la masina, in vizita la doctor, etc.
Pe sot (Viorel) il bolmojesc astia de te doare capul, ne dam seama ca-l striga pe el din faptul ca se aud niste sunete ciudate si cel care incearca sa-l pronunte are o fatza incurcato-enervato-blazata.
Un prieten rus se numeste Valeri, nume masculin in rusa, aici e nume de fata. E inginer mare si solid si sa vedeti ce fata fac unii cand se asteapta la o domnisoara
Un prieten de aici ne zicea de alt tip roman numit Catalin. Astia cred ca e Caitlin si se asteapta sa apara o femeie.

Copiii nostri vor vedea lumea mai mult decat o vom face noi si au facut-o vreodata parintii nostri, iar un nume simplu ii va ajuta.

Copilul meu se numeste Peter Theodor.
Iar despre ce ar zice lumea, ia mai dati-o incolo de lume ... pe mine m-au intrebat cei din tara daca l-am numit dupa Teo Peter ?! Poftim ?? pana n-a murit nu auzisem de el, sa fiu scuzata.
Mie numele Petre mi-a placut dintotdeauna pentru ca este al primului sfant si inseamna "piatra", iar Theodor inseamna "dar de la Dumnezeu". Eu consider ca am o pietricica daruita de Dumnezeu, romanii sa creada ce vor, ceilalti prieteni de alte natii au remarcat doar ce nume simplu si "greu" are.
Na ca iar m-am enervat si chiar mi-am amintit cum un coleg din Bucuresti ezita sa-si numeasca baiatul Stefan de frica sa nu-i zica copiii din cartier Fane Babanu' . I-am zis ca la mine in Bacau lui Stefan i se zice Stefan si daca si el va repeta tuturor cum il cheama, asa va fi strigat. L-a numit Stefan pana la urma

[Azi la un stop era o reclama a unei firme de indieni : cat am stat la stop am incercat sa citesc cele 3 nume, daca le citeam de 2 ori, imi iesea diferit ]

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Miflore m-au distrat pozele voastre Nu va potriveati deloc cu peisajul, romani ce sunteti, dar va statea tare bine . Lasa ca nici aia nu ar fi parut naturali in itzari si camasi lungi

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

MiFloricica, noi i-am facut petrecerea de 1 an a Ancutei la Evis: www . dreamparty. ro.
E a doua petrecere a noastra facuta aici (l-am serbat si pe Victor la 5 ani) si am fost de fiecare foarte multumiti.
Au si casuta, si topogan si mancarea ptr parinti o alegi tu.
Daca vrei ca la restaurant, ca la restaurant va fi.
Aici ai exclusivitate ptr petrecere.

Anul asta Victor a vrut la Kiddyland (www. kiddyland. ro), dar aici nu am fost atat de multumiti, plus ca este mult mai scump.
Oricum, topoganele, chestii de sarit sunt mult mai multe si ptr copii mai mari asa ca Victor.

Daca mai vrei detalii si ptr alte locuri de petreceri ptr copii, intreaba-ma, ca sunt in tema.

O zi buna,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Diana, ai dreptate cu numele.

Fostul meu sef din Franta imi explica ce alegere buna am facut cu numele lui Victor ca se pronunta/scrie la fel in toate limbile.
Dar sotul i-a ales numele dupa personajul din Ciresarii.
Mai greu cu numele: Anca, dar lasa ca are si un nume de back-up Victoria.(exact ca regina)

Nanadana, MiFloricica (frumoasa alaturare), Mary, Alina- mama de Anya, multumim de felicitari.

Cristina,
Sefii Casei

Mergi la inceput

Un alt nume frumos (dupa mine) de baietei este Horia.

Cristina,
Sefii Casei

Mergi la inceput